סוכות באלפים צרפתים
-
יום שני 5/10 - ג'נבהאנחנו יורדים מהרכבת בתום הסיור ונכנסים פנימה אל אזור העיר העתיקה , לרחובות שבאזור הקתדרלה.
משוטטים קצת , בודקים חנויות. באזור ישנם מספר רחובות לחובבי קניות עשירים במיוחד. רולקס, מונט בלאן , גוצי ופוצי מככבים.
יש גם רחוב עם רשתות עממיות יותר כמו C&A ו H&M . הבת שלנו גומרת את הפרנקים שיש ויוצאת עם זוג מכנסיים נוסף. רוב הדברים לראותם בלבד.

בכל זאת כמה ספסלים מעוצבים צמחיה טבעית עושים לי את זה

אנחנו עושים סיבוב קצר במרכז , מגלים סטארבקס עם קפה טוב , נחים קצת וסוגרים את הערב בג'נבה.
ג'נבה ביום מעונן

חוזרים למלון התארגנויות ואריזות אחרונות .
יום שלישי 6/10 -
טיסת בוקר של איזי יוצאת בזמן . לפי הלו"ז הנוכחי , בימי שלישי בלבד הטיסה יוצאת בשעה 8.20 במקום ב 7.15 . עוד שעה שינה בבוקר היא בעיני משמעותית, אז אם יוצא לכם תשתדלו לכוון את הטיסה חזרה ליום ג'.
היה לנו טיול נפלא . תודה לכולם על הלווי ועל העזרה שבדרך.
עד הטיול הבא
איריס
ובגלל שאני עדיין מתלהבת אז הנה תמונה אחרונה של השתקפות באנסי

-
יום שני 5/10 - ג'נבהא י ר י ס
ניגמר מהר מידייייי!!!
היה כיף לשבת לקרוא ולהתענג על התמונות
יאללה לתכנן את הטיול הבא
-
יום שני 5/10 - ג'נבההיי איריס,
איזה כיף, איזה טיול מדהים ומגוון !!!!
תמונות פשוט משגעות!!!
שומרת את האשכול לטיול העתידי שלי באלפים צרפתיים
מרינה
-
יום שני 5/10 - ג'נבהאיריס יקירתי
נהנתי מאוד לטייל איתך באלפים הצרפתיים. שמחה לקרוא כמה נהנתם וכמה היה טיול מוצלח.

התמונות נהדרות. וזו הגדולה של ההשתקפות באנסי, מושלמת!!

שוב תודה רבה על השיתוף

לימור
-
ושוב תודה...המון תודה צביקה , לימור ומרינה. כיף לי שליוותם אותי וכיף שנוצר עניין.
ובגלל שאני זריזה ( בחסות הג'ט לג הקל שנותר אצלי עם מעבר לשעון חורף )
קבלו את גרסת הבלוג.
ועכשיו לחשוב על היעד הבא
סופ"ש נעים
איריס
-
ושוב תודה...איריס היקרה בוקר טוב
השלמתי הבוקר קריאה
וראיתי את הסיפור טיול בגורג' דה פיאר שבעלך מזהיר אותך מנפילה ובעצמו נופל אז נזכרתי שגם אני באותו ביקור בדיוק באותו המקום החלקתי על אחת האבנים
ונחתתי על הישבן שיש לו ריפוד טוב למזלי.
התמונות משם נהדרות ואנסי אני יכולה לראות תמונות שלה לרוב ולא לשבוע.
תודה לך על טיול נהדר עם תמונות מדהימות. נהניתי מאד.
רחל לבון
-
ושוב תודה...איריס,
גם אני השלמתי קריאה.
היה לכם טיול נהדר וזה גם משתף בכתיבה הרעננה שלך. מה שאומר שגם טיולים ספונטניים, בתקציב מצומצם יכולים להיות מוצלחים...

אם נטוס מתישהו לאלפים הצרפתיים זה יהיה בעקבות הטיול שלך.
איזה יופי שכבר יש בלוג! את זריזה!!!!
-
ושוב תודה...איריס, עם כוס קפה עכשיו שוב סיירתי במקומות היפים. וכל כך נהנתי! איך הגעתם לאבנים הגדולות? לא זכרתי ירידה מגשרונים,למרות שלפני ואחרי גשרונים יש הליכה בשבילים..שם?מכעיס ומצער מאוד,מזל שנגמר כך..ללא פגיעות גוף. גם ג'נבה שלך נעימה.. לנוסעים ביוני,כדאי להתעדכן מתי פסטיבל המוזיקה בעיר..
-
ושוב תודה...איריס יקירתי,
מי שזוכה בכרטיסים מוזלים באיזי ג'ט- סופה שתזכה גם בכרטיסים חינמיים למאיץ....

צודק בן זוגך, וטוב ששמר עלייך שלא תחליקי! והתמונות מאנסי בהחלט משקפות את היופי המהמם שלה.
טיול נהדר היה לכם!!
תודה גדולה!
אורנה
-
ושוב תודה...איריס,
נהניתי לטייל איתך
ואני רואה שיש לנו את אותו הטעם
ואיזה כיף לשמוע שהרחיפה מגיל 3 - יש עוד תירוץ לחזור לאזור

תודה על עוד טיול נפלא מבית היוצר של איריס ס. הפקות

רובי
-
ושוב תודה...איריס,
איזה סיום מושלם באנסי ובמאיץ החלקיקים. התרשמתי מהטיול המגוון ומהפוטנציאל של האזור. ללא ספק יעד שווה. ברור שאגיע פעם.
תודה רבה על כל היופי הזה ועל ההשקעה שלך.
-
ושוב תודה...איריס ס. הפקות וכל הצוות מודים שוב ל רובי , אמה, אורנה , מיק מיק , רחל, זיוה
וכל הסמויים שטיילו גם ...
סעו לאלפים יפה שם !!

