שאלה- איזה יעד כדאי לבחור
-
אז חזרנו מהטיול שלנו לצפון איטליה, זוג סטודנטים.. היה מושלם.
בקרוב אני מעלה סיקור לאתר.
אז מרוב שהיה כזה מוצלח ומדהים, אני רוצה שנה הבאה בעזרת השם שניסע שוב.
לפני הנסיעה רצינו מאוד לנסוע לתאילנד וממש היינו סגורים שזה היעד הבא.
אחרי הנסיעה לאיטליה, ואחרי שראיתי את הנופים המושלמים של הדולומיטים והאגמים הקסומים... אני לא רוצה כרגע לנסוע לתאילנד כי פשוט עוד לא שבעתי מהנופים.
רציתי להתייעץ ולשמוע על יעדים שיוכלו להתאים לנו בתור זוג, יעדים באירופה שכוללים נופים יפים... (הדולומיטים הרגו אותי)
לאיטליה נסענו -9 ימים והפעם בטיול הבא אנחנו רוצים 12-13 יום.
רעיונות בבקשה?
תודה רבה
דנה
-
שאלה- איזה יעד כדאי לבחוראם הדולמיטים הרגו אתכם ----
אז אוסטריה-בדגש על טירול ואולי אזור האגמים גם (אפשר במסגרת הימים)
האלפים הצרפתים, גם במחיר שפוי (יחסית לשוויץ למשל היקרה הרבה יותר)
-
תודה רבה יוניתאוסטריה באמת נראה לי תתאים לנו...
שוויץ יקרה אומנם אבל מהממת לפי מה שהבנתי...
אנחנו נשקול הכל ונראה מה התקציב ונחליט אם לשלב למשל את אוסטריה עם צרפת או אם שוויץ
תודה רבה לך
-
תודה רבה יונית
כפי שיונית רשמה אוסטריה עם דגש על טירול - מהמם.בת זוגתי אמרה שהיא נהנתה יותר בנורבגיה.
-
תודה רבה יוניתנורווגיה אכן מדהימה.
אבל שילוב של סטודנטים קצרי תקציב מחד, חופשה קצרה, סתיו---- לא הופך אותה ליעד מומלץ עבורם, מבלי לפגוע בה חלילה- היא פחות נכונה להרכב הנתונים שהוצגו ,לדעתי.
-
תודה..!נורבגיה? לא חשבתי על זה..
אבל אני רואה שיונית אומרת שזה יקר יותר.. ואנחנו סטודנטים כפי שנאמר ולכן יכול להיות שעדיף לנו אוסטריה .
שוב תודה
-
שאלה- איזה יעד כדאי לבחוראוסטריה, טירול וזלצבורגלנד. לא נופלת ביופיה משווייץ, וזולה בהרבה. חבל הטירול מהמם ביופיו, וכנל זלצבורגלנד.
-
שאלה- איזה יעד כדאי לבחוראלפים הצרפתיים,שמורות טבע,מון בלאן..
טיסות איזי ג'ט לקייץ סתיו 2016 יפתחו עוד מעט.אפשר לתפוס מחירים טובים.
השאלה אם נכון לכם רכישה מוקדמת כל כך..
-
תודה לךאכן אני חושבת שאוסטריה היא הכיוון.. אולי עם שילוב של האלפים הצרפתיים.
-
תודה אמהאני לא יודעת לגבי הרכישה המוקדמת... אולי לא כדאי לנו למקרה שנצטרך לקחת סימסטר קיץ. גם הכיוון שלנו הוא בספטמבר 2016 ולא ביולי אוגוסט.. יש המון זמן אני מאמינה שיקח כמה חודשים עד שנזמין