ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בבחירת מדינה לטיול

פורום אפריקה
    3
    5
    4041
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kohrafa1
      kohrafa1 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו שני גברים חברי ילדות, שמעוניינים לטוס לטיול של כשבוע באחת ממדינות אפריקה, לרגל חגיגות גיל הארבעים. לי יש ניסיון רב בטיולים, לאחר שטיילתי ביותר מארבעים מדינות שונות, ובאפריקה טיילתי באתיופיה ומרוקו ונפשתי בזנזיבר.

אני יודע מראש שהזמן המוקצב לטיול הוא קצר מאוד, אבל "זה מה שיש", ועם זה צריך להסתדר. זה עדין עדיף מאשר כלום...

השאלה היא באיזו מדינה כדאי לבחור מנסיונכם?

אנחנו מתלבטים בין מוזמביק, זמביה, זימבבווה, מלאווי, טנזניה, דרום אפריקה, ובעצם - כל מדינה אפשרית מבחינתנו.

אני מחפש "טרק" קצר של בן יומיים לשלושה בנופים יפים ככל הניתן, תרבות מקומית במיטבה, מעדיף נופי הרים גבוהים ולא איכפת לי גם לשלב טיול ספארי קצר.

שוב, ברור שהכול "על קצה המזלג", אבל זה המצב.

אשמח לשמוע המלצות עם דוגמאות למה שניתן לעשות בכל אחת מהמדינות בפרק הזמן שציינתי.

קראתי מספר פעמים בפורום כמה שמלאווי מדינה יפה ומעניינת, עם האנשים הנחמדים ביותר באפריקה, אבל לא ראיתי בשום מקום פירוט ודוגמאות לאותה חוות דעת כללית. אשמח לקרוא קצת יותר בפירוט על מה שיש לעשות במלאווי ועל סוגי הנופים שניתן לראות במהלך הטיול במדינה.

המידע באתר עדין מועט מאוד, כך שכל עזרה וכל מידע יעזרו לעשות את הבחירה הטובה ביותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aviyal
        aviyal נערך לאחרונה על ידי

עזרה בבחירת מדינה לטיול

מבין כל המדינות שכתבת, הייתי רק בטנזניה, ובעיני יכולה להתאים למה שאתם מחפשים.

כטרק אפשר לטפס את המרו (4 ימים), ההר הוא גבוהה 4,500 מטר, ככה שחלק מהזמן נמצאים גם מעל לעננים Smile.
        לא רחוק מהמרו יש אגם או אזור (כבר לא זוכרת) שאפשר לראות בו קצת חיות, וגם ביום הראשון של המרו רואים קצת (אנחנו ראינו ג'ירפות).
        בפארק שקרוב למרו לא הייתי, כי המשכתי לסאפרי, בכ"מ זה משהו שהסוכנות איתה טיפסנו את ההר הציעה, ככה שמניחה שזה שילוב נפוץ, ואפשרי ביותר לשלב ביום הרביעי של המרו, כי הוא מסתיים מוקדם יחסית, אנחנו הגענו חזרה לכניסה לשמורה בסביבות 10 בבוקר.

מבחינת תרבות במיטבה, יש את שבט המסאי, ניתן לראות אותו בארושה מסתובב בשוק לקניות וכו' ויש כפרים ליד ארושה, שניתן לבקר בהם.

• kohrafa1
          kohrafa1 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בבחירת מדינה לטיול

מה דעתכם על מלאווי כאפשרות לטיול כזה?

• aviyal
            aviyal נערך לאחרונה על ידי

עזרה בבחירת מדינה לטיול

לא הייתי, שמעתי שמקסימה!
            חפש בפורום einavnixson או dana972 (או כתיבה דומה)
            כמעט בטוחה שהן היו.

• zivo123
              zivo123 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בבחירת מדינה לטיול

לא הייתי במלאווי.. האמת שאני מתכנן להגיע בינואר-פברואר. כרגע אני באוגנדה ונראה לי שהיא תוכל לענות על כל הציפיות שלך (בייחוד מערב אוגנדה: טרק בהרי הרוונזורי שזה רכס מדהים, ספארי יש ממש ליד בקווין אליזבת, לא הכי מדהים באפריקה אבל מגוון ונחמד מאוד, האוגנדים אנשים מאוד חמים ונחמדים עם הכנסת אורחים נעימה מאוד. מעבר לזה יש לך גם אופציה לראות גורילות, לטפס על הרי געש בדרום, אגם בוניוני ואתרי הקרייטר לייקס - בקיצור שווה בדיקה! *אני כרגע באוגנדה, ברב המקומות שכתבתי לא הייתי אבל אני בדרך לשם

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון