ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סוף שבוע בעמק אאוסטה - עזרה

פורום סקי וסנובורד
    5
    5
    5593
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shir3227964
      Shir3227964 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 3 גולשים מנוסים שמתכננים שוף שבוע של 3 ימי גלישה בתחילת מרץ.

במסגרת החיפוש אחר אתרי גלישה חדשים, הפור נפל השנה על עמק אאוסטה.

אנחנו נוחתים במילאנו ביום חמישי בלילה וממריאים חזרה ביום ראשון בלילה (אלעל), ומתכננים לגלוש משישי עד ראשון.

אני מתקשה להחליט איפה לגלוש בזמן הזה, כל אחד מהאתרים באזור נראה קצת קטן לשלושה ימים מלאים. כמו כן, אני מאוד מתקשה למצוא מקום לינה בצ'רביניה או שמפולוק.

בעיירה אאוסטה אין בעיה למצוא מקום לינה, אבל האתר הצמוד (פילה) נראה ממש קטן שלא מספיק אפילו ליום אחד, ומשם לכל אחד מהאתרים הגדולים יותר בעמק מדובר על כשעה נסיעה.

אז למי שהיה באזור, מה ההמלצה? איך לחלק את הזמן בין האתרים, ואיפה הכי כדאי ללון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sgebay
        sgebay נערך לאחרונה על ידי

סוף שבוע בעמק אאוסטה - עזרה

נחכה שהמומחית תענה לכם...

לדעתי באיזור מונטה רוזה אפשר להעביר 3 ימים בלי בעיה ולא חובה לישון דווקא בשמפולוק, אפשר גם בגרסוניי ואם אתם עם רכב יש עוד עיירות במרחק קצר, חפשו בבוקינג או באתר שלהם.

כנ"ל לגבי צ'רביניה - יכולה להספיק ל-3 ימים בלי בעיה ואפשר לישון גם בוואלטורנש או יותר למטה אם יש רכב.

• eduoxman
          eduoxman נערך לאחרונה על ידי

כל התשובות נכונות

אכן מה ש-SGEBAY ענה לכם זה נכון.

אני הייתי שם את צרביניה בעדיפות ראשונה.

אם אין מקום לינה שם, אפשר בולטורנש וזה פתרון מצויין.

צרביניה יספק גלישה מגוונת ליומיים שלמים ואם אתם רוצים ביום השלישי אפשר לחצות לצרמאט.

• rozmar
            rozmar נערך לאחרונה על ידי

מסכימה לעניין צ'רביניה. מכולם זה האתר הכי מתאים.

גדול, מגוון, איכות שלג בלתי מוטלת בספק. יש רק בעיה אחת- במרץ יכולות להיות סופות שיכולות לנתק בין חלקי האתר-ואלטורננש, צ'רביניה, צרמאט (וזה כבר קרה לי).

אתם יכולים להתמקם כאמור בואלטורננש, ולגלוש בחלק מהימים לצרמאט (כייף לא נורמלי וממש משדרג את הטיול).

אגב, פילה יכולה להיות כייפית ממש ליום אחד (רצוי האחרון). ל- 3 ימים היא קטנה מדיי, לצערי. מדובר באחלה אתר, עם מסלולים אדומים מעולים ורחבים, וגם כמה מסלולים שחורים טובים מאד. 

גם לה טוויל יכולה להיות רלוונטית- יחד עם לה רוזייר מדובר באתר גדול למדיי. אפשר לעבור לצרפת וגם שם יש כמה מסלולים כיפיים. אתם יכולים לישון  בלה טוויל עצמה או בפרה סנט דידיה (10 ק"מ סללום משם).

• yohanand
              yohanand נערך לאחרונה על ידי

דעתי האישית: מונטרוזה או לה-טויל.

צרביניה ללא הצד השווצרי, משעמם ולא מגוון. אם המעבר סגור, אתם תקועים בצד האיטלקי.

מבין השניים אני מעדיף את מונטרוזה. גם המסלולים, פריסת האתר ואולי גם הקרבה היחסית למלפנסה. אפשר למצוא לינה גם באלניה שהיא העיירה המזרחית באתר ונמצאת מחוץ לעמק אאוסטה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון