בחירת מלון בלאס וגאס
-
הי, אנחנו זוג + 3 ילדים (8,14,17) והתחלתי מהסוף של הטיול.
כרטיסים הוזמנו ליולי 2015.
רוצה לשריין מלון בלאס וגאס. אבל מתלבטת מה חשוב יותר?
בניו יורק אני יודעת מה אני רוצה. בלאס וגאס אנחנו רוצים מלון טוב ומפואר (בהתאם לתקציב שלנו ), להתפנק בבריכה, חדר טוב ונקי. עד כמה זה חשוב להיות במרכז?
מצאתי את מלון מנדליי ביי. גם מבחינת תקציב מתאים וגם בריכות נראה מעולה.
ובעייה נוספת: רשום מחיר ל-4 נפשות ותוספת מחיר לילד אם משתמשים במיטות הקיימות. ובנוסף רשום החדר עד ל4 אנשים. מה עושים?
אשמח להמלצות.... אם מישהו היה במלון או למלון אחר.
והבנתי שאפשר להכנס לכל המלונות אבל לאן? ללובי? לבריכה? אנחנו לא אנשי קזינו... אבל אוהבים עיר גדולה, רעש ובלאגן...

תודה לכל העוזרים...
אורלי
-
בחירת מלון בלאס וגאסמה התקציב שלכם ללילה?
יש לשים לב כי יכולים להיות פערי מחיר משמעותיים בין אמצע השבוע לסופ"ש ובכלל בין יום אחד למשנהו. לכן, נסו גם ל"שחק" עם התאריכים.
לדעתי, בווגאס בייחוד חשוב להתמקם במלון שנמצא על הסטריפ. לאורך הסטריפ כל האטרקציות.
-
בחירת מלון בלאס וגאסהיי..אורלי..ובכן ממליצה לך מלון סוויטות מצויין..שנמצא קרוב מאד לסטריפ טוסקני סוויט.
הכניסה למלונות היא חינמית...וזאת המטרה והאינטרס של המלונות..בוגאס..שייכנסו כמה שיותר תיירים...לבריכות אתם לא רשאים להיכנס אלה רק אם אתם אורחי המלון. כמו שכבר נאמר ונכתב פה עשרות פעמים..תעקבי אחרי המלונות מבחינת מחירים. מנדליי ביי מלון די נחמד ..לא שהיתי בו..אבל ביקרתי בו עשרות פעמים.
-
בחירת מלון בלאס וגאסבמנדליי ביי יש בריכת גלים שנראתה לי מדליקה באמת. אבל... קחי רק בחשבון שמנדליי ביי הוא בקצה של הסטריפ ולא במרכזו, אז תצטרכו להתנייד באוטו או בשילוב של מונורייל (רכבת שמגיעה למנדליי ביי מהאקסקליבר אאז"נ) והליכה מרובה כדי להגיע למלונות אחרים בסטריפ.
היינו לאחרונה עם הילדות בפלאצו (מלון מעולה, אגב), ולמנדליי ביי לא הגענו בכלל כי היה לנו רחוק. הכי דרומה שהגענו היה MGM וגם זה בעיקר בגלל חנות M&M שיש לידו שהילדה מאד רצתה לבקר בה.
אין בעיה להכנס ללובי / קזינו / מסעדות / חנויות בכל מלון בסטריפ בווגאס. נהפוך הוא, הם מעוניינים בזה. הבריכה לעומת זאת מיועדת רק לשימוש של אורחי המלון.
-
איך האריה בהשוואה לפאלצו? -
איך האריה בהשוואה לפאלצו?בעלי, שהיה בשניהם, אוהב מאד את האריה.
יש להם סגנון מאד שונה, הפלאצו הוא גראנד כזה והאריה מודרני ומדליק.
החדרים באריה יותר קטנים אבל יותר הייטקיים בעיצוב.
הבריכה של הונישן/פלאצו לוקחת בגדול.
חדר הכושר באריה - אינטימי, נוח, מספר 1 לדעתו לצפיה בסטריפ.
הקזינו ברמה דומה. פוקר יותר זול ויותר גדול בונישן (האח של הפלאצו, הם מחוברים). באריה לכאורה מגיעים שחקנים יותר טובים.
מסעדות - באריה יותר יוקרתיות - אין עממיות - צריך ללכת למונטה קארלו למזללות. יש מעבר תחתי.
מחירים - בגדול באריה אפשר למצוא דילים יותר טובים, אבל בהוטווייר אפשר להשחיל מחירים לונישיאן/פלאצו.
-
תודה -
תודההיינו בלאס וגאס לפני 3 שבועות בהרכב משפחתי וגילאים זהים לשלך. ישנו במלון סוויטות דזרט רוז- לא נמצא ממש על הסטריפ אבל במרחק הליכה מ- MGM ניו יורק ולוקסור וכד'. דווקא הבנות הגדולות ממש שמחו שלקחנו מלון קומפקטי ולא אחד מהענקים שחייבים לחצות את הקזינו כל פעם. לדעתי למשפחות עדיף להיות במלון ללא קזינו.
-
תודהסתם בשביל הרקורד, בפלאצו אפשר להגיע מהמעליות של החדרים החוצה לרחוב בלי לעבור בקזינו. לטעמי אין כמו להיות על הסטריפ. אבל זה הכי אישי בעולם.
-
שירליץ, מדהים אותי שיש מי שמגיע לוגאס ויש לו זמןלהגיע למכון כושר. כל הכבוד לבעלך !
-
שירליץ, מדהים אותי שיש מי שמגיע לוגאס ויש לו זמןהי תודה לכולם!
עזרתם לי מאוד. אנחנו נוסעים לכמעט חודש. המקור היה שאת סוף הטיול נעשה בקרוז למקסיקו (אחרי שנהננו בקרוז לקאריביים) אבל זה היה צריך לבוא על חשבון וגאס. החלטנו שקרוז ניסינו וננצל את וגאס גם כדי לעשות את הפארקים.
אז ההחלטה היא - אשמח להערות:
אחרי שנעשה את ניו יורק , סן פרנסיסקו , כביש ,1 לוס אנג'לס וסאן דייגו ניסע ל3 לילות בוגאס במלון ונציאן.
אחרי 3 לילות של מנוחה וכיף נצא ל - 4 לילות לפארקים שמסביב (גרנד, זיון, ברייס, אנטילופ - עוד לא בניתי ולא יודעת מה נספיק - לא חובה הכל...) ואז נחזור לסיום הטיול לעוד 3 לילות למלון אחר. מתלבטת בין הבלאג'יו לבין WYNN (הפלאזו יקר).
ענמה ראיתי את הריזורט שהמלצת ונראה מפתה כי יש לו מטבח, מכונת כביסה והוא זול ואנחנו אוהבים לבשל בטיולים שלנו מה שאומר שכשנהייה במלונות בוגאס נוציא עוד כסף על אוכל בחוץ... - עוד שיקול.
אשמח לעצות
תודה!
אורלי
-
מלון בוגאסגם האריה מפתה... ולא יקר....
גם בעלי והבת הגדולה רוצים חדר כושר
-
מלון בוגאסאורלי ערב טוב.
נראה לי לפי התאריך שציינת,שחזרתם ארצה - לפני 3 חודשים,נסי לעדכן נכון,וייתכן שבכך - תקבלי הצעות רבות
ומגוונות יותר.
בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
יצאתי חומוס.כשהבעל כתב לי "חדר הספורט הכי בלה בלה בלה..." אני הבנתי חדר כושר, הוא התכוון אולם להימורי ספורט.
(והוא בכל זאת מוסר שחדר הכושר של האריה מהמם ומפנק, מקבלים תפוח ומים עם מלפפונים ויש פינת מנוחה והוא ממליץ עליו בחום. בונישן יש קיר טיפוס למי שאוהב).
-
מלון בוגאסראי את התיקון שלי לגבי חדר הכושר, אין לו נוף לסטריפ (זה חדר הימורי הספורט) אבל יש חדר כושר מעולה ופנק במיוחד באריה.
ולדילים הוא ממליץ לבדוק פה:
http://www.smartervegas.com/hotels/aria/promotionalcodes.asp x