ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול בחודש אפריל

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    591
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דרועי
      דרועי נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב,
      בחודש אפריל (בעקבות אילוץ הלימודים) אני וחברתי לחיים מתכוונים לטוס למרכז אמריקה והדרום.
      שתי שאלות מרכזיות:
      א. אני מאד רציתי להגיע למקסיקו, גואטמלה ולארגנטינה האם מישהו יכול להמליץ על מסלול מומלץ לשלושה וחצי חודשים?
      ב. במידה ואני לא מתפנק יותר מידי האם 25 אלף מספיק ליעדים אלו?

יום טוב חברים,
      רועי.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • eladgrs
        eladgrs נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול בחודש אפריל:Re
        שלום רועי , טסתי באפריל האחרון למרכז אמריקה לשלושה חודשים ליעדים : מקסיקו - חודש , גווטאמלה - שבועיים ניקרגואה- 10 ימים , קוסטה ריקה- חודש , פנמה 5 ימים .
        סה``כ +- 30 אלף ש``ח , אך אנחנו די התפנקנו כאשר היינו יכולים , מבחינת מז``א התאריכים הללו די נוחים וגם מכיוון שזו לא נחשבת עונת התיירות המרכזית במרכז אמריקה המחירים יורדים בכל ענפי התיירות .
        המסלול הוא יורד כלפי מטה -דרום לכן אני חושב שהוא יתאים לך וכולל גם טיסה מגווטאמלה לניקרגואה סה``כ 250$ לכרטיס עם תעודת סטודנט / צעיר.
        מתחיל במקסיקו : סיטי , וואחקה, פוארטו אסקונדידו,סאן קריסטובל דה לאס קאסס, פאלנקה ( אל פאצ`ן ), טולום , פלאיה דל כרמן , איסלה מוחרס וקנקון , ויש עוד כמה שאתה יכול לעבור בדרך .
        אחרי איסלה מוחרס יורדים חזרה לסאן קריסטובל ומשם שאטל לגווטאמלה לפאנאחצ`ל ומשם לסאן פדרו מקום מפנקו בלאגו דה אטיטלן, בגוטאמאלה יש כמובן עוד מלא אתרים ומקומות לראות .
        מאנטיגואה נסענו לגווטאמלה סיטי וטסנו למנגואה בניקרגואה, ארץ חביבה אך מאוד ענייה ולפעמים לא סימפטית , מלאה לגונות והרי געש , שם היינו בעיקר בגראנדה , לגונה דה אפויו , איסלה דה אומטפה, סאן חואן דל סור, ומשם לקוסטה ריקה המדהימה מלאה בג`ונגלים מדהימים ומליון אטרקציות ואנשים טובים שם עשינו די הרבה , אפשר לראות את האופציות באתר בטיפים שאנשים רושמים , מקוסטה ריקה עשינו גיחה קצרה לפנמה - בוקס דל טורו, קבוצת איים חביבה בים הקריבי.
        אז סה``כ כל הטיול שלי היה 3 חודשים ממליץ לך להגיע לפנמה שהיא בעצם המדינה האחרונה במרכז אמריקה ומשם לבדוק טיסה לארגנטינה.
        תעשו חיים.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון