המלצה לגבי קראוונים
-
אני נוהגת לנסוע שנים עם קראוונים ומעולם לא שכרתי ממיכאל בראון, והסיבה אם יש תקלה רצינית אין לו בכול מקום באירופה רכב חליפי עד כמה שבררנו, יחד עם זאת הבנתי שהם אנשים נחמדים והמחיר זול, השאלה מה קורה אם יש תקלה רצינית, משלמים על טיול לא מעט ואז מה קורה? ממתינים ימים אחדים להחלפה או?
אין ספק שבחברות גדולות יש יתרון וחיסרון נכול שהמחיר מעט יקר יותר אבל אספר את סיפורי, פעם יצא לי לשכור ממוטורהום והגעתי לגרמניה ומסתבר שההסוכן כאן בארץ או טעה בהזמנה או שנתן מה שיש למרות שציינתי שאני רוצה דגם מסויים, הגעתי לשם והתאכזבתי מאוד, הפסדתי זמן בלהתקשר לסוכן כאן בארץ שהתנהג בצורה עלובה לא רצה לענות והפקידה ענתה שהסוכן אמר שאין לו מה לעשות,
למזלי פנינו לחברה שם שיש לה רכבים רבים והחליפו לנו, נכון ששילמתי על כך, הסוכן גם מוטוהום לא שילם למרות שהבטיח, והחברה שם אמרה במפורש שהסוכן צריך לפצות אותנו, עד היום יש לנו אפשרות לתבוע אותו ואכן בימים אלה נעשה זאת, מאחר ולא שילם ואחרי דין ודברים החליט לענות לנו שיעשה הנחה בפעם הבאה, ומאחר ומספר שנים לא נסענו דרכו השנה החלטנו לבקש הנחה ממנו עפ שהבטיח אך לא רצו לתת לנו הצעה, זאת כדי לא לשלם לנו את הפיצוי, מאחר ולא המלצתי עליהם , גם אם היו נותנים לנו הצעה החברה בגרמניה הייתה אמורה להיות ולהתעדכן כך ביקשו מאיתנו, אך לא קיבלנו הצעה ולא נסענו איתם...
כן נסענו עם חברת בנדנה כמה פעמים והיו בסדר גמור , ושמענו לא פעם שגם החברות בחול מאוד מאוד אוהבים ומעריכים אותו ואת לקוחותיו,
חבל שיש בסך הכול שלושה סוכנים ואחד גורם וגרם למסםר רב של אנשים שנסעו לא מרוצים,,
הנסיעה בקראוון נפלאה זו חוויה נהדרת צריך להתאים את הקראוון לכול משפחה ולא לתת מה שיש, כמו שמוטורהום עשו לנו,
אני מקווה שאנשים במיוחד פעם ראשונה שנוסעים בקראוון יקבלו קראוון מתאים וכדי שהטיול יצליח