הצעות לסופש הבא בבקשה
-
היי, לראשונה מזה שנים אסע באופן יחסית ספונטני עם בן זוגי לטיול קצר בחול בסופש הבא. לפני שבחרתי יעד דאגתי לבטל עבודה ולמצוא גיבוי טוב לילדים. . אחרי שסגרתי את הפינות נשאר לנו לבחור יעד ואופי טיול . בגלל מזג אויר המתקרר, ורצון בטיסה לא ככ ארוכה , חשבתי שניסע לדרום אירופה. הטיול יהיה ל 4 ימים ( 3 לילות). אני אוהבת לטייל ברגל ולסוע באופנים, עם עדיפות לחיק הטבע אבל גם טיול עירוני יכול להתאים. . חבל לי לבזבז זמן על נסיעות ארוכות. לאן אתם ממליצים שניסע?
נחמד לטוס בזול אבל זה לא קריטי. האם על פרק זמן ככ קצר יש טעם להעזר במתכננים של טיול? ( יכולת הארגון שלי לא ככ טובה ושפע האפשרויות מבלבל אותי) . האם יש לכם מתכנן להמליץ עליו? אשמח לעצות והכוונה. תודה ר בה ושנה טובה. ס
-
הצעות לסופש הבא בבקשהטיסה קצרה-ובשעות נוחות הכרחית
מה עם רומא למשל?
או טיול בחופי אמלפי?
שניהם טיולים קצרים שאפשריים בלוח זמנים של 4 ימים.
אופציה שנייה- טיסה למרסיי(ארוכה יותר) וטיול במיטב פרובנס-טעימות.
או ערים במזרח אירופה כמו פראג או בודפסט או וינה - אמנם יותר קריר, אבל יכול להיות שזה סגנון שיותר נכון ומתאים לכם לטייל. או ערים אחרות (ברצלונה?)
נקודת המוצא צריכה להיות שעת נחיתה ביעד (מוקדמת ככל האפשר) ושעת המראה (מאוחרת ככל האפשר)
טיסה קצרה
בלי טיסות קונקשין
עם סיכוני מזג אוויר נמוכים יותר (שום מקום לא מובטח כמובן)
והכי חשוב- בהתאם לסגנון וההעדפה שלכם, איפה שהייתם בעבר וכו
-
הצעות לסופש הבא בבקשהאם מזמינים ברגע האחרון - לבדוק מזג אויר ולהחליט בהתאם על היעד..
בודפשט מתאימה לחופשה קלילה ורומנטית, עם אפשרויות לטיולי אופניים.
טיסה קצרה יחסית,
ללא הכנות רבות לפני, תעיינו בקישור שצירפתי.

-
הצעות לסופש הבא בבקשהכפוף לאתרי מזג האויר,
תלוי אם חופשה ללא רכב ?
טיסה ישירה ולא ארוכה.
שעות המראה ונחיתה נוחות.
מילה "נוחות" שונה מאחד לשני.
מצאתי למשל שטיסת ערב נוחה לי היום יותר.אפשר לעבוד רגיל,להגיע ליעד בלילה ללכת לישון ולקום לבוקר רענן לטיול.גם טיסת בוקר פחות מפחידה היום.מאותן הסיבות..
רק לקחת בחשבון עוד לילה במלון/פנסיון.
בודפשט,פראג,ברלין(קצת קצר אך אפשר)רומא..יהיו קלות יותר לארגון.
השנה היו תגובות טובות מאוד מבוקרשט וב4 ימים בהחלט ניתן לצאת ולטייל מחוץ לעיר,עדיף ברכב.
החברים שלנו נחתו בוורשה ,קר כבר.מעיל אומנם דק ,חייבים.
אם מחירי טיסה מתאימים,תבדקו אפשרות טיסה לבאזל וממנה לשטראסבורג,קולמר..תחבורה ציבורית טובה ואולי תראו את המקום מתחיל להתקשט לקראת כריסמס(מסוף נובמבר)