התייעצות - 3-5 חודשים הודו.
-
שלום, אני רוצה בינואר לטוס להודו (לפי מה שקראתי והבנתי מאנשים שטיילו בעבר עדיף בתקופה הזו להתחיל בדרום).
אני יודע שזו שאלה כללית מדי אבל אשמח לקבל אינדיקציה לבערך כמה זמן אוכל לטייל? הסכום הוא 20,000 שקל כולל טיסה.
אשמח לתשובה + המלצות.
תודה רבה.
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.לערכתי יספיק לך לכרטיס ולחמישה חודשי טיול לפחות
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.תודה רבה!
אשמח לעוד תגובות.
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.מישהו?
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.יש כמה משתנים שצריך לקחת בחשבון-
1- בן כמה אתה?
2- מה סגנון הטיול שלך
3- אתה מתכנן קניות, קניית סמים?
4- אתה מתכנן טיסות פנים?
כל אלה דברים שמיקרים את הטיול, לדעתי הסכום הזה יספיק לך אולי ל4 חודשים
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.1.בן 23
2. טס לבד - אין סגנון מסוים רוצה לשלב.
3. לא
4. כן מרישיקש לגואה ומצ'נאי לאנדמן.
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.בנוסף, רציתי לדעת כמה זה מופרח להיות גם במרכז הודו וגם בדרום?
האם יש אפשרות להגיע ממרכז הודו (דלהי, רישיקש) לדרום שלא בטיסה? או שכבר עדיף לעשות רק את הדרום?
אני לא בדיוק סגור על מסלול ואשמח לעזרה.
תודה!
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.מלי שאלה שאלות טובות מאוד.
אני גם מעריכה שלבערך ארבעה חודשים.
בנוגע לשאלתך להגעה לדרום הודו שלא באמצעות טיסה- אפשרי בהחלט באמצעות הרכבות.
26 שעות ברכבת מאיזור רג'אסטן ואתה בגואה (כ-30 שעות מדלהי).
האמת שבטיול ארוך זה לא כל כך משמעותי ולי זו היתה אפילו חוויה די כיפיית, עם אנשים מעניינים, נופים מתחלפים והרבה חטיפים

-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.תודה רבה על התשובות!
אני מניח גם שאם יש רכבת מאיזור רג'אסטן לגואה הרכבת תעבוד גם מגואה לרג'אסטן נכון?
אחרי בדיקות אני אתחיל את הטיול במומבאי ואני שוקל מהדרום לעלות למרכז-צפון הודו.
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.הרכבת שאני לקחתי היתה ממקום שנקרא בונדי בראג'סטאן. וכן, יש גם רכבות חזרה (אולי לא לבונדי אבל לג'יפור המרכזית יותר בטוח-בדוק ב makemytrip)
-
התייעצות - 3-5 חודשים הודו.ההוצאות המתוכננות שלך:
טיסה להודו (הלוך חזור) 600-1000$
טיסה מדלהי לגואה כוון אחד (מרישיקש זה עולה כפול, עדיף לנסוע לדלהי ברכבת/אוטובוס) סביבות100$
הלוך-חזור צ'נאי-אנדמן סביבות 250-400$
בצפון הודו אפשר לטייל ב400-500$ לחודש. בדרום הודו ב500-600$ לחודש בגואה/אנדמן יכול להיות גם יותר.
המספרים שציינתי לא כוללים טיסות מוניות מזגנים סמים וקניות (איתם אפשר להגיע גם לאלפי דולרים)
יוצא שהסכום שיש לך מספיק לטיול של 6 חודשים (או פחות עם מוניות מזגנים סמים קניות וטיסות נוספות)
אם אתה מתכנן טיול מעל 6 חודשים תצתרך להוסיף נסיעה למדינה נוספת על מנת להוציא עוד ויזה להודו (ואז התקציב כבר לא יספיק)
יש רכבות (פעם-פעמיים בשבוע) מכל מיני מקומות ברג'סטאן לגואה. אפשר גם עם החלפה במומבאי (כמעט כל יום, רק להזמין מראש)
יש 3 רכבות ביום בין דלהי וגואה (30-40 שעות נסיעה)
יש גם רכבת ישירה מהארידואר (רישיקש) לגואה פעם בשבוע אבל הכרטיסים לרכבת זו נגמרים חודשיים מראש