Trenk באוסטריה
-
שלום וברכה,
אנחנו מתכננים לנסוע ביולי לאוסטריה הורים + 3 (תאומות בנות 6 וילד בן שנה) קבלנו הצעה לחווה ב-Trenk שבאזור Pitztal. רציתי לשאול האם האזור מומלץ למשפחה עם ילדים קטנים - כאשר מטרות הטיול שלנו הן בראש ובראשונה מרחק קצר לאטרקציות, קרי: מים טבע וכדו' ואולי גם כמה אטרקציות כמו עליה על הר או רכבל ודברים בסגנון הזה - מעבר לזה אין לנו שאיפות מיוחדות.
מישהו מכיר את האזור הזה?
תודה מראש על תגובתכם וחורף בריא (ומואר...) לכולם!
-
Trenk באוסטריהבטוח ש-Trenk זה בפיצטל? אולי זה בקרבת Spittal?
-
Trenk באוסטריהשלום גם לך,
יש Trenk גם בפיצטאל. כדאי לבדוק אם החווה נמצאת במעלה ההר ולקחת בחשבון במקרה כזה את הדרך האולי מפותלת. אפשר לבדוק במפת גוגל מול הכתובת המדוייקת.
האזור מתאים לדעתי לטיול בטירול-גם בפיצטאלעצמו, קונרטאל, אוטצטאל, אימס ואפילו ניתן להגיח לאינסברוק.
-
Trenk באוסטריהתודה על התגובות.
מדובר אכן על חווה שנמצאת כנראה בעלייה מסוימת אבל כנראה שלא נוראית במיוחד.
מה שכן חשוב לי לדעת אם באזור הזה יש נגישות קרובה יחסית לאטרקציות טבע ולרכבל/מגלשות הרים וכדו'.
תודה שוב!
-
-
Trenk באוסטריהאני הייתי שוקל להתמקד בעמק אחד ולישון בתוכו, או אם יש מספיק ימים לפצל לשני מקומות. מעבר אחד כאשר בתמורה חוסכים המון שעות נסיעה נראה לי עדיף כאשר מטיילים gם ילדים קטנים.
בהתאם לזאת אנחנו השנה בחרנו במלון דירות נפלא בעיירה Huben שבמעמקי עמק OTZ המקום כלל חדר משחקים כייפי לילדים ובריכה מחוממת מוצלחת לימים גשומים וקרים. מיקום מעולה לטיול שמתמקד כולו בעמק (אנחנו נשארנו 4 לילות במקום כאשר לא יצאנו כלל מהעמק והיה לנו מלאי של אטרקציות במרחק 10-20 דקות נסיעה).
המקום בהחלט לא מוצלח לפי שמתכנן לנו בין עמקים במקרה שכזה הייתי מחפש לינה באזור העיירה Oetz בפתח העמק
להתרשמות מהטיול שלנו מפנה לבלוג על אוצטל