טיול עם ילדים קטנים
-
שלום,
אני מחפש המלצות לטיול עם שני ילדים בני שנתים וחצי וילד בן חמש ל-10 ימים בסוף אוגוסט
תודה
-
טיול עם ילדים קטניםטיול ראשון שלנו עם בת 4 ובת שנתיחם היה להולנד. לנו בכפר נופש וכל יום טיילנו למקום אחר. גולפינריום וחיטהורן שיט, אלקמר שוק גבינות, פארק קופים, גן חיות, מוסיאון התחבורה באוטרכט ואפטלינג. בנוסף יומיים באמסטרדם. היה נפלא. מומלץ
-
טיול עם ילדים קטניםילדים בני שנתיים וחצי יתעניינו במגדל אייפל באותה מידה שיתעניינו במכסה ביוב עקום בכניסה לבית שלכם. ילד בן 5 כבר ידרוש זמן לשחק במגרש המשחקים, אך לא כ"כ משנה אם זה יהיה בהולנד או באור עקיבא.
בהנחה שלשלושת הילדים יתלווה גם לפחות מבוגר אחד, על יעד הטיול מחליטים לפי הרצון והעניין של המבוגרים ואח"כ עושים התאמות בסגנון הטיול על מנת שיתאים לילדים.
בניגוד לרושם שאולי נוצר כאן בפורום אין יעדי טיול "מתאימים לילדים", בטח לא בגיל הזה. מה שחשוב לילדים הוא סגנון ואופי הטיול, פחות שם היעד.
-
טיול עם ילדים קטניםלדעתי צריך יעד שש י חי יותר ופחות הררי, מסלולי הליכה קצרים שמתאים להסתובב בהם עם טיולון.
טיול כוכב ולא טיול מתגלגל, התמקמות בדירה ולא במלון.
הייתי בוחרת לעצמי בגילאים הללו שילוב של טבע ועיירות קטנות. אם הילדים אוהבים מיים, כדאי אולי להתמקם בכפר נופש שיש בו בריכה.
-
טיול עם ילדים קטניםלא הייתי מתמקמת בעיר אלא בדירה באזור כפרי שיכול להיות בסיס לטיולים, כפר נופש זה רעיון טוב.
-
טיול עם ילדים קטניםבגילאים האלו תבחרו יעד שמתאים לכם, עדיף טבע עם אגמים שבטח גם ישחו בהם ברווזים, וכו.
זלצבורג לנד יכול מאד להתאים ואז כולם יהנו.
עם הולנד הייתי ממתין עוד שנתיים- שלוש וגז הילדים יוכלו למצות את האטרקציות שהמדינה מציעה למשפחות.
בגילאים האלו, הם פשוט יהנו להיות איתכם 24 שעות ואין זה משנה היכן.