מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדים
-
הי, מצרף הודעה שכתבתי גם בפורום צפון אמריקה אך לצערי ההודעה לא נענתה וירדה למחשכי העמודים
אשמח לאינפוטים גם מכם: אנחנו משפחה עם 2 ילדים, 9 ו5.מתכננים שלושה שבועות במזרח ארה"ב באוגוסט 16,שמתוכם יוקדש בערך שבוע (פלוס/מינוס) לטורונטו (קרובי משפחה). נטו נשארים לנו באזור השבועיים. כרגע המחשבה היא טיול לאזור הfinger lakes, וושינגטון dc, ולסיום 3 לילות בניויורק. כפי שאתם רואים, יש לנו לא מעט ימים לטובת המסלול באזור pa ואפסטייט ny. נשמח לרעיונות כיצד למלא אותם. קצת על ההעדפות שלנו: לא מעוניינים במסלולים רגליים מאתגרים. אוהבים טבע אבל מהאוטו Smile או מקסימום הליכה קצרה. מאוד אוהבים אטרקציות לילדים, פארקים, מוזיאונים מעניינים, ערים ועיירות יפים, גני חיות וכו'. אה, ושופינג כמובן, אז אם יש אאוטלטים מעניינים באזור נשמח לדעת על כך. אני בתחילת הדרך של התכנון, קראתי כאן מספר סיפורי טיול וכמה בלוגים, אמור לקבל גם את הספר "ארה" ב עם ילדים ". נשמח להמלצות והארות. תודה.
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםאתה מוזמן לקרוא את הטיול שלנו.
אם יהיו שאלות נשמח לענות.
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםבאזור טורונטו יש כמה אתרים שנראים לי מתאימים לכם- לונה פארק מרשים למדי בשם canada's wonderland, גן חיות גדול, black creek pioneer village- עיירה"של פעם", מאוד נחמד לילדים. לגבי שאר המסלול, לדעתי 3 לילות בניו יורק לא מספיקים.
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםהי, תודה על התשובה, מסכים בהחלט ש3 לילות בניויורק לא מספיקים אבל בכ"ז יש אילוצי תקציב, ובאוגוסט הלינה שם יקרה אש, בנוסף לכל האטרקציות בעיר שגם הן מאוד יקרות. לכן החלטנו לצמצם את כמות הימים שנבלה בה (לצערי..). אלושהן תובנות לגבי איך למלא את הימים הנותרים?
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםשנים רבות מאז ביקרתי במזרח ארה"ב (אני ממעדיפי מערב ארה"ב), בזמנו נסענו מטורונטו דרך 1000 האיים לפינגר לייקס, ווטקינס גלן, הרשי, קורנינג, שננדואה ומערת לוריי, וושינגטון ואפילו אטלנטיק סיטי. לדעתי יש באתר סיכומי טיולים רבים של האזור, חלקם בטח מוצלחים יותר. כדאי לחפש גם בבלוגים.
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםהי אייל,
לדעתי (האישית בלבד ואולי אני טועה לגמרי) ההודעה לא נענתה כי בפורום צפון אמריקה החברים אוהבים לעזור למי שעוזר לעצמו.
הודעות מסוג שאתה כתבת שמצפות שמישהו יארגן מסלול בדרך כלל לא נענות, לעומת זאת הודעות שמעלות מסלול אפשרי בהסתמך על קריאת סיפורי טיולים נענות בהערות, הארות והצעות שעוזרות לנצל את ימי הטיול בצורה המקסימלית.
הנה קישור לטיול שלנו במזרח ממנו תוכל לראות מה עשינו בוושינגטון ואיזור אגמי האצבעות.
דנה
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםהי, תודה דנה. תתפלאי אבל קראתי גם את הסיפור שלך, וגם עוד לא מעט סיפורי טיול ובלוגים עוד לפני ששאלתי בפורום. העליתי את השאלה מהסיבה הפשוטה שיש לי משהו כמו שבוע (קצת יותר) למלא באזור שכולם מטיילים בו 2-3 לילות ורציתי לקבל אינפוטים לגבי אתרים ואופציות נוספות שאולי אנשים ויתרו עליהם מפאת חוסר בימים. תאמיני לי שהכנתי שיעורי בית. אולי לא את כל השאלות אבל גם זה יגיע

-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםדווקא בגלל שאמרת שקראת אני מציעה שתכתוב מסלול מסודר עם ימים ומה אתה מתכנן ותשאיר ריק את הימים שלגביהם אתה לא יודע. אני מאמינה שאז המומחים היותר גדולים, שלא עושים רק את המסלול הרגיל יביעו דעה.
-
מזרח ארה"ב וקנדה עם ילדיםברור, זו הכוונה. ברגע שאהיה סגור סופית על מספר הימים וכמה מהם נבלה בכל אזור-כמובן שאעלה מסלול כדי לקבל חוו"ד. שוב תודה!