רכב אוטומט בגרמניה
-
למישהו יש מידע לגבי שכירות רכב אוטומט לגיל 20 בפרנקפורט?
-
רכב אוטומט בגרמניהאני לא יודע אם שאלתי הובנה.
אני צעיר בן 20 שמתכונן לעשות טיול בגרמניה (פרנקפורט), ומחפש לשכור רכב - גיר אוטומט.
עשיתי קצת חיפוש ומצאתי שיש השכרה של רכבים מתחת גיל 21, אבל זה היה רק גיר רגיל (ידני).
השאלה היא אולי יש בכל זאת חברת השכרה שם שמשכירה גם רכב עם גיר אוטומט לגיל 20.
אשמח מאד אם תענו לי תשובה בהקדם האפשרי!!
תודה רבה!!
-
רכב אוטומט בגרמניהבגרמניה דווקא קל יותר להזמין רכב אוטומטי.
תעבור בין החברות הגדולות ותתעקש על שלך.
עדיף גם רכב דיזל,למרות שלא מתחייבים,וזה בגדר בקשה.
תמיד שכרנו רכבים אוטמט.לא בגיל שלך אומנם.אבל זה ממש לא משנה.
אם חברה מסויימת משכירה רכבים גם לבני 20 ויש לה במלאי רכבים אוטמטיים,אין סיבה לא להשכיר.
-
רכב אוטומט בגרמניההיי
הזול ביותר לשכור רכב בגרמניה זה דרך המשרדים בארץ, אתה יכול לקבל גם הנחה באופראן והרץ אם אתה טס אל על. 10% הנחה.
תתקשר אליהם לסניף בארץ ותברר על עלות רכב אוטומט בפרנקפורט.
סע בזהירות.
-
רכב אוטומט בגרמניהתודה רבה על התגובה!!
רק ששמתי לב שבתקנון של החברה יש תקנה שלא משכירים רכב אוטומט מתחת לגל 21.
האם בכל זאת יש אפשרות להתעקש? כי אולי זה פשוט החוק אצלם והם לא משנים? נראה לך שזה ניתן לשינוי בכל זאת?
-
רכב אוטומט בגרמניהתודה על התגובה! אבל אני לא טס אל על, וגם - Hertz (הרץ) לא נראה לי משכירים לגיל שלי, וגם אם כן זה אמור לעלות מאד יקר!!
כשהלכתי לליטא, ניסיתי לברר על שכירות רכב בהרץ שם לגיל שלי, והם דווקא הסכימו לי איכשהו, אבל זה עלה מאד מאד מאד יקר (משה כמו 350 $ ליומיים!!).
-
רכב אוטומט בגרמניהאין משמעות לסוג הרכב
אם מצאת חברה שמשכירה מתחת לגיל 21 (אני לא מכירה) ועם לפחות 3 שנות וותק נהיגה.
גרמניה אינה רודוס או הודו.....
-
רכב אוטומט בגרמניהרוצה אולי לשתף את הקישור לאתר ששם כתוב שלא משכירים רכב אוטומט מתחת לגיל 21, אלא רק ידני? אולי אפשר להבין את זה גם אחרת?
-
רכב אוטומט בגרמניההסתכלתי בעיקר בשתי אתרים: kemwel.com וגם באתר vipcars.com.
תראה שם.
-
רכב אוטומט בגרמניהלא מכיר את 2 האתרים האלו (שוכר בד"כ באתרים אחרים). אבל נכנסתי אליהם ולא מצאתי שום התייחסות לכך שמתחת לגיל 21 משכירים רק ידני. אתה יכול אולי לכתוב היכן באתר ראית את ההודעה הזו?
-
רכב אוטומט בגרמניהכשתכנס לפרטים, תראה שכתוב שרכב אוטומט משכירים רק מעל גיל 21.
אפשר גם לבדוק ע"י סינון לפי גיל וכיו"ב.
תוכל לומר לי דרך אלו אתרים אתה שוכר?
-
רכב אוטומט בגרמניהאני עברתי כבר את גיל 21 כך שכמובן אני מקשר לאתרים שאולי לא מתאימים לצעירים. אולי לצעירים ההעדפה היא שונה.
ראשית יש את הסוכנים הישראלים (אתרי אינטרנט): אופרן, גוליבר ואיסתא.
שנית יש את הסניפים הישראלים של חברות ההשכרה (כמו avis.co.il או shlomo.co.il/sixt וכו, יש עוד חברות)
שלישית יש את האתרים הבינלאומיים של אותן חברות - המחירים יהיה שונים מהאתרים הישראלים, אבל לפעמים צריך להוסיף ביטוחים מתאימים (דוגמא: avis.com).
לבסוף, יש את סוכנים מקוונים גדולים, שם אני שוכר בד"כ. שים לב גם כאן להוסיף ביטוחים נחוצים שלא תמיד ניתנים כברירת מחדל:
יש גם מנועי חיפוש שמפנים אותך לחברות, כמו קיאק.