נופש קצר באיים
-
היי לכולם,
בחזרה מניו זילנד החלטתי לעצור (עם אמא) לבטן גב בתאילנד ל-8 ימים מה-25/12 ועד 3/1.
יומיים נהיה בבנגקוק ועוד 6 לילות חשבתי לטוס לאחד מהאיים. הייתי כבר בצד המערבי ולכן התכנון היה קופנגן וקוסמוי אבל קראתי בכמה מקומות שבדצמבר עדיין מדובר על תקופת מונסונים בצד המזרחי. מה אתם אומרים? האם לשנות יעד ולנסוע לאי אחר או שלקחת סיכון? בכל זאת נהיה שם רק 6 לילות... חשבתי על קו צ'אנג אבל אני חוששת שזה יהיה שקט מידי עבורי.
בינתיים הזמנתי לינה בשני האיים כי זאת תקופה עמוסה אבל עדיין ניתן לבטל.
תודה וחג שמח!
-
נופש קצר באייםהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בחודש דצמבר מומלץ יותר לשהות באיים המערביים היות וסטטיסטית יורדים גשמים באיים המזרחיים כ-15 ימים בחודש דצמבר.
בחודש דצמבר, האי קוסמוי בתפוסה מלאה ואין זה מונע מתיירים להגיע לאי וליהנות, חם ויורד גשם.
תאילנד הינה מדינה טרופית ומזג האויר נתון לשינויים. במידה ואת רוצה לקחת סיכון ולהמר על מזג האויר, את יכולה לסגור את קוסמוי.
מזג האויר וכמות הגשמים הם עניין של מזל, אף אחד לא יכול להבטיח לך אם ירדו גשמים או לא. יכולים להיות ימים עם מעט גשמים, יכולים להיות ימים שיורדים גשמים במהלך כל היום ויכולים להיות ימים של שמש.
המידה ואת רוצה ללכת יותר על ״בטוח״ - תלכו לפוקט.
-
נופש קצר באייםהמונסונים מסתיימים בסוף נובמבר בסוף דצמבר מזג האוויר מצויין ואין בעייה להגיע לקו סאמוי וקו פאנגאן חשוב רק להזמין מראש טיסות ובתי מלון כי זה שיא העונה .
-
נופש קצר באייםהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אכן יש יותר סיכויים למזג אויר גשום בתאריכים אלו, אך אין לדעת אם כשאת תהיי יהיה גשם או לא בגלל שהמזג אוויר הוא טרופי ומשתנה מאוד מהר באיזור הזה.
בכל אופן תמיד חם.
-
נופש קצר באייםלא ממש עזרתם לי להגיע להחלטה

הייתם ממליצים לא לקחת סיכון ופשוט לנסוע לקו צ'אנג (חוששת שיהיה לי משעמם מידי שם) או שוב לצד המערבי שהייתי בו כבר?
תודה!
-
נופש קצר באייםאין פה עניין של סיכון רוב הסיכויים שיהיה לך מזג אוויר נפלא ואם יהיה גשום בדרום
סביר להניח שגם בקו צ'אנג .נסיעה טובה !