ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה..... 10 שעות המתנה בציריך.

פורום אירופה
    4
    10
    8753
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בתאלי21
      בתאלי21 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם,angel

יש לי כרטיס טיסה לארה״ב דרך ציריך עם המתנה של לא פחות מ-10 coolשעות מ- 8 בבוקר עד 18:00 המראה.angry

אשמח לטיפים מה ניתן לעשות בכמה שעות בציריך, אם ידוע על מקום לשמירת חפצים (כי בכל זאת אני לא רוצה להסתובב עם מזוודה של 8 קילו איתי ביחד).

האם יש אתרים קלילים ככה רק לכמה שעות, דרך אגב הנחיתה ביום ראשון השאלה אם זה משפיע על משהו...

אשמח לפירוט מפורט כולל עלויות,שמות של האתרים בצורה ברורה ודרכי הגעה.

תודה רבה לכל העונים. nolaugh

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ב.א.
        ב.א. נערך לאחרונה על ידי

שלום!

אני נסעתי מניו יורק לתל אביב, ועשיתי עצירה בציריך ליום.

מה שעשיתי הוא: לקחתי את הרכבת משדה התעופה לתחנה המרכזית של ציריך (תשאלי במרכז מידע בשדה התעופה, הם יעזרו לך. עד כמה שזכור לי, הייתי צריך ללכת לטרמינל אחר, אבל בכל אופן השדה תעופה שם לא גדול בכלל, ומאד מסודר וקל להתמצאות).

בתחנה המרכזית פניתי למרכז מידע והסברתי להם מה בדיוק אני רוצה. אמרתי להם שאני מחפש לסייר במשך כמה שעות במקומות המרכזיים בציריך. הם נתנו לי מפה ושרטטו על המפה מסלול שלוקח כמה שעות, מסלול זה ייקח אותך לכל המקומות המרכזיים שאמורים לעניין אותך.

המסלול יוצא מהתחנה המרכזית לכיוון השדרה הידועה והיוקרתית - הבאנהוף שטראסה, וגם חוזר לאותו מקום (מסלול מעגלי).

לי אישית זה לקח זמן די קצר, וחזרתי חזרה תוך כמה שעות ועוד נשאר לי כמה שעות.

מה שעשיתי זה, שלקחתי את הרכבת מהתחנה המרכזית (אותו המקום שחזרתי אליו. גם בעניין זה כדאי לשאול במרכז מידע) לפסגת ההר "אוטליברג". מומלץ מאד!!!!! זה היה סיום מדהים לסיור שלי!!! הרכבת עולה במעלה ההר ומחלונותיו משתקפים נופים ציוריים. בתחנה הסופית (שזו היא תחנת אוטליברג) יורדים ועולים טיפה ברגל, שם תראי מגדל גבוה שעולים לראשו במדרגות רבות (לא נורא...). כשתגיעי לראש המגדל, תוכלי לצפות על רוב העיר ציריך בגובה של חצי קילומטר בערך. הנוף - מדהים!!!!!!!!!!! רואים איך העיר ציריך טובלת בעצים, ורואים את העיר שוכנת על הנהר, זה פשוט מדהים!!!!!!! את המסלול להר וממנו חזרה לעיר ניתן לעשות ברגל, אולם יתכן וזה לוקח זמן רב, אני לא עשיתי זאת כלל.

בהנאה רבה!!!

• ב.א.
          ב.א. נערך לאחרונה על ידי

דרך אגב: כל העסק הזה לא עלה יותר מכמה יורו בודדים...

כמובן, תמיד ניתן לקנות מזכרות שעולים כסף, והשויצרים יודעים לעשות על תיירים כסף!...blush

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • ענת69
            ענת69 נערך לאחרונה על ידי

שמירת חפצים יש גם בשדה התעופה של ציריך וגם בתחנת הרכבת של ציריך. יש אפשרות לשים את המזוודה בלוקר אלא שאז צריך להכניס מטבעות. יש גם שמירת חפצים בדלפק עם פקידים. בתחנת הרכבת זה באותו מקום שעושים צ'ק אין לטיסות ומוסרים את המזוודות לטיסה (זה קצת בצד).

בזמן שיש לך, את יכולה ללכת בנחת לאורך בנהוף שטראסה, רחוב החנויות היוקרתי ולהוציא קצת את העיניים או לאורך הנהר לימט, שמתנהל במקביל לו עד למעגן בקצה אגם ציריך. מהמעגן את יכולה לעלות על מעבורת ולשוט במשך שעתיים לעיירה החמודה רפרסוויל ולהסתובב בה קצת. מרפרסוויל את יכולה לחזור לציריך עם רכבת. 

הערה חשובה: הכרטיס שאת קונה למעבורת תקף לכל היום לכל אמצעי התחבורה הציבוריים. במילים אחרות - עם הכרטיס הזה את יכולה גם לחזור עם הרכבת לציריך וגם לנסוע מציריך לשדה תעופה (זמן הנסיעה הוא 11 דקות).

אני יודעת שבציריך יש גם גן בוטני, גן חיות ורכבל שמוביל לתצפית אבל לא ביקרתי בהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • בתאלי21

וואו מדהים תודה רבה:):)Smile

חג שמחlaugh

• רוני
                רוני נערך לאחרונה על ידי

בנוסף  כדאי  בבנהוף  שטראסה  להכנס  לאחת  מחנוית  הכולבו  ולקנות  שוקולד  שוויצרי  אמיתי כמו סושראד לא  כזה  שמוכרים  בדיוטי  פרי  .אפשר גם לשוט  באגם  ציריך.

בנוסף  בשוויץ  אפשר  לשלם  גם  ביורו.

בשדה  התעופה  קלוטן  יש  אפשרות להתקלח  בתשלום  כמובן

סוויס  חברה  טובה  מאוד לדעתי  הטובה  באירופה  (יש  לה  עדיין  מה  ללמוד  מהחברות במזרח ובמפרץ כמו  סינגפור  ,תאי ,אמירייטס , קטאר  וכו')

• ענת69
                  ענת69 נערך לאחרונה על ידי

המטבע בשוויץ הוא פרנק שוויצרי ולא יורו. גם אם יקבלו יורו (וזה לא בכל מקום), יחזירו עודף בפרנקים.

• רוני
                    רוני נערך לאחרונה על ידי

תתפלאו  אבל לפני  כמה  שנים  בשוק  בפירנצה   הציעו  לנו  לשלם  בש"ח  ועוד  ערבי  מצפון  אפריקה.  הבעיה  שלא  היה  לנו  די  ש"ח לשלם  עבור  תיקי  העור   האיכותיים שרכשנו  שם , אגב  במחיר  זולים  בהרבה מהארץ.

• ב.א.
                      ב.א. נערך לאחרונה על ידי

היי!

העלתי כאן כמה תמונות מרכזיות על ציריך.

אני מקווה שיועיל לך!

תצפית על העיר ציריך ממרומי הר אוטליברגמגדל התצפית על ציריך - בראש הר אוטליברגחזית בנין תחנת הרכבות המרכזית - מבט מבאנהוף שטראסההשעון הגדול באירופה - ציריךתמונה מרהיבה על ציריך השוכנת על גדות אגם ציריך - תמונה מאחד המסלולים המוצעים בתחנת המידע בתחנת הרכבות המרכזית
                      • בתאלי21

נראה ממש מדהים תודה רבה

אין עלייך

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון