ס"פ, לאס וגאס ול"א
-
מנסה לבנות את המסלול מבחינת ימים.
המסלול לא מתבצע עם רכב אלא בטיסות.
חשבתי להקדיש ללוס אנגלס (כולל פארק או שניים) כ- 5 ימים (מעוניין גם בגיחה לסאן דייגו), לאס וגאס 5 ימים (הייתי כבר בעבר ומאוד אוהב אז לי זה לא הרבה).
נשאר סן פרנסיסקו שאני מתלבט כמה זמן להקדיש לה?
מסגרת זמן כללית רלוונטית של הטיול כ- 14 יום.
אני מתלבט מהיכן להתחיל - סאן פרנסיסקו או לוס אנגלס.
הסיום יהיה בכל מקרה מלאס וגאס.
כל תובנה תתקבל בברכה.
-
ס"פ, לאס וגאס ול"איש לך שני מעברים גדולים בין 3 הערים. אם שניהם מתבצעים בטיסה אז הסדר פחות משנה (מחירי הטיסה די דומים). אם שוקלים אוטובוס/אוטו בין לוס אנג'לס ללאס וגאס אז ברור שכדאי להתחיל לסן פרנסיסקו.
בסן פרניסקו נראה לי שעדיף להיות בסוף שבוע. בלוס אנגל'ס נראה לי שעדיף לא בסוף שבוע
לסן פרנסיקו כל משך בין יומיים לחמישה יהיה סביר
בכל מקרה ליעד הראשון (יהה אשר יהה) תוסיף יום להתאפסות. כך שאם מתחילים למשל סן פרנסיסקו אז 3 עד 6 ימים ולא 2-5. ובאופן דומה בלוס אנגל'ס וכו'.
אני לא יודע מה הסיבה שאתה בלי רכב, אבל בלוס אנג'לס זה לא פשוט (אם כי אפשרי), ושילוב של סן דייגו יקשה.
יש טיסות מלוס אנג'לס לסן דייגו, ויש גם אוטובוסים, אבל זה הרבה יותר מסורבל מאשר ברכב, וכנראה יגרור אותך ליותר ימים בסן דייגו. עם רכב אפשר גם יומיים, בלי כנראה שעדיף 3 ימים לפחות.
-
ס"פ, לאס וגאס ול"אאגב, בענייני פארקים:
1. רוצה גם סי וורלד? כי אם כן כמובן שחובה סן דייגו. אם לא, אז ממש לא חובה
2. רוצה סיקס פלגס? כי אם כן אז יש גם פארק באיזור סן פרניסקו. לא יודע אם יותר נגיש מאשר בלוס אנג'לס או שיש יתרון אחר, אבל לפעמים עשוי להסתדר יותר טוב בלוחות זמנים, ימי השבוע וכו'.
-
ס"פ, לאס וגאס ול"אהיי
מה הסיבה לעבור בדרך המקסימה מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס בטיסה? טיול עירוני בלבד?
-
ס"פ, לאס וגאס ול"אגם טיול עירוני וגם אני ללא רכב. לא חובב נהיגה בחו"ל.