מתלבט בקשר להנעלה לטיול
-
רציתי בבקשה את עזרתכם בקשר לנעליים לטיול, איזה נעליים עדיף ? ואיפה עדיף לרכוש אותם בארץ או בתאילנד ? (ראיתי הרבה בוחרים בסנדלי שורש )
* וגם אולי יש איזה דף עם מילים שימושיות שרצוי ללמוד ליפני קצת בבית בשביל להקל את הטיול טיפה ( כמו חריף , סוגי הבשרים למיניהם , כמה עולה וכו' )
-
מתלבט בקשר להנעלה לטיולהגזמת בקשר לנעליים, אתה מטייל באזורים מתוירים ולא במסע לאוורסט. כל אחד נועל מה שנוח לו, סנדלים, נעליים, כפכפים, שילוב.
בקשר למילים שימושיות, יש בצד שמאל של האתר. הכי שימושי סוואדי קאפ וקאפונקאפ
-
מתלבט בקשר להנעלה לטיולצריך לקחת בחשבון שכדי לצאת למועדוני לילה וברים (איכותיים ולא מפוקפקים), יש צורך בנעליים סגורות ובכלל בלבוש אלגנט (מכנס ארוך). לתשומת ליבך. בוודאי שניתן לרכוש בתאילנד גם את זה וגם את זה.
לגבי שאר ימי הטיול והפעילויות... הכל זורםםםםםםם. החל מכפכף ועד מגף

אני בשווקים אוהב ללכת עם נעלי סניקרס כי בדר"כ הרצפה מאוד מלוכלכת.
ובאיים כפכף זה נדרש לצבירת ההנאה

טיולים שהם בגדר מפלים וכו' כנראה ששורש או סנדל אחר יעשו את העבודה בצורה טובה יותר.
בכל אופן, תרגיש פתוח לשאול שאלות גם בפרטי. אני פה לשירותך ועזרתך

-
מתלבט בקשר להנעלה לטיולהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אני ממליץ על זוג כפכפים +זוג נעליים + זוג סנדלים.
כפכפים ליום יום
סנדלים לטיולים
ונעליים כשצריך
לגבי מילים שימושיות... הנה כמה
סאוואדי קאפ - שלום
קאפונקאפ- תודה
מאיי האוו פט - ללא חריף (לא רוצה חריף)
פט ניט נויי- מעט חריף
צ'איי - כן
מאיי - לא
בשר עוף - גאיי
בשר חזיר - מוו
בשר בקר -נוואיי (מאוד קשה לבטא את המילה הזאת, אתה צריך לשמוע איף אומרים אותה.)
יש לך פה מצד שמאל קישורים לאתרים ללימוד תאילנדית במידה ותרצה עוד מילים.
-
מתלבט בקשר להנעלה לטיולקנה נעלי אצבע ..בתקופה הזו ב5 שקלים לזוג.. (מאוד שימושי) לא פעם גם יצאתי איתם גם למועדונים (לא מפוקפקים כמו שמישהו כתב פה) ואין שום בעיה להיכנס
(כמובן שבמועדנים כמו במתחם ה RCA זה לא תופס...אבל במועדונים כמו הטייגר למשל בפוקט וכד' לא תמצא הרבה אנשים עם מכנסיים מגף וחולצה מכופתרת...חח)
נעלי ספורט ונעל ומכנס ארוך לערב
לא אוהב נעלי אצבע... גם סנדלים טוב