אלעל אפ לבודפשט
-
בוקר טוב אני טס מחר לפנות בוקר לבודפשט בטיסה של אלעל אפ, רציתי לדעת האם שוקלים את המזוודות (מטען יד) לפני העליה למטוס, ועד כמה מקפידים עם גודל המזוודה- כמובן שאם מותר צזוודה קטנה אני לא אנסה להעלות למטוס מזוודה בגודל ממוצע אבל האם ממש מודדים גודל של מזוודה? חיפשתי בטיפים ובפורומים ולא מצאתי מידע על אפ אשמח לעזרתכם
-
אלעל אפ לבודפשטלא תמיד מודדים או שוקלים אבל!!!!
מספיק שיעשו בדיקה אקראית או יחשדו או כל סיבה אחרת.
חבל לקחת סיכון על כמה ס"מ, מספיק שיבדקו אותך אקראית ותשלם כפל מחיר
על מזוודה.
-
אלעל אפ לבודפשטמסכימה עם דובי.
בכל מקרה, אצלנו פעמיים לבודפשט וחזרה ׁׁבטיסות של UP שקלו גם שקלו וגם ראינו אנשים שמוציאים/מכניסים ומחליפים דברים בין הטרולים, כדי לסדר את המשקל.
נסיעה טובה

-
אלעל אפ לבודפשטניתן להביא תיק יד / טרולי במידות מקסימליות של 56X45X25 ס”מ (כולל גלגלים)
ובמשקל של עד 8 ק”ג.
לא לכולם שוקלים. בד"כ מקפידים בטיסת החזור.
אצלנו בדקו ושקלו בהלוך ובחזור.
אל תשכח לעשות צ'ק אין.כאן (בסוף הפוסט) תוכל לקרוא רשמים מהטיסה שלנו עם up לבודפשט.בילוי נעים! -
אלעל אפ לבודפשטזה בעיקר תלוי במזל וברצון הטוב של דיילת הקרקע.
עכשיו כשחזרתי מברלין , המזוודה שלי שקלה 26 ק"ג ודיילת הקרקע "החליקה" לי את זה.
אבל מכיוון שידעתי מראש שהמזוודה שלי תשקול מעל המותר (מציע לרכוש משקל נייד (כמו מחזיק מפתחות כזה)) הכנתי מראש את המזוודה לאפשרות שאני אצטרך "לפרק" אותה. אם היא לא היתה מסכימה להעביר , הייתי שולף שקית או שתיים שהכנתי מראש וידעתי כמה הן שוקלות.
-
אלעל אפ לבודפשטלנו לא בדקו,בחזור אפילו הציעו שנעלה את התיק למטוס,וכך עשינו.התיק היה 9.5 קילו.אבל לא הייתי בונה על זה.
-
אלעל אפ לבודפשטתודה לכל העונים, תודה לי על התשובה המפורטת הבלוג שלך ובודפשט בפית ממש מפורטים. לא שקלו בסוף מזוודות אבל שלחו מזוודות על גודל חורג שוב תודה לכולם
-
אלעל אפ לבודפשטעוד נוסע שטס ב-UP.
-
אלעל אפ לבודפשטבנתב"ג הם יותר קלים ונוטים לעגל פינות, בבודפשט יש צוות הונגרי והם מקפידים יותר ושם אין עם מי לדבר.