Matsuyama יפן שאלות
-
היי חברים.
אני שוקל את האופציה להגיע MATSUYAMA לשתי גיחות קצרות בין היתר על מנת להנות מהטיסות הזולות מאוד מנמל התעופה שם לטוקיו ומאוסקה {כאשר הירושימה נכללת בתווך} בין היתר על מנת לחסוך שימוש בפס רכבות שיכול להוזיל לי את הטיול.
לצערי לא מצאתי יותר מידי מידע על האי אשמח אם מישהו שהיה שם יכול להשכיל אותי.
הבנתי שהמעבורת מהירושימה לאי אורכת כשעתיים, אני מגיע לאזור בתחילת פברואר{חורף} האם מישהו יודע האם בחורף המעבורות פועלות סדיר? כמו כן מה אמור להיות מזג האויר במקום?
האם מישהו מכיר אטרקציות מיוחדות במקום? לא מצאתי חומר בעברית על המקום וממה שקראתי באתרים זרים הבנתי שיש שם מעיינות חמים מפורסמים ומספר מקדשים ..
ושאלה אחרונה בבקשה מה המרחק של שדה התעופה במקום מתחנת העגינה של המעבורת שמגיעה מהירושימה.
אודה לכל עזרה
תודה רבה
-
matsuyama יפן שאלותמטסויאמה זו עיר בצד המערבי של האי הגדול שיקוקו.
זה מה יש לה להציע.
כאן תמצא פרטים על המעבורת להירושימה.
משדה התעופה לוקח כשעתיים ללכת לנמל ממנו יוצאת המעבורת וכשעה בתחבורה ציבורית. במפה זו תלחץ על הולך הרגל למסלול ההליכה, ועל האוטובוס לתחבורה ציבורית.
גילוי נאות - כמעט והייתי שם אבל לא הספקתי וכל האינפורמציה מהאינטרנט.
-
matsuyama יפן שאלותתודה רבה רוני עזרת לי מאוד!
מוזר שנסיעה של 8 קילומטר אורכת שעה..
כנראה שאלך על האופציה הזאת, אעדכן אותך בפרטים על המקום אם תרצה כשאחזור
תודה :}
-
matsuyama יפן שאלותספר בכללי. הייתי בשיקוקו. התחלתי מצפון אבל הזמן הספיק רק לשליש המזרחי.
הנסיעה הבאה ליפן - אוקינאווה.
-
matsuyama יפן שאלותתהנה:}
דרך אגב אתה יודע אולי מה העלויות פחות או יותר להגעה מטוקיו העיר לשדה התעופה? הבנתי שיש את הלימוזין שפועל משדה התעופה החוצה במחיר שפוי אבל האם הוא גם פועל הפוך?
במידה ולא מהן דרכי ההגעה האחרות מהעיר לשדה?
תודה
-
matsuyama יפן שאלותנאריטה אקספרס - 1320 יין
-
matsuyama יפן שאלותנאריטה אקספרס - הרכבת הישירה - 3,020
הכי זול שידוע לי זה האוטובוס שעולה 1,000 יין.
-
matsuyama יפן שאלותלפעמים יש אפשרות לבחור טיסות מ/ל שדה התעופה haneda בטוקיו, ההגעה אליו וממנו זולה בהרבה, הוא יותר קרוב.
-
matsuyama יפן שאלות -
matsuyama יפן שאלותרוני
ניתן לראות את הסכום גם בקישור שלך ל HYPERDIA, פשוט הסתכלת על הסכום הלא נכון....
אני יודעת שאתה יודע את מה שאני הולכת לכתוב אבל אני מדגישה את זה בגלל שכבר היו כאלה שטעו...שקוראים את המחירים באתר הזה יש להוסיף למחיר הבסיסי את המחיר של ה Limited Express שמופיע תחת הכינוי Seat Fee
-
matsuyama יפן שאלות
-
matsuyama יפן שאלותאני לקחתי את ה-keisei limited express מ-Nippori ב-1240 ין. איטי יותר מה- skyliner או ה narita express אבל ההבדל במחיר משמעותי.