מלון בוושינגטון dc
-
הי, אנחנו משפחה, זוג+2. במהלך אוגוסט נשהה בעיר מספר ימים. נגיע עם רכב ולאחר מספר ימים נעזוב עם רכב. האם לדעתכם עדיף ללכת לכיוון של מלון מחוץ למרכז (ומן הסתם זול יותר) ואז בכל יום להגיע לעיר עם רכב, או לחילופין לקחת מלון במרכז (ואז להחנות את הרכב בחניון או להחזיר ולשכור פעם נוספת כשנעזוב)? נקודה נוספת שחשוב להעלות היא שאשתי מוגבלת בהליכה, כך שאין מצב לצעידות ממש ארוכות (אם חייבים כאלה-נשכור קלנועית. בניו יורק זה כנראה יהיה הפתרון).
תודה מראש.
-
מלון בוושינגטון dcאני לא יכול לומר לגבי מה מתאים לאשתך. אבל אין לדעתי שום צורך ברכב בוושינגטון וגם אין צורך לשלם על מלון יקר במרכז העיר. ניתן לישון במלון יותר זול (עם חניה בחינם) בארלינגטון שנמצא סמוך לתחנת רכבת תחתית כמו הפנטגון סיטי או הקריסטל סיטי ולנסוע משם ברכבת התחתית כרבע שעה למרכז העיר.
-
מלון בוושינגטון dcשלום, תודה על התשובה, אבל זו בדיוק האופציה שאינה מתאימה לנו (התניידות ברכבת תחתית). האופציות הן מלון במרכז והתניידות ברגל (קלנועית בשבילה במידה ומרחקי ההליכה גדולים) או לינה במיקום מרוחק יותר והגעה למרכז העיר ברכב.
תודה.
-
מלון בוושינגטון dcמצטער ... לא מסכים עם הקביעה שמלון מחוץ לעיר עדיף!
הייתי שוקל החזרת רכב ושכירות חדשה אם ניתן וכדאי ... ואם לא ... משאיר את הרכב ..
ללינה במרכז העיר יש עדיפות לטעמי ...
אם תחליטו ... שכן ...
-
מלון בוושינגטון dcתודה,
ע"פ בוקינג אין מקומות מלון שהמלצת.
אשמח לשמוע דעות נוספות.
-
מלון בוושינגטון dcחזרנו עכשיו ממש , ממליץ בחום על מלון state plaza hotel שממוקם ברחוב E . מרחק הליכה נוח לכל אטרקציות במול , המוזיאונים , הבית הלבן ועוד. מלון סופר נקי ונוח על גבול היוקרתי, ללא ארוחת בוקר , מחיר חדר עם שתי מיטות זוגיות עלה לילה ראשון 319 דולר לילה שני 289 דולר.בצמוד ממש יש cvs עם מוצרי מזון ובריאות.
מרחק נסיעה משד"ת רייגן 10 דקות.
לגבי מצב אשתך , קח בחשבון שגם מרחק הליכה נוח הוא עדיין מרחק מכובד מהסיבה הפשוטה שכל העיר היא משתרעת למרחבים שקשה להבין כשמשווים לעיר ישראלית
-
מלון בוושינגטון dcהמול של וושינגטון שלאורכו הולכים (וזו אחת האטרקציות המרכזיות בעיר) הוא עניין של כמה קילומטרים טובים.
אם יש קושי בהכליכה תצטרכו למצוא פתרון שם.
האם מוניות זה פתרון ישים? לאורך המול יש מוניות. זה לא פתרון מלא כי המול מלא אנדרטאות ומוזיאונים. דילוג עם מוניות אומר מבחינה מעשית להסתפק ב-2-3 אנדרטאות ומוזיאון אחד בערך.
-
מלון בוושינגטון dcרק לידיעה, זה שבבוקינג אין מקומות, לא אומר שאין מקומות במלון.
לבוקינג יש הקצאה של חדרים שאולי נגמרה.
ממליצה לפנות ישירות למלון. לעתים ניתן אף לקבל מחירים יותר טובים מהמלון עצמו שחוסך את העמלה שבוקינג גובה ממנו.
-
מלון בוושינגטון dcWashington Hilton-מלון מדהים! מומלץ (אני מדבר על המלון מחוץ לעיר)
-
מלון בוושינגטון dcהי, תודה.כן יודע לגבי בוקינג, רק כרגע כל עוד אנחנו עוד לא סגורים על תאריכים סופיים שבהם נשהה בעיר-נוח לי להזמין מבוקינג ואם צריך לבטל בחינם.
-
מלון בוושינגטון dcביטול חינם הוא לא תכונה של בוקינג. ברוב המלונות תוכלו לבחור אפשרות של ביטול חינם, בין עם תזמינו דרך המלון (או הרשת) או דרך אי אלו סיטונאים כמו בוקינג ואחרים
-
מלון בוושינגטון dcצודק, רק אני ספציפית מעדיף שכל המלונות שאני משריין ועדיין לא סגור עליהם באופן סופי, יהיו באתר אחד, בעיקר מהיבט קלות הניהול של העניין. באופן הזה הסיכוי לפספס ביטול נמוך יותר.
-
מלון בוושינגטון dcשיקול שלך