טיסות פנימיות באתיופיה
-
שלום,
הסתכלתי באתר של אתיופאן אירליינס והטיסות הפנימיות שם לפי מה שרשום מאד יקרות (אני צריך מאדיס לגונדר וחזרה).
השאלה היא האם עדיף לקנות שם איך שאני נוחת?
או שיש דרך אחרת להזמין טיסות פנימיות במחיר הגיוני?
הבנתי גם שיש איזו הנחה למי שמזמין טיסה דרך אתיופאן, אם מישהו יודע להסביר איך מממשים את ההנחה הזאת..
תודה רבה
-
טיסות פנימיות באתיופיההטיסות הפנימיות שם דיי יקרות(זה לא כמו אירופה). המקום הכי זול לקנות כרטיס טיסה הוא דרך סוכני נסיעות מקומיים בתוך אתיופיה. יש כמה סוכנויות שפזורות באזור הפיאצה ובאזור רחוב צ'רצ'יל וכיכר מסקל, אני מניח שיש עוד כמה ברחבי העיר. אפשר גם לבדוק דרך הסוכנות של אתיופיאן אירליינס עצמה(נמצאים בפיאצה).
אם אתה צריך טיסה ישר כשאתה מגיע לאתיופיה. אז כך בחשבון שאם אתה קונה כרטיס טיסה כשאתה נוחת, יש סיכוי שלא יהיו מקומות לטיסה שאתה רוצה. יש לחץ בעיקר בתקופות של חגים.
המחיר שרשום לך באתר של אתיופיאן אירליינס הוא כבר אחרי ההנחה.
-
טיסות פנימיות באתיופיהאלון, אם קנית כרטיס לאתיופיה עם אתיופין אז אתה יכול לרכוש טיסות פנים בחצי מחיר. באתר ראיתי רק את המחיר המלא.
יש שתי אפשרויות: להזמין בטחון דרך מרכז השירות הבינ"ל שלהם, או להיעזר בחברת תיירות מקומית שיכולה להזמין עבורך את הכרטיס, ממליצים על ETT שגם ענו לי שהם יכולים וכווכוסות הזמנתי פשוט דרך אתיופין...