צפון איטליה
-
באיזו תקופה הכי אידאלי לשהות בה עם ילדים קטנים
אני מתלבטת בין סוף יוני מבחינתי זה אפשרי אבל הילדים מפסידים בית ספר
תחילת יולי האם תקופה זו עמוסה כמו אוגוסט האם גם האירופאים ושאר העולם בחופשה בתאריכים אלה
או בחגים שבשנה הבאה יהיו באוקטובר האם מזג האוויר לא יהיה קר מדיי לילדים קטנים
טיסות
נכון לעכשיו ישנם טיסות עד סוף יוני רק באל על למילאנו לא זול וכמובן איזיאט שאולי זולה יותר אבל עם ילדים קטנים אני מעדיפה את הנוחות אין טיסות ישירות לורונה
מה עושים למה ההיצע לאיטליה כל כך מצומצם האם זה עשויי להשתנות מתי אליי להתחיל לסגור טיסות אל על יקרה
תודה לעונים
-
צפון איטליהראשית בין סוף יוני לחגים של 2016 (אוקטובר) ליוני יש יתרון גדול.
שנית- העובדה שהילדים לא ישהו בבית הספר בסוף שנת הלימודים-מבחינה לימודית אינה הפסד נוראי (ויסלחו לי אנשי החינוך וההוראה) ,חברתית,מסיבות סיום-זה סיפור אחר.
שלישית-טיסות- משתלם להזמין בתקופה הקרובה טיסה מראש, רק ואך אם המחיר הוא אטרקטיבי בצורה יוצאת דופן .
יש להביא בחשבון את שעת הנחיתה וההמראה וכן את מיקום שדה התעופה יחסית למיקום הלינה המבוקש.
רביעית- נורא מוקדם! חברות טיסה עוד טרם יצאו עם מבצעי חורף שלא לדבר על מבצעי פסח שלא לדבר על מבצעי אביב ,או כל מיני מבצעי שווק של "הזמן ב48 השעות הקרובות כרטיסים זולים".
ברור שכל חברות הדילים-נופש- עיסקאות חבילה- עוד רחוקות מפרסום הקיץ הבא.
מה כן--? בדקי את התכנים, התבייתו על לינה מותאמת לתכנים, אפילו הזמינו לינה לפי מועדי הטיסות המשוערים (תמיד אפשר יהיה לעשות שינוי) ובלבד שזו לינה עם אופציית ביטול ושינוי רחבה ולא לגעת בשום פנים בלינות שמחייבות תשלום מיידי, או פקדון שלא יוחזר וכל ה"ללא אופציית שינוי וביטול"
בנו את המסלול של הטיול- את הלוגיסטיקה, וחכו בסבלנות להיצע רחב של מבצעים (להערכתי לא לפני אמצע החורף -לפחות)
או- הזמנה באיזי ג'ט שעדיף שתהיה מוקדמת אם משיגים מחיר טוב (ולא לשכוח להוסיף את מחירי המזוודות, עלויות לינה וכו).