שעון סווטש' - רכישה
-
נמצאת בתאילנד היכן אני יכולה לקנות את השעון? תודה
-
שעון סווטש' - רכישהנסי בחנויות השעונים בקניונים , לא בטוח שהמחירים יותר זולים מהארץ .
-
שעון סווטש' - רכישה -
שעון סווטש' - רכישהבשוק הלילה של פטפונג תמצאי זיופים מדהימים של איזה שעונים שתרצי. אמנם מחיר התחלתי שיציע המוכר הוא 5000 בהט אבל לאחר מיקוח קצר אפשר להוציא את השעונים ב-1000 בהט

-
שעון סווטש' - רכישה...שעוניי SWATCH ניתן למצוא גם בסביבות 400-500 היות וקל לזייף אותם
...בהשוואה לשעונים אחרים...

-
שעון סווטש' - רכישהכשאני קונה שעונים מזוייפים אם אני כבר "מתלכלך" אני "מתלכלך" על מותגים "כבדים" ולא על צעצועים כמו סווטש. 1000 בהט אני משלם למותגים כמו "ברייטלינג" ו"רולקס" ככה שלגבי סווטש (שמעולם לא קניתי) יש מצב שאתה צודק בהחלט

-
שעון סווטש' - רכישהנכון את הזיופים הטובים ביותר לשעוני מותג ראיתי בשוק הלילה של פאטפונג נראה בדיוק כמו המקור קשה להאמין שזה לא מקורי.
-
שעון סווטש' - רכישהשוק הלילה של פטפונג הוא המקום בהא הידיעה לקניית שעוני מותג רק מה שחשוב לדעת זה שיש לחתוך שם את המחירים חזק כי השוק הזה הוא שוק לתיירים ולכן מראש המוכרים זורקים מחירים מטורפים. עם שעון ברייטלינג לדוגמא המיקוח מול המוכר מתחיל ב-5000 בהט ואפשר כמו כלום להוציא אותו ב-1000 בהט. כשקניתי שם ברייטלינג לקחתי בחשבון שהוא לא יעבוד הרבה זמן (כי בכל זאת זה זיוף לא?) והיום (שנה לאחר הקנייה) הוא עדיין עובד כמו גדול.