ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשן של 17 שעות בפריז

פורום אירופה
    4
    9
    4895
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sagist800
      sagist800 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם 

בעוד יומים יש לי קונקשן של 17 שעות ברוטו בפריז, אני מניח שזה משאיר לי משהו כמו 11-12 שעות נטו  (3 שעות לפני טיסה פלוס שעה כל כיוון ושעה אחרי נחיתה) 

אני נוחת ב 6:20 בבוקר וטס חזרה ב 23:30 כלומר כל היום לפני 

סליחה על הרדידות אבל פחות מעניין אותי מוזיאונים, גנים, ואוטובוסים לתיירים (עשיתי את זה בפעמים הקודמות)

מעניין אותי יותר בתי קפה אותנטיים,מסעדות שכונתיות עם מרק בצל אמיתי או משהו כזה  (לא 5 כוכבי מישלן) ואיזור קניות עדיף עם סיילים 🙂 

האם קיים מקום אחד שמרכז את הכל ? או שאני כבר מגזים ?

בכל אופן אשמח להמלצות ........

ועוד דבר אחרון בפעם האחרונה נכנסתי בטעות !!! לאזורים לא כל כך סימפטיים בפריז והפעם אני לבד ... 

אשמח לדעת גם לאן לא ללכת 🙂 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

קונקשן של 17 שעות בפריז

אני מעריך שיהיו לך יותר מ-12 שעות נטו, בעיקר כי אין שום טעם להגיע חזרה לשדה שלוש שעות לפני טיסת ההמשך. שעתיים זה ללכת על בטוח, שעה וחצי זה בסדר. 

בכל מקרה, אתה יכול לשוטט באזור המארה לדוגמה. המון בתי קפה ומסעדות בטעם מקומי, והרבה רחובות צבעוניים ויפים, אבל פחות סיילים ויותר חנויות בוטיק מגניבות. אזור אחר הוא המונמארטר (השם העברי) שהוא, בעיניי, הרבה יותר פריסאי אותנטי. ברחובות הקטנים שם אפשר למצוא כמה מהפאבים השווים ביותר בפריס, שוב, בעיניי.

אם מתחשק לך יותר לשוטט ברחובות הרחק מאינסוף תיירים אתה יכול לנסות גם את הרובע הלטיני - מאזור סן-מישל לכיוון דרום מזרח. פחות ׳חי׳ משני האזורים האחרים אבל הוא רובע פריסאי עם המון היסטוריה והמון אופי. 

• nimby 0
          nimby 0 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן של 17 שעות בפריז

לצערך עונת הסיילים היא לא עכשיו. תקופות הסיילים בצרפת קבועות בחוק. יש אחת אחרי כריסמס ואחת בקיץ. זה לא אומר שאין מבצעים, אבל הם בהיקף הרבה יותר קטן. יש חנויות עודפים או stock, הרבה מהן מרוכזות ב- rue d'Alesia. זה לא אזור תיירותי או מעניין במיוחד.

אזור המארה מאוד נחמד עם חנויות קטנות ומסעדות. בעיניי, המונמארטר הוא נחמד אבל תיירותי מדיי. הרובע הלטיני הוא גם אופציה טובה בתנאי שמתרחקים ממלכודת התיירים בסמטאות מאחורי סן מישל.

יש אזורים אופנתיים אחרים כמו בלוויל או מנילמונטנט, אבל הם גם יותר אתניים ועשויים להיראות ממבט ראשון פחות נעימים, למרות שאינם מסוכנים.

• נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

קונקשן של 17 שעות בפריז

סליחה על הסקרנות.

איך נקלעת לקונקשן ארוך כל כך?

• sagist800

קונקשן של 17 שעות בפריז

תודה לכולם 

האם מסובך להגיע לאזור המארה ו המונמארטר ? 

האם אפשרי לבקר בשניהם באותו היום ? כלומר מסובך להגיע מאחד לשני/רחוקים אחד מהשני ? 

האם בלוויל או מנילמונטנט קרובים יותר מ- המארה ו המונמארטר ? והאם מסובך להגיע לשם ? 

לגבי הקונקשן ..... היה הבדל של יותר מ 400$ לטיסה הזאת אז זאת הסיבה לקונקשן כזה ארוך Smile אגב פעם שעברה היה לי קונקשן של סביב ה 10 שעות וזה היה קצר מידי כלומר לא כל כך היה שווה לצאת מהשדה . (לדעתי לפחות) ..

ושוב תודה רבה על העזרה Smile)

• sagist800

קונקשן של 17 שעות בפריז

תודה לכולם 

האם אפשרי לבקר בשניהם באותו היום ? כלומר מסובך להגיע מאחד לשני/רחוקים אחד מהשני ? 

האם בלוויל או מנילמונטנט קרובים יותר מ- המארה ו המונמארטר ? והאם מסובך להגיע לשם ? 

לגבי הקונקשן ..... היה הבדל של יותר מ 400$ לטיסה הזאת אז זאת הסיבה לקונקשן כזה ארוך Smile אגב פעם שעברה היה לי קונקשן של סביב ה 10 שעות וזה היה קצר מידי כלומר לא כל כך היה שווה לצאת מהשדה . (לדעתי לפחות) ..

ושוב תודה רבה על העזרה Smile)

• sagist800

קונקשן של 17 שעות בפריז

תודה לכולם 

לגבי הקונקשן ..... היה הבדל של יותר מ 400$ לטיסה הזאת אז זאת הסיבה לקונקשן כזה ארוך Smile אגב פעם שעברה היה לי קונקשן של סביב ה 10 שעות וזה היה קצר מידי כלומר לא כל כך היה שווה לצאת מהשדה . (לדעתי לפחות) ..

ושוב תודה רבה על העזרה Smile)

• nimby 0
                    nimby 0 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן של 17 שעות בפריז

לא מסובך להגיע לשום מקום בפריז. פשוט לוקחים מטרו. העיר מרושתת בצפיפות בתחנות מטרו, כך שכשנמאס ממקום מסוים פשוט יורדים לתחנה הקרובה ומגיעים למקום הבא.

אפשר בהחלט לבלות כמה שעות במארה וכמה שעות במונמארטר.

עוד אזור שעולה בדעתי הוא מונפרנס. זה אזור נחמד מלא בבתי קפה ומסעדות. חלקן מהותיקות בפריז. אני ממליצה להסתכל בטורים של יפה עירון-קוץ ב-ynet. יש לה שם המון המלצות על איפה לאכול מה בפריז.

• sagist800

קונקשן של 17 שעות בפריז

תודה רבה לכולם 

🙂 

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון