המלצות לבודפשט :) מישהו?!
-
היי מעוניינת לטוס בחנוכה לבודפשט. אשמח לשמוע על טיפים והמלצות... בהתחלה התלבטתי בינה לבין פראג אבל כנראה הוחלט בודפשט
זה מין הסתם יהיה חורף נראלי....אז איך היא בחורף ? יפה ? ממש קר ?
מה יש לעשות שם חוץ מנופים אתרים ומקומות יפים?! שגם זה תכלס מספיק , אבל אולי יש מקום ספציפי מעניין או אטרקציה שכדאי לא לפספס?! מה מצב התחבורה? ומה מצב השופינג ?! (לא חובבת בעיקר אבל אשמח לפגוש איזה קניון אחד נחמד שוק או כל מקום עם מציאות לא יקרות )

-
המלצות לבודפשט
מישהו?! ומה המצב עם פשוט לחפש בבלוגים פה וקצת לקרוא?
-
המלצות לבודפשט
מישהו?! יש משהו בדבריך רק שאני חדשה באתר ולא ממש מצאתי איפה אפשר לקרוא על הנושא שאני מחפשת אשמח אם תגוון אותי

-
המלצות לבודפשט
מישהו?! שבוע טוב , פשוט תכנסי לבלוגים על בודפשט ,ים של מידע , תהני. בודפשט מקסימה בחורף .
-
המלצות לבודפשט
מישהו?! אם תיכנסי לטיפים באתר תוכלי לקבל המון אינפורמציה ולהתרשם או אפילו רק להקיש בגוגל אטרקציות בבודפשט או כל דבר אחר ותקבלי הרבה מידע. לגבי חנוכה כן קר מאוד האטרקציה הכי בתקופה זו היא שווקי חג במולד והעיר שמקושטת כל כך יפה שאר הדברים הם לפי מה שאת בוחרת . קניונים וודאי שיש והרבה רשתות ביגוד
שאלת אם יפה? היופי הוא בעיני המתבונן כמובן שהאווירה והתחושה באביב שונה מאשר בחורף בעיניי היא יפה וכייפית . התחבורה מצויינת ופשוט מאוד להתנייד בבודפשט
-
-
המלצות לבודפשט
מישהו?! כדאי לך לחפש את הבלוג של לי, כותבת מידע חשוב
-
המלצות לבודפשט
מישהו?! הבלוג שלי,דצמבר בבודפשט עם לינקים ותמונות.
הבלוג של המטייל המתמיד,שבודפשט הפכה לבית שני שלו

וזה כל הבלוגים בהם מככבת גם בודפשט.
טיפים, אפשר לסנן לפי נושא ולראות מה נראה לך ומתאים לכם.
מסעדות ובתי קפה,לדעת שמדובר על טעם אישי..בדצמבר די עמוס בעיר.במיוחד שעות ארוחת ערב ובתי קפה בצהריים,לקחת זאת בחשבון.
אם רוצים לאיזה מקום מיוחיד בערב,להזמין מקום מראש,ורצוי יום קודם.
ליהנות מאוכל בדוכנים בשווקים..לשתות יין חם..ולאהוב את העיר..