פטאיה
-
אנחנו טסים לתאילנד בינואר מתוכננים להגיע לקוסמוי קופנגן פטאיה וכמובן בנגקוק אישתי נבהלה מהסיפורים על פטאיה ורוצה לוותר האם באמת אין לזוג מה לעשות בפטאיה תודה לעונים
-
פטאיהיכתבו לך פה דברים אחרים אבל תאמין לי פטאיה זה מקום לגברים בלבד. הים שם דוחה ומלוכלך וגם העיר מכוערת.
-
פטאיהתודה
-
פטאיהעם האשה עדיף לוותר,לא חסרים מקומות אחרים.
-
פטאיהפטאיה זו עיר מופרעת עם חיי לילה סוערים...
זוגות עם ראש פתוח כן מגיעים וגם נהנים!! אם אתם כאלה או לא זה אתה יודע....
אם אתם יותר בקטע של נופים איים מוזיאונים ומקדשים...עדיף לכם לחסוך את הביקור
-
פטאיה..פאטייה היא המקום לרווקים ובודדים שמגיעים למטרה אחת..

...בהחלט אין מקום לזוגות צעירים נשואים זה בהחלט יכול לפרק את
...החבילה..
-
דן..זה תלוי ברמת הפתיחות של הזוגאבל מה אני מבלבל במוח..
לא שמתי לב שהבחור טוען שאשתו נבהלה רק מהסיפורים...חח
אם אשתך נבהלה מהסיפורים אל תיקח אותה לשם...יש כל כך הרבה מקומות מטריפים בתאילנד שיתאימו לזוג כמוכם הרבה יותר ויספקו לכם חוויות רומנטיות שספק אם תמצאו בקלות במקומות אחרים
-
דן..זה תלוי ברמת הפתיחות של הזוגאני נוסעת לשם מחר בפעם הראשונה. אני בגישה שכל אחד מוצא מה שהוא מחפש.
אבל אעדכן בהמשך השבוע.
מקווה שהשמש שם מפנקת.
-
דן..זה תלוי ברמת הפתיחות של הזוגפאטאיה עושה בהתחלה רושם רע והחופים מכוערים אבל כשלומדים להכיר אותה היא מדהימה חופים נחמדים בג'ומטיין ובאי הסמוך קו לארן , קניונים מרשימים, חיי לילה מדהימים ,מסעדות מצוינות ושפע של פעילויות . אני מאוד ממליץ .
-
דן..זה תלוי ברמת הפתיחות של הזוגפאטאיה עושה בהתחלה רושם רע והחופים מכוערים אבל כשלומדים להכיר אותה היא מדהימה חופים נחמדים בג'ומטיין ובאי הסמוך קו לארן , קניונים מרשימים, חיי לילה מדהימים ,מסעדות מצוינות ושפע של פעילויות . אני מאוד ממליץ .
-
מעניין...השמש מפנקת! החופים לא ממש!
תני גיחה לקוה לארן..יש מעבורת מקצה הוולקינג סטריט
אל תפספסי את חיי הלילה...מעניין לשמוע איך תתרשמי...לא סגור על זה שתאהבי
בכל מקרה גם אם לא ממש תאהבי..תמיד תוכלי להתפנק בקניונים מפוארים וענקיים..פעם אחת הייתי צריך לחפש יציאה רבע שעה בערך מפאקינג קניון שנכנסתי אליו
לא נראה לי שיש שמה דולפינים ורדים
-
מעניין...חיי הלילה לא ככ מעניינים אותי אבל אכן אעשה סיבוב must ואעדכן את ליאו על רשמיי.
אני בעיקר מחפשת שקט, שמש, בריכה, דולפין ורוד ושופינג...
-
אני לא מקבל עדכונים מזרות....(-*אם אהבת למשל את חיי הלילה של פוקט אני מאמין שלא מאוד תתבאסי למרות שבפטאיה זה הרבה יותר הארדקור
-
מסקנה על פטאיהממש אילת ...
ובכייף אפשר לנקות סטיגמות ולהנות ממה שיש לה להציע.
-
מסקנה על פטאיהיש לי חבר שטירת הכרמל מאוד מזכירה לו את רומא...
לאנשים לפעמים יש נטייה לראות דברים בדרך שונה
-
מסקנה על פטאיהטירת הכרמל באמת דומה לרומא...
הנה...טעימה מהבריכה המדהימה שלי בפטאיה...
-
מסקנה על פטאיה...בוקר טוב אייה מ SIAM DESIGN פאטייה..
...שיהיה לך יום מקסים..