עכשיו אפשר להתפנות לשלל הסיפורים היפים כאן ולחלום על הקיץ הבא..
איריס
-
ושוב תודה...הי איריס,
גם אני השלמתי עכשיו קריאה. התענגתי שוב על התמונות המרהיבות.
שמחה שנהניתם במאיץ החלקיקים.
בביקורנו השני באזור, בערך שנה לאחר הגילוי, נתקלנו בפסל שלמטה באיוואר.
גלריה מקומית לאומנות בת זמננו עורכת תערוכות מתחלפות ואומנות חוצות ולפני שנתיים הציבה את הפסל המוקדש לבוזון.
שבוע טוב ורגוע לכולם
. -
ושוב תודה...איריס, איזה כיף היה לחזור איתך לאלפים הצרפתים.
התמונות להתעלף...
קדימה ליעד הבא..
הבנתי שמיקה שכנעה אותך על סקוטלנד? או שאת צריכה עוד דחיפה קטנה ממני... -
ושוב תודה...תודה רבה נירית ואלון
על העזרה שלפני , על הלווי שאחרי ועל התוספות הנחמדות .
נירית הפסל למוד מאד והרעיון יפה .
אלון - הלוואי והיה יעד. השנה מסיבות שקשורות בצבא עדיין לא יכולים לתכנן את הקיץ . סקוטלנד תחכה לי , איי לה ברירה . אני השתכנעתי מזמן ...

-
ושוב תודה...איריס,
תודה על סיפור טיול כל-כך מקסים, מעניין, מהנה ומעורר חשק לצעוד בעיקבותיך.
-
מקסים, פשוט מקסים!!איריס חברתי המתוקה,
השלמתי הלילה קריאה ונהניתי ביותר!!!

כל הכבוד לך על ההשקעה הגדולה באשכול - ולהזכיר לך שבהתחלה חשבת שהוא יהיה מקוצר... אנחנו הרווחנו ופשוט לקחת את הטיול שלך, להעתיק במלואו ולטייל בראש שקט!
את הגביע
נעניק כמובן לנגה המקסימה - לא רק דוגמנית יפהפייה אלא גם נערה אמיצת-לבב שכובשת את העולם גם מגבוה ובריחוף!! ממש מעורר קנאה ובטח גם לי היתה קצת צביטה בלב של החמצה כפי שאת חשת כשחזרה (בשלום!!) מהדאייה.המקומות בהם ביקרתם מקסימים. כל הקניונים נראים נהדר אבל אני את ההמלצות שלך מקבלת במלואן וגם את הדירוגים!
אנסי תפסה את עיניי כבר מזמן כשראיתי תמונות שלה - ואם את ביקרת בה פעמיים ביום אחד - זה אומר דרשני!

איזה יופי שהצלחתם לבקר במאיץ החלקיקים. נראה מעניין ביותר! גם אם אנחנו לא מומחי פיזיקה, תמיד חשוב לפתוח את האופקים. זה גם תמיד מזכיר לי את הספר "צופן דה-וינצ'י" (או שמא "מלאכים ושדים"... תאי הזיכרון מתערבבים לי כאן...).
גם את הביקור בבית הגידול של כלבי הסן-ברנארד מאד אהבתי, ואת ציורי הקיר של ליון. ואת הנוף מההרים עם השמיים הכחולים. מהמם!!
אני כל כך שמחה בשבילכם שהיה לכם כזה מזג אוויר מוצלח!!
כזכור לך, הייתי אמורה לטייל הקיץ באיזור ובמקום זה נסעתי לנורווגיה (שם תמיד יהיו מפלי מים... אין סיכוי שייבשו
את יודעת!).אז הטיול הזה לאלפים הצרפתים נמצא גבוה במגירת החלומות וכשתגיע העת לנסוע לשם, הוא יהיה משודרג עוד יותר בזכות הטיול שלך
!!!
נשיקות, שירלי
-
מקסים, פשוט מקסים!!שירלי יקירתי
אין כמוך במפרגנים !!!
היה טיול מקסים אבל זו לא חוכמה גדולה כי האזור מקסים. בטוחה שתגיעו במהרה ואם כן אסייע בשמחה.
נשיקות
איריס
-
מקסים, פשוט מקסים!!איריס היקרה.
לא משנה ת'כותרת היא פשוט מתאימה לי.
טיול מקסים, וכרגיל גם מצולם נהדר. עכשיו אני מצטערת שהייתי בסביבה ולא ביקרתי בפארק מרלה, ובקרחון, ובליון.
יש סיבה לנסוע שוב.
אנסי לא גדולה , אבל היא מצטלמת מקסים עם הרבה נפח.
כל הכבוד לך שנתת לבת שלך מצנחי רחיפה. אני מקווה שאצלי היא לא תבקש, כי אני לא מרשה.
אני מחכה כבר לטיול הבא שלכם.
-
מקסים, פשוט מקסים!!תודה גלי מתוקה
כיף לקבל כזו תגובה חמה ממך

ולגבי הטיול הבא- הפעם אין לי שמץ ... באמת . יש דברים קטנים במשך השנה , אבל לא משהו גדול לקיץ.
תודה יקירתי ורק בשמחו״ל.
️