ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדינה מומלצת לסנובורד

פורום סקי וסנובורד
    3
    4
    3502
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ashkenazi5666
      ashkenazi5666 נערך לאחרונה על ידי

שלום 🙂

אני כנראה עומד לקבל רגילה באזור ינואר לכן אני וחבר רצינו לנצל תהזדמנות של רגילה בחורף ולטוס לחופשת סנובורד blush אני מדגיש שנינו חיילים! מה שאומר שאנחנו לא מפוצצים בכסף

עד עכשיו טסנו רק ליעדים הזולים בולגריה רומניה ואנדורה.. היום אנחנו כבר קצת יותר מתקדמים וכבר עברנו את שלבי הלמידה ובא לנו לפנק את עצמנו בחופשה במדינה קצת יותר יקרה עם קצת יותר מסלולים ואטרקציות וקצת יותר רמות קושי ועכשיו באה ההתלבטות.. חשבנו לטוס לאחד מהיעדים המרכזיים יותר (איטליה/צרפת/שוויץ/אוסטריה..) עכשיו אני יודע שבסופו של דבר כל היעדים האלה עם יורו ומאד יקרים.. לכן אנחנו מחפשים את היעד שמבחינת מחייה ודברים בסיסיים יהיה הזול ביותר ופה אני צריך תעזרה שלכם והנסיון שלכם...ובכלל אם מישהו יודע על אתר טוב ומומלץ באזורים האלה לרמה שלנו נשמח לעזרה winkheart

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ldude
        ldude נערך לאחרונה על ידי

מדינה מומלצת לסנובורד

אתה אומר דבר והיפוכו. מצד אחד אתה רוצה להתפנק, מצד שני אתה לא רוצה שיהיה יקר. חביבי, פינוק= כסף. אין מה לעשות. 

מבחינת האופציות שהצעת לדעתי אוסטריה הכי זולה. אבל תזכור שבהגדרה חופשת סקי זה עסק לא זול.  תתחיל בלמצוא טיסה זולה. אבל אח"כ יש בעייה בלהגיע לאתר [לשכור רכב? יש תחבורה ציבורית?] . באוסטריה האופציה הטובה ביותר היא לשכור דירה ולקנות אוכל בסופר. יש לא מעט פוסטים על איך לארגן לעצמך חופשה, חפש פה טיסה.

אני כן ממליץ לך לבדוק בדילים של חברות. אולי קצת יותר יקר אבל פחות כאב ראש.

אבל, בסוף בסוף הכל נגמר בכסף. אז קודם אתם צריכים להחליט מה התקציב שלכם ואז לבדוק אם מה שאתם רוצים בכלל ישים.

אולי יהיה יותר יעיל אם תפרסם עוד פוסט שאומר יש לי כך וכך יורו, איפה אם בכלל אני יכול לארגן חופשה? 

בהצלחה

• ashkenazi5666
          ashkenazi5666 נערך לאחרונה על ידי

מדינה מומלצת לסנובורד

חחח אני יודע שנשמע זה דבר והיפוכו.. אני מתכוון שאני מחפש תמדינה שמבין היקרות היא הזולה... בסופו של דבר כן אני יודע שפינוק=כסף לצערי הספקתי להבין את זה.. לגבי הטיסות האמת פחות בעיה בגלל זה גם נגעתי רק בנושא המחייה ולא הטיסות

• yohanand
            yohanand נערך לאחרונה על ידי

אוסטריה מובילה לדעתי ביחס עלות-תועלת.

בעיקר בדיור אבל זה נכון גם לגבי קניית אוכל באתר ושיעורי סקי.

בבולגריה לא הייתי, אבל אני הבנתי ששם אפילו זול יותר.

לגבי לינה, אם אתם שוכרים רכב, תוכלו לשכור דירה, בצילרטל לדוגמא, בעיירה שאינה צמודה לאתר (5-10 דקות נסיעה), בסביבות 40-50 יורו ללילה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון