ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלות טיול לתאילנד.

פורום תאילנד
    7
    14
    12454
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אבי34
      אבי34 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מעל גיל שלושים ולא היתי אף פעם בתאילנד. כאחד כמוני שהוא בדרגת מתחיל רציתי לשאול אותכם מה העלות של טיול לשבועיים בתאילנד

הבנתי שטיול כזה שכולל בתוכו גם את כרטיס הטיסה מישראל לבנגקוק פלוס המלונות פלוס טיסות פנים בלי הוצאת כסף על אטרקציות,ספורט אקסטרים,הוצאות אישיות וקניות בתאילנד,הבנתי שהטיול עצמו עולה קרוב ל10,000 ש״ח.

רציתי לשאול האם תקציב של 14 אלף ש״ח כולל הטיול עצמו פלוס כל מה שכתבתי האם 14 אלף ש״ח זה תקציב טוב שיספיק לשבועיים בטיול לתאילנד?

אשמח מאוד לשמוע תשובה ממכם כי זה מאוד חשוב לי לדעת את זה כי אני מתכנן טיול כזה.

וסליחה אולי על התמימות שלי אבל תבינו שלא היתי בתאילנד וזה מאוד חשוב לי לדעת עלויות בכללי. תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

בלבלת אותי כהוגן. טיול לתאילנד יעלה לך כ 100דולר ליום בממוצע כולל מלון כולל טיולים.מזון משקאות וקצת בילויים. אם אתה מבלה "כבד" תוציא גם 150 דולר ליום בקלות.תקציב סה אינו כולל טיסות פנימיות.כל טיסה פנימית בממוצע 100 דולר. על זה כמובן יש להוסיף את מחיר הטיסה הלוך ודוב. בחישוב גס תתכנן להוציא 3500 דולר על הכל.במינימום.

• אבי34

עלות טיול לתאילנד.

אני ינסה להיות יותר ספציפי. ראיתי באתר באינטרנט של חברת נסיעות מסוימת על טיול מאורגן לתאילנד שעולה בסך הכל 2450$ שזה אם אני לא טועה זה 9800 ש״ח. המחיר הזה שרשמתי כלול בו כך: טיסות אל על הלוך ושוב תל אביב-בנגקוק,טיסות פנים בנגקוק-ציאנג ראי,ציאנג מאי-בנגקוק,אוטובוס תיירים נוח וממוזג ,לינה בבתי מלון מדרגת תיירות טובה,מדריך טיולים ישראלי,לינה וארוחת בוקר+7 ארוחות נוספות,כניסות לאתרים כפי שמצוין במסלול,טיפים לנותני שירותים מקומיים:נהג ועוזרו,מדריכים מקומיים,ביטוחים.

השאלה שלי היא כמה כסף בשקלים התקציב שאני צריך לקחת למחיה בתאילנד,קניות,אטרקציות. האם אני אצטרך להוציא למחיה ולקניות4500 ש״ח,האם סכום כזה יספיק שאני ייקח אותי וימיר לבאטים? סכום כזה יספיק? 

לסיכום יוצא שהתקציב שאני יצטרך להוציא לטיול כזה הוא בסביבות 14,000 ש״ח שזה בסך הכל 9800 ש״ח שזה המחיר של הטיול פלוס 4500 ש״ח .תקציב כזה של 14 וחצי אלף ש״ח מספיק לטיול של 14 יום? 

• איתן ששון

עלות טיול לתאילנד.

אם אתה יוצא לטיול מאורגן תצטרך לבזבוז יום יומי כ 50 דולר מידי יום.לא כולל קניות .

• איציק 69
              איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

לראות את תאילנד בטיול מאורגן זה פשוט בזבוז זמן אתה תראה מה שהחברה המארגנת תרצה שתראה ולא את מה שעש באמת לתאילנד להציע וחבל מאוד ממליץ לך לעשות טיול עצמאי.

• m_s
                m_s נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

התקציב לשבועיים הוא סביר ביותר (קניות זה עניין אישי לא ניתן לתמחר). 

מחיר חבילת הטיסות כולל 3 טיסות פנים כ-1400-1500$,או 1250$ כולל 2 טיסות פנים, טיסות ישירות באל על. ניתן להוזיל קצת בטיסה הבינלאומית עם קונקשן וטיסות פנים, עם חברות לוא קוסט.

מה שמותיר לך מינימום כ-150-160$ ליום (במקרה של 3 טיסות פנים) או 170$ במקרה של 2 טיסות פנים, להוצאות השוטפות כולל בתי מלון.
                אם תבחר בתי מלון ברמה של 4 כוכבים עד כ-80$ ללילה (ניתן להשיג בתי מלון טובים ברמת המחיר הנ"ל), יוותר תקציב מספיק לכלכלה, אטרקציות, נסיעות וכד'.

כמובן שאפשר לשפוך יותר אך גם לצמצם ממה שמצוין לעיל. ההוצאה הכבדה נגזרת מרמת בתי המלון שתבחר. שאר ההוצאות היומיות, כלכלה, תחבורה ואטרקציות, זולות יחסית.

