אוקטובר בפריז - קררר ???
-
שלום לכולם
אנו זוג עם שלושה ילדים מתכננים טיול באוקטובר לפריז.
האם קר שם ? מה לובשים ? יש צורך במעיל ? או רק מכנסיים ארוכים וסווטשר ?
האם הקור מפריע לטייל ?
בדקתי את הטמ` באתר , אך ההמלצות שקיבלתי מחברים סותרות - חלק אומרים : רק סוודר וחלק אומרים : קור כלבים...
התינוקת שלנו בת שנה ואני לא רוצה להשאיר אותה בארץ (במיוחד אם אין אפילו שיקולי עלות...)
תודה מראש -
לא בהכרח.....אנחנו היינו שנה שעברה באוקטובר (סוכות) בהולנד ופריז. כשהגענו לפריז מזג האויר היה כל כך נפלא שאפילו הפשלנו שרוולים. לבשנו ארוך דק, ז`קט עלינו שנקשר בסופו של דבר במתניים וכאמור השרוולים הופשלו מרוב שהיה חם (טוב לא חם חם אבל בהחלט חם כיף).
מסקנה - קחי ארוך דק, ארוך עבר, ג`קט דק ומעיל עבה כי את מזג האויר אי אפשר ממש לצפות. -
אוקטובר בפריז - קררר ???:Reהיינו באוקטובר בפריז, פריז שלנו היתה דווקא קרה וירדו גשמים, לא בהכרח היה קר! הייתי ממליצה לקחת בנוסף מעילי רוח/גשם, הם גם לא תופסים מקום רב במזוודה ומאידך - משמשים יותר בעונת מעבר. אתם עם ילדים ואם תכננתם לבקר ביורודיסני קחו בחשבון שיש הרבה מתקנים לא מקורים, למרות זאת אם תהיה רק רוח - אפשר עדיין להנות שם,ויש הרבה מה לראות גם מתחת לסככות ובתוך בניינים.
מבחינת התחבורה - אם לא שכרתם רכב - ממילא תסעו ודאי ב``מטרו`` והוא באמת מגיע לכל מקום, לכן פריז עדיין תסביר פנים.
תהנו ומאחלת לכם מזג אוויר נפלא -
Rאוקטובר בפריז - קררר ???:eמזג האויר השנה מתנהג מאוד משונה. לכן לא הייתי בונה על נסיון העבר, אלא מגיעה מוכנה לכל מצב. לא אמור להיות מאוד קר אלא נעים ויופי של שלכת.
תיהנו. רבקה -
Rאוקטובר בפריז - קררר ???:e:Reעל מה אתן מדברות, בסוכות שעבר היה קר מאוד. הג`קטים והפליזים שהבאנו מהארץ לא הספיקו.
הצטיידו היטב. אלא אם כן אתם רוצים לעשות שופינג.
לי -
Rאוקטובר בפריז - קררר ???:e:Reובגלל זה העצה להביא גם דק וגם עבה כי גם אני הייתי בסוכות האחרון אבל בימים שאני הייתי היה נעים ואפילו חם ולא ירדה אפילו טיפת גשם. עניין של מזל. -
ביקרנו פעמים רבות באמצע נובמברדי קר, אבל אפשר לטייל בנחת. קחו מעילים וסוודרים ( בעיקר לשעות אחה``צ והערב.
פריז בסתו מדהימה ובעיני זו חוויה מומלצת.
מזג האוויר הוא דבר די לא צפוי. כשהיינו לפני שנה ביוני בילינו בגשם זלעפות שדי קלקל כך שאי אפשר לצפות דברים באופן ודאי.
בימים גשומים השתדלו לבקר במקומות סגורים.
נסו להיעזר באתרי מזג אויר הנותנים נתונים סטטיסטיים על מזג האויר בכל ימות השנה.
טיול נעים!