ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן עלויות המלצות בבקשה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    2798
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • golan15
      golan15 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים יקרים

אני מתכנן טיול עצמאי לבד ליפן בין 20 ליולי עד ה18 לאוגוסט (ממאי עד תחילת יולי טיול רכב באירופה)

התכנון שלי הוא טיול תרמילאי כזה כמה שיותר פשוט ערים מרכזיות אבל גם לצאת לאיזה כפרים רחוקים של שלווה וטבע ורוגע ...יש לי כמה שאלות ברשותכם

1-מה העלות של לינה בחדרים משותפים פשוטים?

2-תחבורה ..יש אפשרות לרכוש כרטיס שמשלב גם רכבות וגם אוטובוסים?מה עליות נסיעה בערך??

3-יש אטרקציות או מקומות שחייבים לראות או לעשות ליפן ?

4-מבחינת שפה??הם אנשים משכילים מאוד לא תהיה בעיה לתקשר איתם באנגלית נכון??

תודה לכול מי שעוזר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

יפן עלויות המלצות בבקשה

לגבי אטרקציות, מקומות שחייבית לראות - יש המון המון חומר ברשת, חיפוש קטן יעזור. לגבי אנגלית - יש בהחלט קושי.

• milly
          milly נערך לאחרונה על ידי

יפן עלויות המלצות בבקשה

מה בדיוק הקשר בין מידת השכלה וידיעת אנגלית?

• sigaled
            sigaled נערך לאחרונה על ידי

יפן עלויות המלצות בבקשה

היפנים לא משהו באנגלית ממליצה לך להרשם לקורס בשפה היפנית במכון אסיה 

• Chen0487
              Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

יפן עלויות המלצות בבקשה

כמה תשובות:

1. לא ישנתי בהוסטלים, אבל ממה ששמתי לב, המחירים נעים בין 20 ל-50 דולר, תלוי במקום ובתאריכים כמובן.

2. יש פאסים שמשלבים נסיעה ברכבות ואוטובוסים. יצא לי להיתקל בכאלה שמוגבלים לאזורים ספציפיים (קיים כזה פאס באלפים למשל).

יש גם קווי אוטובוס מסוימים שנכללים ב-JR pass. האם כדאי לך לקנות פאס כזה? תצטרך קודם לעשות את החישוב נסיעות לפי המסלול שאתה מתכנן, ואז תדע את התשובה. 

3. בעיקרון, בטיול ראשון הדעה הרווחת היא לא לוותר על הירושימה וקיוטו. כמובן שליפן יש המון המון מה להציע מעבר לשתי הערים הללו, אבל איפה להיות ומה כדאי לראות נתון לשיקול דעתך, שכן רק אתה יודע מה מעניין אותך ומה אתה מחפש ביפן.

פחות משלושה שבועות זה לא הרבה זמן, הייתי ממליץ לך להתמקד באי המרכזי בינתיים. אתר מומלץ: japan-guide.com

4. לגבי שפה, כמו שנכתב, הם לא ממש יודעים אנגלית. 

בשביל טיול אין צורך בקורס. כן הייתי ממליץ ללמוד לפני הנסיעה את ההירגאנה והקטקאנה (שתיים מתוך שלוש מערכות הכתיב היפני). זה יכול לעזור לך במקומות מסוימים (בעיקר הקאנה). 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון