ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנגלברג-שוויץ

פורום טיולי משפחות
    3
    4
    2105
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אם לא עוליפ לטיטליס,האם יש מה לעשות באנגלברג?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

אנגלברג-שוויץ:Re
        ישנם באיזור העיירה מסלולי טיול בטבע עם הרים ואגמים שניתן לעלות עליהם ברכבל ולרדת ברגל כמו גם בעיירות דומות בשוויץ אך כמובן שהעיקר הוא הטיטליס בעיירה עצמה אין מה לראות.
        • rozi1
          rozi1 נערך לאחרונה על ידי

תודה
          • jonathan.rottenberg
            jonathan.rottenberg נערך לאחרונה על ידי

חוסר דיוק
            מה שכתוב למעלה לא כ"כ מדויק.
            באנגלברג עצמה באמת אין הרבה דברים מעניינים לעשות אבל יש קצת דברים כמו מרכז הספורט שיש בו החלקה על הקרח, משחקי וידאו ושולחנות משחק (כדורגל וכו'). (בנוסף יש מגרשי טניס אבל אני לא יודע אם הם פתוחים לקהל הרחב).
            בתוך אנגלבר יש הרבה מאד טיולים קטנים ומאנגלברג יוצאים רכבלים להרים מאד יפים כמו "ברוני", "טרובסי", "גרשניאלפ", פיורנאלפ" וטיטליס. בברוני יש אטרקציה מאד יפה לילדים ואפשר אח"כ לעלות ברכבל פתוח לעוד אגם שנימצא מעל הברוני בו יש כל מיני אדמות טיפוליות. בטרובסי יש אגם גדול מאד (שווה לראות ולצלם את השתקפות ההרים במיים)ומטרובסי אפשר לעלות ברכבל פתוח או ברגל ל"יוכפס", ממנו יש מסלול יפיפה העובר דרך כמה אגמים ומגיע קרוב ללוצרן, ממנה אפשר לקחת רכבת לאנגלברג. (המסלול טיפה אתגרי אבל גם אם משפחות אין בעיה לעשות אותו). הרכבל לטרובסי עוצר באמצע העלייה בהר הנקרא גרשניאלפ ואפשר לקנות כרטיס עד שם ומשם יש אפשרות לשכור קורקינטים ולרדת איתם בשביל לאנגלברג. את פיורנאלפ אני לא כל כך צכיר ואני יודע שיש שם הרבה מאד מסלולים עם טיפוס הרים אתגרי. הטיטלים הוא גם יפה (במיוחד הרכבל אליו שמסתובב), אבל למי שלא עולה לשם כדי לעשות אבובים אין כל כך מה לעלות (חוץ מהקרחון היפה שנמצא שםוהולכים בתוכו).
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון