בחירת צורת שהות בלונדון
-
אני וחברה שלי מתכננות לטוס בגיל 18 לאנגליה (לונדון בעיקר).
זה עוד שנה וחצי בשבילנו (אנחנו רוצות אבל להתחיל לתכנן את זה) ורצינו לשאול לגבי מלונות/בתי הארחה (אם יש לכם אופציה אחרת שתפו) שמומלצים לגילאים שלנו, רצוי לא יקרים מידי ואינטרנט חופשי.
תודה רבה!

-
בחירת צורת שהות בלונדוןמה התקציב ללילה?
-
בחירת צורת שהות בלונדוןאנחנו די גמישות בקטע הזה ואנחנו רוצות לתכנן את התקציב לפי אפשרויות הבחירה שיש לנו. אנחנו מעדיפות קודם אז לראות אופציות ואז להחליט
-
בחירת צורת שהות בלונדוןשלום
קודם כל - שיהיה לכן טיול נעים!
שנית - הכי נוח זה להיכנס לרשימות הדילים הישראליים (טיסה + מלון) ולראות אילו מלונות מוצעים.
לאחר מכן כדאי להיכנס ל trip advisor (אתר אינטרנט) ולראות מה הציונים של כל מלון.
כך תוכלו להשוות בקלות עלות מול תועלת
-
בחירת צורת שהות בלונדוןפעם ראשונה בחו"ל לבד?
חורף? באביב? בקיץ הבא?
חשובה לכן פרטיות? שירותים פרטיים?
לרוב אוכלוסיה צעירה מעדיפה לינה באכסניות .
יכול להיות חדר משותף (דורם) לכמה לנים, יכול להיות חדר זוגי פרטי עם מקלחת פרטית.
אפשרות שנייה מקובלת BB כלומר לינה בחדר של לינה וארוחת בוקר- בבית כלשהו שמשכיר חדר מחדריו לתיירים.
בשני המקרים- כדאי לבדוק היטב מחיר ומיקום.בלונדון יש הרבה שכונות ואוכלוסיות- לשתי בנות 18 הייתי בודקת טוב טוב כמו ב"דירה להשכיר" הנאים השכנים בעינך?
-
בחירת צורת שהות בלונדוןיש באנגליה רשת של אכסניות נוער שנקראת YHA. ישנתי בכמה אכסניות שלהם ברחבי הממלכה בקיץ האחרון והן היו מוצלחות!
בלונדון יש כמה. לי יצא לישון פעמיים בהוסטל ברחוב Bolsover (נקרא YHA Central).
הרחוב הוא רחוב שקט ונעים אבל לא מאוד מרכזי, אין בו חנויות ומסעדות ומקומות בילוי. בעיני זה יתרון מה גם שלא חסרים מקומות בילוי קרובים - תלוי בכן.
נמצא 5 דקות מתחנת הטיוב של Regent Park וכ- 8 דקות מ- Oxford Circus.
בעיני ההוסטל הזה מוצלח! יש לו חדר הסבה מזמין בקומה הראשונה לצד ה- reception ויש שם אווירה מאוד נעימה, הרבה חבר'ה צעירים (אבל לא רק), צוות נחמד מאוד שעוזר בכל דבר וכו'
החסרון הגדול של ההוסטל (כמו אחרים ברשת) זה העדר מיזוג בחדרי השינה. ביולי-אוגוסט אם נפלתן על גל חום - זו בעיה. לכן אני ממליצה על ההוסטל אבל לא בשיא הקיץ! (אם אתן גמישות בתאריכים אני במילא ממליצה לכן לטייל מחוץ לשיא העונה).
לגבי חדרים - יש להם כל מיני סוגים. פרטיים עם שרותים משותפים, פרטיים עם שרותים פרטיים, משותפים עם חדר שרותים פרטי, משותפים עם חדר שרותים במסדרון.
בהזדמנות אחת ישנתי שם בחדר פרטי והשרותים (+מקלחת) היו במסדרון. יש לציין שחדר השרותים+מקלחת היה נוח וסיפק הרבה פרטיות. לא מדובר בחדר גדול שיש בו מספר תאי שרותים ותאי מקלחת אלא בחדר אחד - את סוגרת את הדלת ונשארת לבד בפנים.
בהזדמנות אחרת ישנתי בדורם ל- 4 נשים (חשוב לשים לב לסוג הדורם - נשים, גברים או מעורב) עם שרותים+מקלחת בתוך החדר.
לדעתי האופציה הזו יכולה להיות מאוד טובה עבורכן - יש חדרים קטנים עם מיטת דורם אחת (כלומר מתאימים לשתיים, זה יהיה חדר פרטי שלכן). זו תהיה האופציה הכי טובה לכן בשכלול של נוחות/פרטיות ומחיר.
עוד כדי לדעת שיש הנחה (נדמה לי 3 פאונד ללילה נכון לקיץ 2015) לחברים באיגוד האכסניות. חברות באיגוד הישראלי תופס ואפשר לעשות חברות ב- YHA (הבריטי) אם מספר הלילות מצדיק את זה.
כמו כן, יש בלונדון כמה הוסטלים של הרשת (כמו שכתבתי). אם מזמינים מראש אז פרט למחיר (שיהיה יותר זול ככל הנראה) יש אפשרות לבחור בהוסטל אחר (הסבירות שיהיו חדרים פנויים/מיטות פנויות יותר גדולה). המיקום של YHA Oxford נראה לי יותר מוצלח אבל בפעמים שניסיתי (תמיד ברגע האחרון) הוא היה מלא.
אם מתאים לכן סוג כזה של לינה (חשוב להבין שזה לא מלון!) - תוסיפו את YHA לרשימת האופציות. אבל בפועל - כשיהיו לכן תאריכים - תבדקו מחירים ותחליטו לפי ההיצע הנקודתי. לפעמים יש איזה דיל במלון שיוצא באותו מחיר (או כמעט באותו מחיר).
בהצלחה!