ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות כלליות על קובה ..

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    1777
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • overframe
      overframe נערך לאחרונה על ידי

אני וחבר מתכננים לטוס לקובה לטיול של שבועיים באמצע חודש ינואר. 

1. אני רוצה להביא איתי מחשב נייד - האם זה בעיה להכניס איתי מחשב נייד ? 

יש מקום לדאגה מי גנבה של המחשב הנייד ? 

2. בכל מקום שקראתי רשום שהחשמל ברשת של 110 וגם ברשת של 220 - אני לא מבין את זה .. האם אני צריך לדאוג לשנאי שימיר את ה 110 ל 220 ( איפה אפשר למצא כזה שנאי ? )  ?

3. האם מאז שארה"ב הודיע על נירמול היחסים עם קובה ( חודש שעבר ) משהו השתנה בפועל בקובה או שזה עדין מוקדם מידי ? 

4. מחיר השהות בקובה שלא בערים המרכזיות ( אוואנה ) זול יותר ? 

5. אני לא ככ מבין את נושא פריסת רשת האינטרנט בקובה - האם בעיה למצא שם מקום להתחברות דרך WIFI ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות כלליות על קובה ..

אינטרנט לא כ"כ נפוץ בקובה ( WIFI)- אתה יכול למצוא ברחבי הרשת רשימות של מקומות בהן יש- בד"כ זה בתשלום.

התחממות היחסים עם ארה"ב עוד לא הפכה רשמית לגמרי ומהבחינה הזאת דברים עוד לא השתנו. השינויים בקובה נובעים מהגמשות של השלטון כלפי התושבים. ומכל מיני רפורמות שמתחילות לייצר שינויים בחברה.

קובה מדינה ענייה אך אחת הבטוחות באזור- עדיין זה לא אומר שלהשאיר בחדר מחשב נייד זה 100% בטוח, כמו שגם בישראל או ארה"ב זה לא יהיה לחלוטין בטוח- תצטרך לנקוט אמצעי זהירות מתאימים .

על חשמל אתה יכול לקרוא בצד שמאל של הפורום תחת מידע נוסף. רוב המדינות שמשתמשות ב-110, יש בהן גם שקעים של 220 למכשירים שונים ( למשל מקררים). אתה ברוב המקומות כשתרצה לחבר מכשיר חשמלי לשקע- תצטרך ממיר ל-110.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון