שאלה שתעצבן
-
אז ככה.
במסגרת תחביבי החדש לחיפוש טיסות זולות (משהו שהשתרש בגנום היהודי הנודד)
מצאתי טיסה ממש, אבל ממש זולה, משדה התעופה מעובדה (אילת) לבודפשט (ריינאיר) רק 17 יורו...
עכשיו נשאלת השאלה: איך מגיעים בתחבורה ציבורית לשם? או איך משאירים את הרכב בסביבית שדה התעופה?
מהבדיקות שלי לא מצאתי שום אופציה.
יש למישהו רעיון יצירתי?
לינק לטיסה זולה מת"א לבודפסט: כנסו כנסו
-
שאלה שתעצבןאין לך מה להתעצבן..
זה נדון כאן בפורום כשפרסמו את הטיסות לעובדה.
אתה צודק - אין דרך להגיע לשדה התעופה בצורה סבירה ואין חניון לכלי רכב..
בקיצור - ישראבלוף ישראלי במירעו - טיסות אלה לא מיועדות לתושבי ישראל (אלא אם מישהו יסע בקו אגד המפואר והמפוצץ חיילים בתדירות של 3-4 פעמים ביום בערך או משהו בסגנון)
אלא לתיירים מחו"ל עם הסעה מ/אל שדה התעופה.
אחרת - עוד נשמע על ה"חאפרים" שקורעים את התיירים בנסיעות ספיישל בקו עובדה-אילת
עצוב... אבל זה מה שיש בינתיים
-
שאלה שתעצבןאם תוסיף למחיר הכרטיס את מחיר ההגעה לעובדה (דלק) ומחיר החניה, נראה לי שתוכל לאפשר לך טיסה עם וויזאייר לבודפשט ולצאת מנתב"ג.
רבקה
-
שאלה שתעצבןרבקה צודקת .צריך לעשות חשבון
בשבת זול יותר מיום רביעי אבל אין איך להגיע.
איך להגיע? קראתי כאן.
מה שאני מבינה זה שצריך קודם כל לבדוק הסעות של חברות התעופה. איך, איפה?
עד באר שבע מגיעים ברכבת. איך ממשיכים?
כמה עולה להגיע לאילת? אולי צריך גם ללון בה לילה ..
איזה אוטובוס מגיע לשם? קו 392 של אגד. מגיע מאילת תוך פחות משעה עוצר במסעף לשדה התעופה. כמה רחוק ברגל?
תדירות: 6 פעמים ביום . אין אוטובוס בשבת.
מבאר שבע על פי המידע באתר של אגד יש אוטובוס 4 פעמים ביום ולא יאומן-משך הנסיעה 4 ש' .
אז מה עושים?
אולי יש איזה חברה להשכרת רכב שכבר עלתה על הענין ואפשר לשכור רכב לכוון אחד וחזור ביום אחר? מי יודע? עלות?
-
שאלה שתעצבןמועדים לשמחה.
אשלים את מה שכתבו קודמיי ובצדק,רק חסר פרט אחד מהותי - " זמן ",כמה ממנו תצטרכו להקדיש,בהלוך ובחזור,באם אין תחבורה תדירה ומסודרת, כי - זמן = כסף.
זה לדעתי יהיה הקטע המרגיז,במיוחד אם חלילה,יחול גם עיקוב בהמראה.
בכל שתחליטו עלו והצליחו,חג שמח חיים.
-
שאלה שתעצבןאנשים נוסעים באוטובוסים ומוניות לעמאן הלוך וחזור בשביל טיסות זולות ב-200$
-
יותר מעצבן שלבן גוריון אין איך להגיע בצורה סבירהאם אין לכם רכב, רוב החודש הזה - אכלתם אותה. שדה התעופה המרכזי של ישראל, ואין יוצא ואין נכנס בתחבורה ציבורית מרבית החודש, בכל שישי, שבת וחג (ובשעות הלילה בנוסף). התחבורה הציבורית בישראל היא ביזיון שאין כדוגמתו.
-
יותר מעצבן שלבן גוריון אין איך להגיע בצורה סבירהאמת. אם לא תהיה כאן תחבורה ציבורית 7 ימים בשבוע אין לה סיכוי להתפתח וגם לא נראה ירידה במספר המכוניות.