מגלשות בולקנבורג
-
שלום למומחים של הולנד.
האם המגלשות בולקנבורג פתוחות כל יום במשך השנה?
באתר שלהם לא מפורטות שעות הפתיחה ולא ברור מתי
פתוח ומתי סגור. -
מגלשות בולקנבורג:Reנכון, הסתכלתי עכשיו. באמת משונה. בשנה שעברה נסענו לשם (מבלגיה, מומחי הולנד בדרך כלל לא מגיעים לשם) ולא שאלתי את עצמי יותר מדי שאלות.
אבל במהדורה ההולנדית של האתר יש פרוט של שעות פתיחה, ואם אתה לא דובר הולנדית, תוכל לפתור את הבעיה באמצעות תכנת תרגום :)) -
מגלשות בולקנבורג:Reזיוה שלום.
האם באיזור הארדנים יש עוד אתר של מגלשות הרים. -
מגלשות בולקנבורג:Reאני הייתי רק בפלקנבורג. אבל ידוע לי שיש מגלשות בפארק טלקו (ליד Stavelot). זה פארק שעשועים לכל דבר, שיש בו גם מגלשות הרים.
אני לא יודעת (או לא זוכרת) איפה אתם ממוקמים. בכל מקרה, אם המרחק סביר בשבילכם, יש מגלשות ארוכות בהרבה מאלה שבפלקנבורג דרומה משם ליד העיירה Monschau. מדובר בעיירה בגרמניה היושבת ממש על גבול בלגיה (קצת מזרחה מ-Malmedy). היו שם כבר מבקרים שדווחו בפורום וסיפרו שאלה יופי של מגלשות. חוץ מזה העיירה הזאת כנראה יפהפיה (עיירה גרמנית טיפוסית כמו שרואים בדרכי היין, עם הבתים המשולבים בקורות עץ והרבה פרחי גרניום). המגלשות נמצאות בין העיירה (מונסשאו) לבין עיירה בשם רוהרן (לא זוכרת כרגע איך מאייתים).
תיכנס לאתר של העיר, תבחר באופציה של אנגליתותיכנס ל-Sights. יש שישה עמודים שמפרטים מה אפשר לעשות בעירה ובסביבתה, והמגלשות בדף השישי. -
מגלשות בולקנבורג:Reזיוה תודה
אנחנו נהיה סמוך לנאמור,אך תכננתי את המגלשות
ליןם שישי שבו נעבור מהולנד לארדנים.אני מבין
שביום שישי(ספטמבר)האתר בוולקנבורג סגור.
היכן נמצאת סטאולוט,כי לגרמניה איני מתכוון להכנס. -
מגלשות בולקנבורג:Reסטבלו (נדמה לי שככה אומרים את השם) נמצאת בנפת ליאג`, דרומית מזרחית מליאג`. באופן קצת יותר ממוקד - קצת דרומה לעיירה ספא. ליד סטבלו רואים נקודה קטנה עם השם COO. שם הפארק.
מאיפה אתם באים מהולנד? זה עשויי להיות מסע די ארוך, לא? -
מגלשות בולקנבורג:Reזיוה,תודה על המידע.
אני אשלב את סטבלו באחד מימי הארדנים.
אנחנו נהיה יומיים בבריסל וברוז`
משם ניסע לשבוע בהולנד(קליין-רואינקל)ועוד
4 ימים בארדנים.חשבתי ביום המעבר לארדנים
ליסוע דרך ולקנבורג,אך זה סגור ביום שישי.
איך יודעים מתי פתןחות המגלשות בסטבלו. -
פארק טלקו :Reאיציק, לא שמתי לב שחזרת. אני מקווה שעדיין תציץ לפה. החל מספטמבר יש מספר אטרקציות בארדנים שפתוחות רק בסופי שבוע, ובינהן גם פארק טלקו. שים לב שזה פארק שעשועים ולא רק מגלשות הרים. המחיר בהתאם (לא אפטלינג או ווליבי, אבל לא זול כל כך). יש שם גם רכבל לנוף יפה.
הפארק שייך לרשת פלופסה והוא אחד מכמה שהקישור למטה מכיל.
גם המבוך פתוח רק בסופי שבוע. גיליתי את הענין המצער מפני שחשבתי לקפוץ לאחד משני האתרים האלה (בספטמבר), אבל לא מתאים לנו בימים. תמיד יש תחליפים והחלטתי לא להתאבל. -
פארק טלקו :Reזיוה,תודה. -
תיקון טעות :Reבכיף
אמנם לא שאלת אבל אני הזכרתי גם את המבוך ולכן מרגישה אחריות לתקן: המבוך נסגר בסוף ספטמבר ואינו פתוח כלל באוקטובר.