קראתי כאן על סיגלית בר
-
קראתי בפורום על סיגלית בר האם הכוונה ליעוץ לאירופה או לארה``ב
כי התכוונתי לקחת ייעוץ ממנה- ועכשיו אני די מבוהל... -
קראתי כאן על סיגלית בר:Reאנחנו לקחנו יעוץ אצל סיגלית לארה``ב והיינו מרוצים. יש לה ידע עצום והמון נסיון, ולנו היא מאד עזרה. לא הרגשתי ``חיפוף``. הצקנו לה בהמון שאלות, לאחר שקיבלנו את התוכנית, ותמיד היא נשמעה נכונה לענות.
אם פניכם מועדות לאירופה - אז יש אלטרנטיבה טובה. אם לארה``ב הכיוון - לדעתי העבודה שלה שווה את הכסף. -
קראתי כאן על סיגלית בר:Reלפני שנה בדיוק היינו 3 שבועות במערב ארה``ב,זוג וארבעה ילדים.טיול קודם בנינו לבד והיה מוצלח ביותר,אך הפעם היינו לחוצים מעט בזמנים והעדפנו לקבל ייעוץ.התייעצנו עם סיגלית בר,שבנתה עבורנו מסלול ש``לאורו`` טיילנו.היא גם כיוונה אותנו למלונות משפחתיים וכל מלון כזה היה ``בינגו``.סיגלית נפגשה עימנו לשעתיים צפופות במידע, נתנה טיפים,שינתה מסלול כשהיה שינוי במועד הטיסה וענתה בטלפון לכל שאלה.אנו התרשמנו ממקצועיותה הרבה וממליצים ביותר! -
אתן בנות דודות שלה?? -
חוצפהלא, אינני ממשפחתה של סיגלית,ולעניות דעתי בפורום הזה זכות כולנו להגיב בלי לחוש מותקפים! יתרה מכך,תשובתי נשענת על נסיוני האישי הטוב בנוגע לשאלה שהועלתה.סיגלית במלוא מובן המילה עזרה לנו. -
עדין יש תחושה של חוסר אוביקטיביות- סורי -
עדין יש תחושה של חוסר אוביקטיביות- סורי:Reלא מכירה אף אחת מהן, ובכל זאת שאלה.
למה כשמשבחים את יונית זה אוביקטיבי, וכאשר את סיגלית זה לא אוביקטיבי? -
איפה באמת חוסר האוביקטיביות?כמו כל דבר פה בפורום - יש דעות לכאן ולכאן. לא כל מה שמתאים לי - מתאים גם לך. יכולים להיות עשרה אנשים במקום מסוים - וכל אחד יתרשם אחרת. זה מה שנפלא פה: כל אחד יכול לקרוא מאות עצות ולהחליט מה מתאים לו - ומה לא. איזה עצה כדאי לקבל - ואיזו לא.
את השם שלה קיבלה סיגלית , אני מניחה, מהמון אנשים שנעזרו בה - והיו מרוצים. מסתבר שיש גם כאלו שלא היו מרוצים, אך עדין זה לא אומר שום דבר מבחינה
``אוביקטיבית``. לכל אחד יש את האמת שלו! ואתה סוברני להחליט למי אתה מאמין.
ובאמת לא ברור לי מדוע כשמשמיצים - זו האמת האחת והיחידה, ואילו כשמחמיאים - אז בודאי אני מקבלת אחוז מהרווח (או לפחות בת דודה...). -
חוצפה:Re -
כל ישראל אחים...דעתו האישית של אדם לעולם תהיה סובייקטיבית... צר לי שלא השבעתי רצונך. כל שואל בפורום יפעל על פי שיקול דעתו ושיהיו טיולים מהנים לכולנו! -
כל ישראל אחים...:Reבאמת?..:)