אפריקה??? אני??? כן כן כן!!!
-
מילות סיום...רובי,
כל הכבוד. איזה טיול

תודה על הפרוט. מי יודע אולי יום אחד נסע לאפריקה.
בינתיים בשבילי הביקור באפריקה יהיה בסרט "מלך האריות".
-
מילות סיום...רובייי!!!
איזה טיול!!!

כל הכבוד לכם! נהניתי לקרוא ולראות את החיות והטבע. התמונות מדהימות! השגרירות שלכם עוד יותר מהממות! בטוחה שאת הטיולים שלכם ייזכרו לכל החיים ועוד יסופר על זה מדור לדור.
תודה, המון תודה על התענוג שהבאת.

-
מילות סיום...רובי - אמרתי כבר ואומר שוב, היה כיף גדול לקרוא! יופי של טיול עשיתם. תענוג לקרוא כאן בפורום גם על מקומות קצת יותר רחוקים ולא שגרתיים. מה היעד הבא?
תודה,
יובל
-
מילות סיום...רובי
מעניין תמיד לקרוא תיאורים של מקומות כפי שהם משתקפים בעניים של 'תייר'.
שמח שנהניתם ומקווה שהשרשור שלך יסחוף משפחות אחרות מהפורום לטייל בדרום אפריקה.
נהניתי
-
מילות סיום...נהניתי לקרוא ולהיזכר...
תמיד נחמד לקרוא על טיולים של אחרים במקומות בהם גם אנחנו טיילנו. לראות מה פיספסנו ואיך הדברים נראים בעיניים של מטיילים אחרים.
גם אני כמו יובל שואלת - לאן הלאה ?
ומצטרפת גם לדבריו של צפריר לגבי משפחות אחרות מהפורום. (דרום) אפריקה לא מפחידה כמו שזה נשמע!
-
מילות סיום...רובי,
כרגיל - היה תענוג!!
חבל שנגמר אבל הרי כל סוף וודאי יהיה התחלה של משהו אחר.
שמוליק
-
מילות סיום...ר ו ב י
היה כיף ללוות אותכם ב"לייב" כמעט מידי יום
ועוד יותר כיף לקרוא עכשיו את הסיפורים עם כל הפרפראות מסביב
לגבי התמונות - הן מספרות עד כמה נהנתם בטיול (התמונות יפיפיות)
לגבי - פתחת עולם חדש שלא היה בכיווני הטיולים שלי
להתראות בסיפור הבא
ומקווה שיהיה בקרוב
-
מילות סיום...יופי של טיול! תודה על השיתוף.
-
מילות סיום...איזה כיף להיכנס ולקרוא את התגובות שלכם

רחל, אירית, לט איט, מרינה, יובל, צפריר, רונית, שמוליק, צביקה, ask73,
תודה על המילים החמות
מקווה שסיפור הטיול שלנו יפתח לכם את הדרך להגשמת חלום באפריקה
(כמו שקרה לי עם סיפורו של יובל...)היעד הבא- סופ''ש חורפי בפראג

רובי
-
מותר להקפיץ ?רובייי היקר !!
אז אחרי שגמרתי להתקרר באלפים באתי להתחמם בסוואנה וגיליתי הרבה יותר...

איזה טיול אליפות היה לכם !! נופים מרהיבים , חוויות מיוחדות , בע"ח , מקומות לינה שווים . כל כך שונה ומיוחד ממה שאנו רגילים.

שאפו על האומץ ( כן מבחינתי סוג של אומץ) לכלול את סווזילנד. היה מעניין להכיר אותה עם כל העוני , הקושי והחולי.
למרות שאין לי כרגע שותפים למסע שומרת את הטיול הנהדר שלכם.

תודה גדולה על השיתוף והתעוד הנהדר

נשיקות
איריס
-
מותר להקפיץ ?רובי התותח
זוכר שהבטחתי בעמוד הראשון שרק טוב הולך להיות כאן? אז עכשו כולם מבינים שלא הבטחתי סתם - ההשקעה שלך,עם המשפחה המקסימה יחד עם דרום אפריקה המדהימה - מי צריך יותר|?
ב2010 אחרי שחזרנו באפריל נפעמים(הגארדן רוט וקייפטאון),הצלחתי לתפוס טיסה שעברה חצי עולם (יתר הטיסות נסקו ל-2000 דולר בגלל המונדיאל), הכל כדי לטעום עוד מהטוב טוב הזה, ואז הייתי באזור נלספריט..
מאוד רציתי להיכנס לזואזילנד ולא הסתייע..בשקט בשקט אני מפנטז על טיול המשך לדראפ וכל שכנותיה מסביב,לזימ-זאם ורק לחשוב על כך ,כבר מדגדג לי את בלוטת הנתב"ג
תודה תודה שבאת לספר!
-
דוז פואה!!רובייייייי !!!
אז סוף סוף יש לי זמן להשלים קריאה בפורום (הייתי קצת עסוקה, אתה יודע במה
)ומה אומר לך?
משפחה מקסימה, טיול מהמם, מיוחד ושונה!

יש לכם את המסוגלות הזו להפיק טיולים מיוחדים במינם. השילוב של טיולים ליעדים לא שגרתיים עם העובדה שיש לכם שתי בנות קטנות - לא נראה רבות כן בפורום ועל כך שאפו גדול!

מאד אהבתי את התמונה של הקופה עם הקופיף
תמונה נוגעת ללב.שמורות הטבע של חלקו השני של הטיול באמת מקסימות (במיוחד זו עם העמודים החומים, שאני כמובן לא זוכרת את שמה).
סיפור הנסיעה הארוכה הלילית שלכם כמובן הזכיר לי את הנסיעה המוטרפת הלילית שלנו במונטנגרו (בטיול "מדינות האירוויזיון" שאתה כמובן זוכר!
). לכן, לא אנהג כקודמי המלומדים שהטיפו לך מוסר על תכנון שכזה, כי אני בדיוק מבינה אותך!מסור לשגרירות הכבוד של ישראל שתי נשיקות ממני!

הן ילדות מדהימות וכל הכבוד לכם ההורים על שאתם מגדלים בנות שכאלה . הרעיון הזה מדליק!! צריך לפתוח עליו סטארט-אפ...!תודה רוביייי על השיתוף המקסים הזה, ששילבת בו גם אמיתות פחות "זוהרות" - ככה צריך! זה מה שנקרא סיפור אמין ואמיתי מהחיים.
טוב שצירפת מפות שקצת ממחישות את האיזור - כי אף פעם לא ידעתי בדיוק איפה זה סוואזילנד...

וסאבטקסט מוסרת : כן, כן. להגיע למקומות שנחשבים "ה" ובסוף להתאכזב... מוכר. הבה נקווה שאלסקה ומאצ'ו-פיצ'ו לא כאלה...!

בברכת לילה טוב
נשיקות,
שירלי

-
דוז פואה!!איריס, דני, שירלייייייי,
כיף גדול לקרוא את התגובות

תודה על המילים החמות

רובי