מסלול Hoh River Rainforest
-
היי,
אני מנסה למצוא מידע באתר על המסלול HOH לפי הספר של נטע דגני..
היא מציינת שם שיש מסלול של 9 ק"מ.
אני חורשת את האינטרנט מעל שעה, ולא מצליחה למצוא שום עדות שהמסלול הזה קיים. יש רק מסלולים אחרים, של 1 ק"מ או של 30 ק"מ.
אודה לעזרתכם!
ליאת.
-
מסלול Hoh River Rainforestהיי
לפי אתר הרשמי קיימים 2 מסלולים קצרים : 8 מיל שזה בערך 13 ק"מ ו1.2 מיל שזה 2 ק"מ
Two short nature trails loop through the forest near the Visitor Center -- the Hall of Mosses Trail (.8 miles), and the Spruce Nature Trail (1.2 miles).
-
מסלול Hoh River Rainforestבגדול זה קצת מיותר להכנס לרזולוציות כאלו של פרטי השבילים. במקום עצמו הכל מאוד משולט וברור ואת יכולה לבחור לפי מזג האויר והשעה ומצב הרוח. חשוב גם קצת לזרום בטיולים כאלו.
-
מסלול Hoh River Rainforestכמו שכתבו לך קצת מוגזם היום לתכנן כל פסיעה בטיול בעוד שנה. HOH זה אחד המקומות הכי גשומים בארה"ב.במקרה זה גנרל מזג האויר הוא הגורם הכי חשוב בשטח והכי בלתי צפוי. הכי טוב זה לקום בבוקר ולראות אם מזג האויר סביר. אם כן להכנס לשמורה אל משרדי הפקחים. שם מקבלים מפות ואת המידע הכי עדכני על מה כדאי לעשות בהתחשב במזג האויר הנוכחי ובתחזית הצפויה.
-
מסלול Hoh River Rainforestהמסלולים ב- Hoh Rain Forest הם קצרים. לא מכיר שם מסלול של 13 ק"מ. כמדומני שכתבת 0.8 מייל, שזה בערך 1.3 ק"מ (ולא 13 ק"מ). אני עשיתי את המסלול הזה. בעצם את שני אלו שהזכרת. לא מדובר במסלולים ארוכים.