נתב אלחוטי webbing
-
כל מי שנחשף לאופציה הזאת שיעשה לעצמו טובה ויפסול אותה מיד.
הנתב הפסיק לעבוד ונכנס ללופ - נתקענו בלי אינטרנט.
שירות הלקוחות שלהם עשה ממני טכנאי , תוריד זה , תעשה ככה לך למחשב במלון תדאג שיהיה לך הרשאה של מנהל...
בהתחלה התבאסתי שדווקא לנתב שלי זה קרה אבל כששירות הלקוחות אמר לי שזאת בעיה מוכרת הם הקפיצו אותי לכתוב לכם את זה.
אף אחד לא היה רוצה לבזבז זמן חופשה על ללמוד להיות טכנאי.
נכון לכרגע הבעיה לא הסתדרה , מחר נקנה כרטיס סים מקומי עם גלישה (לא צריך הרבה הרוב יש אלחוטי זה בעיקר לניווט) ואת העניינים איתם אסגור בארץ. את החופשה הם לא יהרסו לי.
אם חסכתי אפילו לאחד את החוויה אז דיינו.
-
נתב אלחוטי webbingהיי ,מצער לקרוא על חוויה כזו.
קראתי לפני כשבוע המלצה מאד חיובית עליהם בפורום אירופה.
-
גם לי היתה איתם חוויה שליליתהנתב לא קלט בכלל בכריתים, למרות ששירות הלקוחות טען שיש באי שירות מלא. זוכיתי בסופו של דבר כל מלוא הסכום לאחר שהם ראו שלא גלשתי כלל, אבל כשבונים על זה כפיתרון וזה כושל האכזבה גדולה. מאז באירופה אנחנו רק עם גולן טלקום, ובארה"ב חבילה של 3 g של אורנג'. חשוב לי לא להחליף סימים..
-
גם לי היתה איתם חוויה שליליתתודה נועם.
-
נתב אלחוטי webbingנועם - שיהיה המשך טיול מוצלח.
כדאי להזכיר שאם מישהו מחפש שיתוף של חיבור גלישה סלולרי, יש את המכשיר Novatel Wireless MiFi שעובד נהדר - רכישה חד פעמית של כ50$ ואח"כ רק צריך לדאוג לסים עם חבילת גלישה.
-
נתב אלחוטי webbingמעניין.
לפני שנה בדיוק לקחנו webbing בכל רחבי ארה"ב והיינו מאוד מרוצים (מהירות הגלישה הייתה טובה, והשתמשנו בו בעיקר בפארקים ובמקומות שדווקא הייתי מצפה לקליטה סלולרית פחות טובה).
לקחנו חבילה של 2 GB ובחודש וחצי הגענו בדיוק לסיומה.
-
נתב אלחוטי webbingעידכון חזר לעבוד. הבעיה נוצרה כשהגענו לחצי גיגה גלישה וזה כתב שסיימנו את החבילה (לקחנו חבילה של שני גיגה) כשהתקשרתי לברר העבירו לי את הנתב מטי מובייל לאי טי אנד טי (כלומר אני העברתי אחרי שעברתי קורס טכנאי) ואז המכשיר נכנס ללופ והתחיל להדליק את עצמו ולהכבות כל הזמן. קורס טכנאי מזורז נוסף וזה הסתדר כרגע.
הנזק הוא בזבוז של שעות חופשה , אנרגיה ועצבים (מעט ... אני רגוע מטיבי) וכמה שקלים במצטבר של השיחות לארץ.
שירות הלקוחות שלהם מקסים וסבלני אבל זאת ההזדמנות האחרונה שנתתי להם כי כמו שאמרתי ללמוד טכנאי זה סבבה אבל לא בחופשה.
-
נתב אלחוטי webbingלא מבין בכלל למה צריך מכשיר שכזה.
אפשר לעשות תוכנית גלישה של כמה גיגה ב att, h2o ופשוט לשתף דרך המכשיר שלך את האינטרנט.
לא צריך לסחוב עוד מכשיר שצריך לדעת לתפעל, עוד מטען וכו.
-
נתב אלחוטי webbingמצטרפת לחוויה השלילית מהם. שנה שעברה לקחתי את זה לשוויץ. כשהייתי באזור ג'נבה-צרפת לא היתה בעיה של קליטה אבל בשאר הטיול שהיה סביב אגם לוצרן היתה בעית קליטה והמכשיר לא עבד - לא בעיירות (חשבתי שאולי בגלל שאני באזור של עיירה קטנה על שפת האגם ) ולא בערים הגדולות. באזורים שהיו קרובים לגרמניה זה כן עבד. זה היה מתסכל כי שילמתי על 1 ג'יגה והשתמשתי בהרבה פחות מחצי, ביחוד לנוכח העובדה שהמחיר היה גבוה יותר כי מדובר בשוויץ ודווקא שם זה לא עבד
-
נתב אלחוטי webbingזה לא תמיד יקר יותר (100 ומשהו שקל. עלות סים לבדו בלי התוכנית גם עולה לא מעט), וזה נוח יותר למי שרוצה להשאר עם המספר טלפון שלו בלי התעסקות עם סימים.
אנחנו דווקא לקחנו את זה כ זה חוסך לנו צורך בהטענה של הטלפון לאורך כל היום ואז אין דאגה לגבי הסלולרי בכלל...