• איתן ששון

עלות טיול לתאילנד.

טיול מאורגן הוא בסדר גמור לפעם הראשונה. אתה תראה המון דברים ותסספיק להיות בהמון מקומות.אני דווקא בעד טיול מאורגן עם חברה טובה.

• lio nh
                    lio nh נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

אני לא הייתי ממליץ לך טיול מאורגן!

יש לי בחילה רק מלהעלות את המושג הזה..חח אז נעבור נושא כי אין לי שקית הקאה בהישג יד כרגע

טיול לתאילנד לשבועיים כולל טיסות והכל ב14 אלף שקל זה טיול של החיים!!

שלא יבלבלו לך..

זה תקציב מעולה!! (גם ב10 אפשר להינות ובגדול) אשר יתאים גם לבליינים כבדים...כמובן שאם אתה בקטע של פנסי, מלונות חמישה כוכבים עם ג'קוזי, סוויטה ונצנצים על הקירות אז זה לא יספיק..אבל מי נוסע לתאילנד כדי לשבת במלון

• דניאלדן
                      דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

..מסכים עם LIO..

...טיול מאורגן מכוון לצרכים של האוכלוסייה הבוגרת..ואתה בן 30 צעיר 

..בנשמה ובגיל..תעשה טיול עצמאי זה מאד קל בתאילנד..no

• אבי34

עלות טיול לתאילנד.

אני לא בן 30.

ליתר דיוק אני בן35 ולא יצא לי להיות בתאילנד עד היום(עובדה שקצת מצערת אותי). 

שאלה לליו-מה זה פנסי? 

בעיקרון שהסתכלתי בתכנית של הטיול התכנון הוא בהתחלה בבנגקוק בקוואסאן משם לצפון צ׳אנג מאי,צ׳אנג ראי,השוק הצף,הגשר על נהר הקוואי ולסיום האי קו צ'אנג.

אגב,שאלה- אם אני נוסע לטיול עצמאי בתאילנד האם כאשר אני מגיע לשדה התעופה בבנגקוק יש שם מה שנקרא שאטלים של חברות הנסיעות שמוציאות כל יום טיולים באוטובוסים?

• lio nh
                          lio nh נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

אתה ילד גדול!!! ממה אתה מפחד ??

תאילנד זו אחת המדינות הידידותיות ביותר לתייר בכל העולם...

יהיה לך מאוד קשה לא להסתדר שם ובקלות

יש לך סוכנויות טיולים שפזורות בכל מטר מרובע..אם אתה לא דובר אנגלית אתה יכול ללכת גם לסוכנויות של ישראלים,

תתארגן על אזורים (צפון,דרום,איים וכו')

ספר לנו מה אתה אוהב ומחפש..נעזור לך בבחירת מסלול ותקבל טיפים

לגבי מלונות..

יש בתאילנד מלונות וגסט האוסים זולים במחירים שנעים בין -50-150 שקל ללילה ויש גם מלונות יוקרה מאוד מאוד לא זולים..

השאלה מה חשוב לך ומה אתה מחפש

• איציק 69
                            איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

אבי34 אתה כבר לא ילד קרא חומר תכנן מסלול כללי ואז נוכל לייעץ לך איך ומה לעשות כדי להתקדם.

• m_s
                              m_s נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

אצלי "טיול מאורגן" זה לא בלקסיקון.
                              אבל, באם אתה נוסע לבד וחסר ביטחון להתנהל בחו"ל, זה יכול להיות פתרון, בתנאי שתצטרף לקבוצה מתאימה לגילך.
                              אחרת, זה באמת די קל להסתדר בתאילנד. הכן שיעורי בית, יש כאן באתר וברשת ים של מידע על מסלולי טיול קלאסיים ואחרים, הכן רשימה של העדפות המתאימות לך ותוכל להיעזר כאן בפורום ולתכנן מסלול, כולל טיסות ותחבורה, בתי מלון, אטרקציות וכל מה שיעלה בדמיונך, זה הרבה יותר פשוט ממה שנשמע.

• gauntlet
                                gauntlet נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול לתאילנד.

תלוי איזה 34 אתה, ואם זה טיול ראשון זה יכול לאפיין לך את המשך הטיולים.

יש בן 34 שרוצה רק נוחות, מסעדות יוקרה, מסז'ים, מוניות
                                ויש בן 34 שיחפש להתחבר לאנשים, ליהנות מהטבע ומהמסיבות
                                או שילוב של שניהם.
                                טיול בתאילנד יכול לעלות 20000 לשבועיים או 2000, תלוי בך.

אני תמיד חושב שהקואסן הוא מקום טוב להתחיל טיול (גם באסיה בכלל),

הוא צפוף, מלא בישראלים ובתיירים מכל העולם. תסתובב שם יום כדי להתערבב קצת בסירחון המקומי, האוכל בדוכנים והשתייה
                                משם תצא עם המלצות לאן להמשיך בדרום או צפון
                                תן לטיול להתגלגל לבד, בתאילנד אין בעיה לסגור דברים בדקה התשעים

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון