WizzAir - כבודה
-
שלום חברים,
בקרוב אני טס עם חברת WizzAir.
הטיסות מאוד זולות והאתר מאוד נגיש בעברית(ממליץ!).
מה שכן, הכבודה קצת יקרה.. בחינם אפשר להעלות תיק מינורי שיכנס מתחת לתא המושב, או לשלם כסף ולהביא מזוודה קטנה שתיכנס מעל לראש, או להוסיף יותר ולהביא מזוודה גדולה יותר.
יש לי כמה חברים שטסו מספר פעמים עם החברה הזאת וטוענים שמיותר לשלם כסף על מזוודה כי הרבה פעמים מוותרים ונותנים להעלות למטוס מזוודה קטנה חינם ואף מציעים לשלוח את המזוודה בחינם.
למישהו יש ניסיון ויודע אם כדאי לקנות מראש או להגיע לשדה ולראות מה יהיה? העלות של הכבודה שמגיעים לשדה יקרה יותר(מן הסתם), אז אני מעדיף להימנע מזה אם אין סיכוי כזה.
-
WizzAir - כבודההסיפורים של החברים שלך נשמעים לי קצת מוזרים כי וויזאייר ידועה כחברה שמתעקשת על קוצו של יוד בהוראות ומרוויחה הרבה ממי שלא קרא אותן עד הסוף או סתם פישל ושכח משהו.
אל תהמר על זה.
זה סביר שלעתים מציעים לשלוח את הטרולי לבטן המטוס, אם עמוס להם בתוך המטוס, אבל עדיין מדובר על טרולי ששולם עליו כסף, לא "מגדילים" בחינם..
-
WizzAir - כבודהקנה מראש, הם בודקים.
טסתי איתם השבוע הלוך-חזור ובודקים את הכבודה. מי שהמזוודה לא עמדה במידות- שילם והמזוודה נשלחה לבטן המטוס.
-
WizzAir - כבודההחברים שלך כנראה בלבלו בין איזיג'ט ובין וויזאייר. גם אני טסתי מספר פעמים עם וויזאייר. בארץ באמת לא כל כך בודקים. אבל בחזרה מקפידים. אם תופסים אותך עם תיק גדול מהמותר משלם מחיר כפול. נסה לדחוף את הכל לתרמיל הגב ומה שלא נכנס תלבש. אם אתה לובש 3 תחתונים. 3 גופיות, 3 חולצות ושני מכנסיים, אף אחד לא יעצור אותך.
-
WizzAir - כבודהנ.ב.: הרעיון לא מקורי שלי, כבר מישהו עשה את זה בפורום. כל הזכויות מגיעות לו.
-
WizzAir - כבודה