ציון, אנטילופ וגראנד קניון
-
היי,
האם הכניסה לכל המקומות האלה עולה כסף? האם שווה לנסוע עד לאנטילופ? תודה
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןכל כניסה לשמורה עולה כסף, יש כרטיס לפארקים הלאומיים ב-80$ שמכסה הרבה- למשל את הגרנד קניון וציון. אבל אם אלו השניים היחידים בטיול שלכם- שווה לבדוק אם לא יותר חסכוני לשלם על כל אחד בנפרד.
לגבי אנטילופ- זה מתאפשר רק בסיורים מאורגנים- ועולה כסף.
אנחנו את אנטילופ לא עשינו בסוף- עברנו פה באתר על הרבה התרשמויות של מטיילים, כולל כאלו שענו לשאלה לגבי חווית הביקור שם, והתרשמנו שהדעות חלוקות מכל מיני סיבות, מאחר והמחיר גם לא זול, החלטנו לוותר- שכן יש כ"כ הרבה אופציות בכל מקום שפונים- שצריך לתעדף בכל מקרה...
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןאנטילפו מקום מאוד מיוחד,אך הרבה הרבה יותר קטן וזמן הטיול בו קצר יחסית לציון, גראנד ואחרים.
אם אתם על הדרך,כנסו. מקום יפה שעם תזוזת השמש וזווית חדירת הקרניים שלה משנה את צבעו. אם אתם נוסעים במיוחד וותרו ותטיילו יותר זמן בציון המדהים.
מצרף תמונות של אנטילופ.
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניון -
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןעוד אנטילופ...
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןלגבי אנטילופ קניון - בהחלט שווה ומומלץ, הכי זול זה הטיולים של קן ואין חובה להזמין מראש. מצורף קישור לאתר:
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןהיי
קניון אנטילופ מאוד מומלץ. הייתי בהחלט בוחרת לבקר בו אם יש הגעה לעוד דברים בפייג'. רק לנסוע רק בשבילו, אני אישית לא הייתי בטוח הייתי נוסעת.
אנחנו היינו בפייג' אז כמובן שביקרנו בו. הזמנו בקניון התחתון. בקישור שזה עתה צורף לך. המחיר 28 דולר לאדם. מקום מקסים.
אפשר להתרשם במה שכתבתי בסיכום טיול שלי
תודה
לימור
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןאם אפשר אז לא לותר על אף אחד מהשלושה כי הם שונים מאד זה מזה .
לא יודע מה הרקע הטיולי שלך ומה כבר ראית ומה חדש לחלוטין עבורך. אני מניח שציון והגרנד קניון הם משהו חדש לחלוטין עבורך. לקניון אנטילופ יש דוגמה מאד דומה בקניון האדום ליד אילת. ההבדל זה במימדים. ליד אילת יש דוגמית באנטילופ יש מוצר. הוא יותר צר ,יותר ארוך וקירות הרבה יותר גבוהים.פעם הוא גם היה מאתגר את זה החליפו בסולמות ומדרגות עץ שמפשטים מאד את ההליכה בו.
מציע לך להנות משלושתם . האנטילופ מצריך כשעה נטו בתוך הקניון ואם מתארגנים מראש כמו קנית כרטיסים מראש אז אפשר גם בלא יותר משעתיים לסיים הבקור בנחת.בתור בונוס מקבלים גם את תצפית פרסת הסוס הסמוכה לאנטילופ.
בשניים האחרים זה לפחות יום מלא אם לא יותר.
רנצי
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןרק הבהרה קטנה לתשובה: המחיר בשמורות הלאומיות הוא לרכב, בעוד המחיר לאנטילופ הוא לאדם. לא לוותר על לאנטילופ אם אתם באיזור!
-
ציון, אנטילופ וגראנד קניוןתודה רבה על העצות!