ריכוז המלצות מלונות
-
אל תתקרבו אפילו למלון הזה!!. מלון מוזנח (חלק מהחדרים בשיפוצים), מסריח, ארוחת בוקר מגעילה ולא טעימה. בנוסף לכל הדברים האלה קיבלנו בונוס: אזעקת שריפה. היינו בקומה 42, 4:30 לפנות בוקר, מתחילה אזעקת שריפה בכל המלון. מאוד קשה לרוץ באמצע הלילה 42 קומות למטה. מסתבר שלא היה כלום וזאת תקלה. הם לא היו מוכנים אפילו לדבר על פיצוי. תתרחקו מהמלון הזה!!
-
Washington HIlton-מומלץמלון ענק ויפה. החדרים גדולים והמלון נקי ומסודר. יש בריכה גדולה במלון וחדר כושר בתשלום. יש במרחק 5 דקות הליכה תחנת רכבת תחתית. הארוחת בוקר טעימה (בתשלום נוסף כמובן). המחיר מאוד זול היה בתקופה שהיינו כ-129 דולר לילה עם ארוחת בוקר (לפני TAX). מומלץ מאוד
-
Embassy suites newark airport-מומלץלמלון מיקום מצוין-3 דקות הליכה מהגרזי גארדן. יש פעם ב-30 דקות הסעה מהשדה או מהמלון. החדרים גדולים וחדשים. הארוחת בוקר טעימה והשירות טוב. יש בריכה וחדר כושר נחמדים. יש גם חניה חינם לאורחים. שילמנו 198 דולר עם TAX על לילה
-
SpringHill Suites Orlando at SeaWrold-מומלץ!!מלון קטן ומהמם ליד הסיוורד. חדרים גדולים, ארוחת בוקר טובה, בריכה טובה, חדר כושר נחמד, שירות הסעות לפארקים של סיוורד ויונברסל חינם. 9$ לאדם הלוך חזור לדיסני. שילמנו בממוצע 93 דולר לילה עם TAX. מומלץ מאוד
-
JW marriott marquis miamiמלון מפואר מאוד במרכז מיאמי. בחדר יש מחשב, טלוויזיה במקלחת, חלון ענק עם נוף למפרץ, מיטות נוחות. המלון גדול וגם החדרים גדולים מאוד. יש בריכה מעולה וגקוזי מעולה. ארוחת הבוקר במסעדה 345 יש ארוחת בוקר טובה אבל מאוד יקרה. המלון לא זול. אני ממליץ להיצמד לרוב לרשת אחת (אנחנו נצמדנו למריוט) וככה צברנו נקודות. מכרטיס עם 0 נקודות בדרגה הבסיסית היום אנחנו עם כ-25 אלף נקודות ודרגת זהב. זה משתלם מאחר וגם יש להם 2 מלונות בארץ.
-
תודהתודה על ההמלצות
כמה הערות/בקשות
1. אנא ציין את ההרכב שלכם, החודש שהייתם והאם מדובר על אמצע שבוע או סוף שבוע או חג. מאד משפיע על ההמלצה והמחיר.
2. מומלץ להעלות את ההמלצות למדור הטיפים.
3. סתם הערה לגבי חברות במועדון מריוט - 25,000 נקודות זה לא הרבה. והמלונות שלהם באר. מאד יקרים ומתחילים ב-35,000 נקודות ללילה. וגם מעמד הזהב שלכם יפוג עוד שנה בערך.
4. אבל באופן כללי אני בהחלט מסכים ששווה לנסות לצבור נקודות
לגבי המלון הראשון - מי שערך את ההודעות לשרשור אחד העלים את שם המלון. אז מוני/צוות למטייל - נא להחזיר
-
תודהגם לילה אחד חינם זה משהו. עדיין לא קיבלנו את כל הנקודות וחלק לא נתנו לנו נכון. בסוף זה באמת צריך לצאת 35000 אלף. שם המלון הראשון זה Embassy suites niagra falls
-
תודהתמיד טוב לקבל דברים בחינם

-
תודהברור. היינו בספטמבר והמחירים של מריוט היו הגיוניים מאוד
-
לאיזה מלון מתייחסת דיס-ההמלצה? -
לאיזה מלון מתייחסת דיס-ההמלצה?ה"המלצה" הראשונה? Embassy suites niagra falls
-
??????????????אין בעיה - נתרחק, רק תאמר לנו שם, מאיזה מלון?
-
לאיזה מלון מתייחסת דיס-ההמלצה?מאוד מוזר. אנחנו היינו שם, אמנם ב-2011, והיה מעולה. גם הארוחות שם היו טובות (אכלנו ערב וגם בוקר).
גם כל חוות הדעת האחרות שקראתי על המלון הזה מאז היו טובות ומעלה.
אם המלון כעת בשיפוצים, יתכן וזה מסביר את החוויה השלילית שלכם.
הסתכלתי גם בחוות הדעת האחרונות ב-TripAdvisor ורובן מעניק למלון חוות דעת מצוינות עם ציונים של 4-5 (מתוך 5). אלה שדרגו נמוך יותר, התלוננו על העומס הרב ולזה גם אני מסכים, אם כי זה צפוי במלון כזה גדול.
-
??????????????כתבתי את שם המלון אבל מחקו לי אותו שאיחדו את כל החוות דעת. אבל בכל זאת-Embassy suites niagra falls. החוויה השלילית בעיקר הייתה האזעקה באמצע הלילה שהתבררה כתקלה.