תכנון מסלול בקוסטה ריקה
-
היי, בחרנו יעדים שמעניינים אותנו בקוסטה ריקה אבל אנחנו לא יודעים כמה זמן להקדיש לכל אחד מהם. אנחנו (זוג) מגיעים במרץ לסאן חוזה ונהיה בקוסטה ריקה שבועיים.
אנחנו רוצים לעבור ב : מנואל אנטוניו, חאקו,מונטה ורדה, פורטונה, פואס ופוארטו וייחו.
אנחנו לא רוצים להיות לחוצים בזמן לכן נוותר על יעד אם הוא פחות אטרקטיבי.
המטרה בטיול לראות טבע, אטרקציות (אקסטרים), ללמוד לגלוש וחופים.
תודה על העזרה.
-
תכנון מסלול בקוסטה ריקהיש לי אצלכם נעלם אחד- ואני אנחש אותו ואמליץ לפיכך...
אתם רוצים קורס גלישה- אפשר לעשות טעימה של יום אחד ( זה יהיה שעה או שתיים ואז להמשיך לנסות לבד), אבל אני אנחש שאתם אולי רוצים כמה ימים- וזאת תהיה ההנחה שלי
אז הנה הצעה להתחיל ממנה:
מנואל אנטוניו- שני לילות- הגעה ויום בשמורה ( ובסיום התוכנית ראו הערה)
חאקו- קורס גלישה- 4 לילות
מונטה ורדה- 3 לילות ( הראשון להגיע אולי סיור ערב ועוד יומיים מלאים)
פורטונה- 3 לילות ( הגעה ויומיים מלאים)
פואס- ביקור יום- או כחלק מהשהות בפורטונה או בדרך לאזור שדה התעופה.
*** מהתיאור פה יורד פוארטו וייחו, וגם נשאר רק יום לחופים או שניים, אם פואס היה חלק מהשהות בפורטונה. פוארטו וייחו זה בצד השני של המדינה- חלק גדול מהיום ילך על להגיע לשם מאזו רפורטונה וחלק גדול מיום ילך על לחזור לאזור סן חוזה לטיסה משם. מה שאורמ רק יומיים נסיעות- לכן הייתי מיע להוסיף את היום או שניים חוף למנואל אנטוניו, ואם אתם רוצים שזה יהיה בסוף הטיול- פשוט תתחילו מפואס-פורטונה...
לא כתבתם אם אתם עם רכב או תחבורה ציבורית- אצלי בד"כ התוכניות הן מבוססות תחבורה ציבורית.
עוד משתנה חשוב- אם הנחיתה שלכם היא מאורחת- ז"א אחה"צ , ערב או לילה- כנראה שלילה ראשון תצטרכו לעשות ליד השדה תעופה, וזה חותך לכם יום מכל התוכנית ( וגם להמראה החוצה יש חשיבות- בעיקר אם היא על הבוקר וכו'- צריך להגיע ללינה ליד השדה.)
-
תכנון מסלול בקוסטה ריקהיש אפשרות לישון בחאקו ומשם לקחת אוטובוס למנואל אנטוניו ולהיות שם יום ולחזור לחאקו?
-
תכנון מסלול בקוסטה ריקהטכנית אפשר.אני רק אציע לצאת ממש מוקדם. כי אחרי הצהרים התחבורה הציבורית ממש נתמכות ואתם לא רוצים להילחץ מחזור כל הביקור.