סרי לנקה
-
הי,
מתכננים באוגוסט הבא לצאת לסרי לנקה עם 2 מתבגרים וילדה קטנה.
המליצו לנו לקחת מדריך שיתכנן וגם ייקח אותנו.
רוצים לטייל באי ("הבנתי שזה כשבועיים) ועוד כמה ימים של בטן גב באיזה ריזורט שווה (בחוף ללא גלים!)
השאלה כמה זמן להקצות? אני רוצה להזמין טיסות...
וגם התלבטות האם לעשות רק סרי לנקה או לשלב עוד משהו...
מלדיבים - לא נראה לי מתאים עם הילדים ישתעממו מאד מהר וגם יקר, לא?
דרום הודו? - תפסת מרובה לא תפסת? אולי נשמור לטיול נפרד....
אשמח לשמוע דעות והמלצות ממנוסים.
תודה מראש!
-
סרי לנקההיי נירית,
פרק זמן של שבועיים, בהחלט יכול להיות זמן מספיק וסביר לטיול בסרי לנקה. וכן, אין זמן לשלב את דרום הודו בתקופה כזו (וזו גם לא העונה), וכפי שכתבת - המאלדיביים, יקר ולדעתי, לא עם ילדים.
מציע לכם לקרוא כאן באתר במדור הטיפים והבלוגים על טיולים בסרי לנקה, יש המון חומר ולאחר מכן, לחזור אלינו עם שאלות ממוקדות ואז נעזור לכם לתפור את הטיול.
טיול מהנה,
-
סרי לנקהאני מציע לך ליצור קשר באינטרנט עם צאנקה לקבל תוכנית מסודרת טיילנו איתו בקיץ טיול מדהים אנחנו טיילים ותיקים וצאנקה בלי ספק המדריך הטוב והישר שיצא לנו להכיר
-
סרי לנקההיי
היתי לבד בסרי לנקה
אני ממליצה כמה שיותר זמן , זה הכי טוב
יש שם חיות אפשר לבקר פילים ולהאכיל אותם יש גם סאפרי
אפשר לראות לויתנים
אנ לא יודעת מה מענין את הילדים אבל אותי מאד ענינו המון דברים שם
קחי בחשבון שחם שם , ראתי שם אשה בגן בוטני בקנדי עם ילדה קטנה,
היה לילדה מאד חם היא באה מצרפת
אז להתרוצץ ממקום למקום כדאי לתכנן את זה לפי קצב הילדים
ואם תחבורה ממקום למקום כדאי נהג צמוד , כי אוטובוס בחום הזה עם ילדים זה נוראי
אולי אני מגזימה , אני נסעתי באוטובוסים, אבל אם היתי עם הילדים אז לא היתי לוקחת על עצמי את זה ככה.
תתכניי מה אתם אוהבים לפני שתסעו
יש שם פסטבלם יפיפיים כדאי לראות זמנים ותאריכים
נדמה לי שבאוגוסט יש בקנדי תהלוכה מדהימה שחבל להפסיד
גם ב16 וגם ב20 לאוקטובר, שמו "נתיב ההווה הטובה " אתם יכולים לבוא ליראות ולהתרשם ממה שחויתי שם ולפי השם בטח אתם מבינים שהיה מדהים
הם אנשים מדהימים,עדינים, אני לא היתי באוגוסט אבל מזג אויר לא משתנה כל כך רק צריך ליראות מה אתם אוהבים כי יש שם מהכול, גם חיות וגם טבע לטייל בו, וגם חופים עם לויתנים ודולפינים, אני לא ממליצה לקחת עוד מקום לטייל בו ולהעמיס על הילדים
-
סרי לנקההיינו בסרי לנקה השנה באוגוסט עם 3 ילדים (12-17). אנחנו שילבנו את המלדיביים.
12 יום לסרילנקה ו4 במלדיביים.
לא משעמם במלדיביים בכלל אבל בהחלט יקר. ומאוד מאוד יפה...
למשפחה אני חושבת שחייבים נהג/מדריך. הפורום משופע בהמלצות.
מבחינת חופים: באוגוסט החופים המערביים והדרומיים, (שהם יותר תיירותיים) לא מתאימים לנופש כמו זה שאת מתארת בגלל מזג האוויר. גלים גבוהים, ים סוער, ולעיתים מונסונים.
החופים שמתאימים הם המזרחיים אבל לפי מיטב ידיעתי אין שם כ"כ ריזורטים מפנקים באזורים שוקקים. אנחנו היינו 3 לילות בארוגם ביי שזה אזור גלישה ידוע אבל ממש לא אזור לנופש מפנק. אזור של גסטאוסים ותרמילאים. וחופים יפייפים בסביבה.
-
סרי לנקהסרט אומנותי שצולם בסרי לנקה , בשם"נתיב ההוויה הטובה"
הסרט אומנותי חוויתי לא ניתמך על ידי גופים.
כדי לספק לכם את החוייה האמיתית ,של המקומות והאירועים שנקלו בדרכי,
כיונתי חודש רק לטוב.
יוקרן בסינמטק תל אביב
ב 16 לאוקטובר בשעה 3 בצהריים
וב 20 לאוקטובר בשעה 19:00
לצפיה בקטעים מהסרט
אשמח אם תבואו לראות
https://www.youtube.com/watch?v=6ko0zPzRqYk
-
סרי לנקהחזרנו עכשיו מסרי לנקה. מדהים!!! ממליצה על מדריך/ נהג הרשאנה עשה לנו את הטיול!!! בן אדם מדהים ומדריך מהנשמה [email protected] שבועיים הייתי הולכת רק על סרי לנקה.
-
סרי לנקהמצטרפת להמלצה של mirishuv על צ'אנאקה. בפירוש מישהו שהוא כמה דרגות מעל יתר המדריכים שנתקלתי בהם. כולל הטובים.