יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנג
-
צריך עזרה לבחור יעד נוסף במרכז תאילנד רצוי שיהיה אי או חוף באזור בנגקוק (חשבתי כל אוה האין) או קנצ'נבורי איך אפשר לנצל 12 יום במרכז תאילנד בצורה הטובה ביותר
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדהואה הין זה נחמד וקנצ'אנבורי זה לא חוף . אפשר לשלב את שניהם. תבדוק גם את הערים העתיקות איותאיה וסוקותאי שכוללים פארקים ארכיאולוגיים מאוד מרשימים .
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדהואה אין נשמעת לי אחלה אופציה , איך המזג האוויר שמה בסוף נובמבר התחלת דצמבר ?
וכמה ימים מומלץ לתת ליעד כזה ?
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדהואה הין עיירת חוף נחמדה הייתי בה מס'
פעמים ותמיד נהינתי.
אולם לא הייתי ממליץ בביקור הראשון בתאילנד
להגיע לשם.
ממליץ על קוצ'אנג ל-5 ימים חוף לונלי ביץ' לצעירים
נסיעה 5 שעות מבנגקוק וחצי שעה מעבורת, אי מדהים ולא
יותר מידיי מתוייר וממוסחר.
קנצ'נבורי יומיים והשוק הצף באמפאווה יום אחד.
השאר בנגקוק.
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדההגעה ועזיבה לקו צאנג תיגמור לח יומיים (לאחר בדיקה יש לי 10 יום במרכז ו3 תפוסים כבר מראש) כמעט אנחנו נוותר על קו צאנג כנראה ניתן להואה הין 3 לילות. בקשר לטיול מאורגן שיש מבנגקוק לקאנצבורי של 3 ימים 2 לילות מומלץ? ואז לחזור לעוד יומיים ליפני הטיסה
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדכן זה מומלץ לשלב את הואה הין וקנצ'אנבורי ולסיים בבנגקוק .
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדלאן עדיף לנסוע להואה אין או פטאייה? לפי המידע באינטרנט אומרים שהואה אין זה מין כפר נופש "משעמם ושקט" והולכים לשם מקומיים ותיירים מבוגרים
-
יעד נוסף וניצול ימים במרכז תאילנדאם אתה מחפש חיי לילה ברור שפאטאייה אבל קח בחשבון שהחופים שם די מכוערים יש חוף נחמד שנקרא ג'ומטיין שניתן להגיע אליו במונית שירות ויש אי עם חופים יפים מרחק הפלגה קצר שנקרא קו לארן , אני אישית ממליץ מאוד על פאטאייה .