אי הפרחים- הגעה מגרמניה
-
שלום לכולם,
שאלה למי שהיה במקום לפנינו ויודע,
באתר של אי הפרחים מציינים כי יש לקחת מעבורת מ- Meersburg כדי להגיע לקונסטנץ, ומשם לאי הפרחים (אם מגיעים מכיוון צפון- מזרח). האם מדובר על מעבורת עם רכב, או בלעדיו? אם שטים במעבורת בלי הרכב, עד כמה קשה להגיע לאי מקונסטנץ?
ואולי יש בכלל דרך עדיפה להגיע לאי- הפרחים? (מגיעים מכיוון מינכן).
תודה,
אילנה -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reאמנם עשיתי זאת לפני יותר מ-20 שנה, אבל אינני סבור שזה השתנה:
יש מעבורת שניתן לעלות עליה עם רכב כדי לחצות את האגם.
ניתן כמובן להקיף את האגם בנסיעה ברכב ולחסוך עלויות מעבורת אך אולי להפסיד זמן. אני אומר ``אולי``, כי זה תלוי בלו``ז של המעבורת ועל זה אתם צריכים מידע יותר עדכני.
ראיתי ב``1001 טיפים`` מישהו חסר רכב, שהשתמש באוטובוס בין קונסטנץ לאי הפרחים. -
תודה רבה -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reבמארסבורג ניתן להשאיר את הרכב בחניון (רוב הזמן מלא, אך יש תחלופה ומוצאים מקום ב-10 דקות), ולשוט ישר (כחצי שעה) לאי באוניה - יש בערך כל שעה. בקופ על הרציף קונים גם אתהכרטים לפארק. עשינו זאת פעמיים - ב-2003 ו2006. -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reיוליה, לא הצלחתי להבין בדיוק את הטבלה (משום מה תוכנת התרגום אינה מתרגמת אותה לעברית), אך ממה שנראה לי יש גם שייט ישיר ממירסבורג לאי הפרחים (לא דרך קונסטנץ) - האם ידוע לך אם אכן קיימת אפשרות כזו?
האם החניון שכתבת עליו ליד המעבורת הוא בחינם או כרוך בתשלום? האם זול יותר לחנות שם ולהגיע בלי הרכב לאי?
תודה, רויטל -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Re1. כמובן, השייט הוא ישיר ממארסבורג למיינאו (Mainau) - אי הפרחים. החניון הוא בתשלוםת אך זול יחסית - כי זה חניון עירוני. לא זוכרת את המחיר, אך זוכרת ששילמתי במטבעות - מה שהיה בארנק - ולא היה הרבה. פעמיים איחרנו כחצי שעה לחניון, אך לא קיבלנו כנס.
לא יודעת כמה עולה חניון בקונסטנץ - לא אוכל להשוות. -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reיוליה,תודה. אני רוצה לוודא שהבנתי נכון: השייט הוא ישיר ממארסבורג למיינאו (Mainau)- כלומר אנו יורדים מהאוניה ממש ב- Mainau ולא בקונסטנץ ומשם ל- Mainau ? האם שייט ישיר זה קיים גם במעבורת עם רכב או רק ללא רכב? -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reכן, עולים במארסבורג, יורדים מהספינה ממש באי, בלי עצירות בדרך, השייט כ-30 דקות.
אם תסתכלי במפה בקישור, תראי שיש רציף בצד השמאלי של המפה - לשם מגיעים. אין חניון או רציף מתאים למעבורת בצד הזה. בצד הימני של המפה ניתן לראות את החניון מצד קונסטנץ. -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reיוליה, המון תודות !
רויטל -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reסליחה, בלבלתי בין שמאל לימין - קורה לי לפעמים. כמובן שהספינה מגיעה לרציף מימין וקונסטנץ נמצא משמאל.. -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reבנסיעה ממינכן ללינדאו ואי הפרחים, האם יש מה לראות בדרך? -
אי הפרחים- הגעה מגרמניה:Reבכביש הישיר המחבר את 2 הנקודות לא יצא לי לנסוע, אך כשאספתי מידע שמתי לב ל-Memmingen עיר גרמנית טיפוסית ציורית.
אם תקח סיבוב לא גדול צפונה (כביש A8) אז יש את
Legoland - אבל זה יום שלם.
Ulm - עיר נחמדה וציורית מאוד, טוב לעצור לכמה שעות בדרך.
אפשרות נוספת היא לרדת ממינכן דרום-מזרחה, לכיוון Fussen, לבקר בטירות (Neuschwanstein) ולהמשיך מערבה. זו היא דרך האלפים הגרמנית, הנופים משגעים. תשים לב שזהו לא כביש מהיר אך הכביש