פרמיט למאניפור
-
אהלן,
אני נוחתת באימפל(מאניפור) בסוף החודש, ואני יודעת שעליי להוציא פרמיט כדי לטייל באזור.
השאלה הראשונה היא האם אני נוחתת שם בלי הפרמיט ומוציאה אותו שם ? או שצריך לעשות משהו לפני?
השאלה השנייה היא במידה ואין צורך לעשות משהו לפני, ופשוט מגיעים לעיר ועושים את זה? אם כן איך אני מוציאה את הפרמיט הזה בעיר עצמה?
מישהו יודע אם יש בעיר גסטהאוסים שמיועדים לתרמילאים או שהכל זה רק מלונות?
תודה רבה !
-
פרמיט למאניפורבהתאם לאתר הזה צריך לעשות רזיסטריישן גם לנאגאלנד, מיזורם ומניפור?
האם עושים אותם בכל תחנת משטרה בכל עיר במדינות האלו?
למשל האם בנאגאלנד אפשר לעשות את האישור במון?
http://www.fullstopindia.com/permits-for-north-east-india-to urists/
חג שמח ותודה מראש למשיבים
-
פרמיט למאניפורהייתי בנגלנד באוגוסט השנה ולא הוצאתי שום פרמיט, גם לא נרשמתי, גם לא למדינות השכנות: אסאם, נאגלנד ומגהליה. עברתי עשרות מחסומי צבא ובקורת, ואף אחד לא פנה אלי ולא בקש לראות דרכון או פרמיט. היחיד מהנוסעים שמראה ניירות זה הנהג.
יחד עם זאת באתר של לונלי פלנט קראתי שצריך להרשם בכל מדינה תוך 24 שעות מאז שמגיעים אליה. זה נראה כמו חוסר זהירות ולקיחת סכון, אבל זה לא מה שהרגשתי.
מלון באימפל: Nirmala נמצא ב-M.G. AVE, עלה 1,050 רופי, 16.50 דולר לחדר. יש להם חדר-שניים זולים יותר. במקרה שלי לא היו פנויים. המלון טוב מאד ובמרחק הליכה הן לשוק והן לתחבורה.
יש מלונות זולים בהרבה. יצא שאחרי בקור בהם חזרתי לנירמלה.לענין גסטהאוסים - במשך כחודש של טיול באותן מדינות פגשתי תייר אחד בלבד, אבל זה היה ביולי-אוגוסט. היחידים שתחלקי איתם חדר בדורמיטוריס יהיו הודים וממין זכר.
לגבי מלונות, רצוי לעשות רזרוישן יום לפני. אין צורך לשלם מראש. לעיתים את מגיעה בבוקר ואין מקום.
-
פרמיט למאניפורלא נדרש פרמיט למאניפור, כמו גם ליתר מדינות הצפון מזרח למעט ארונצ'ל.
לגבי רישום עם ההגעה ( רג'יסטרשיין ), דרשו שאעשה וגם בדקו מידי פעם במיזוראם. בנגלנד, מגלייה ואסאם לא דרשו ולא בדקו. במניפור לא הייתי.
מאיה, אני מקווה שאת מודעת למצב הבטחוני במניפור. לא בדקתי לאחרונה, אבל נכון ללפני שנה חלקים מהמדינה סבלו מאי שקט כתוצאה מפעילות מורדים מניפורים
-
פרמיט למאניפורתודה לכם והמשך שנה טובה.