לוי קרטונג 2015 בצ'אנג מאי
-
האם מישהו יכול לתת לי תאריך מדוייק מתי הערב המרכזי של חג הלוי קרטונג השנה? הפול מון אמור להיות ב25 בנובמבר, אבל במקום אחר ראיתי שהוא ב26...
הימים האלה נמצאים בדיוק בזמן המתוכנן עבורי למעבר בין הצפון לדרום, ואני לא רוצה לפספס את החג בדרכים.
כמו כן, אשמח לפרטים נוספים כמו איפה מתקיימים האירועים המרכזיים, איך מגיעים וכו'.
תודה רבה!
-
לוי קרטונג 2015 בצ'אנג מאי..אני הייתי בקנצ'נבורי על גדות הנהר מרגש ומהמם..
..כעיקרון החג נערך בסוף נובמבר ביירח מלא..
..לא הייתי נוסע לצ'אנג מאי במיוחד בשביל החג הזה..
-
לוי קרטונג 2015 בצ'אנג מאיב25.11 (תעשה חיפוש בגוגל)
http://www.chiangmai-alacarte.com/loy-krathong-festival-nove mber-24-25-and-26-2015
הייתי נוסע במיוחד לצ'אנג מאי לחג הזה כפי שעושים המוני תיירים שמגיעים במיוחד לצ'אנג מאי כי הפסטיבל הכי גדול הוא שם
-
לוי קרטונג 2015 בצ'אנג מאיהחגיגות בצ'יאנגמאי תהינה השנה בין ה-24-26 בנובמבר.
בכל שלושת הימים יהיו ארועים רבים, תהלוכות, תחרויות שונות, והפרחת בלוני אש.
האירועים המרכזיים הם בין השאר התהלוכה הגדולה, התהלוכה הקטנה, הפרחת הבלונים הגדולה (מחוץ לעיר), תחרויות הקישוטים ומלכות היופי.
מידי שנה העיריה מפרסמת על לוחות מודעות ברחבי העיר את המועדים המדויקים.
נכון לאתמל טרם פורסמו המועדים המדויקים למרות שההערכות הן שהמצעד הגדול יהיה בערב של ה-25 לחודש.
אני כבר שריינתי לי מקומות לשלושת הלילות הללו, מציע גם לך לעשות זאת בהקדם.
-
לוי קרטונג 2015 בצ'אנג מאיאין לך מה לדאוג לגבי החגיגות, אם תהיה בעיר בימים אלו לא תוכל לפספס אותן.
הפרחת בלונים מתקימת כל ערב, בכל מקום לאורך הנהר וגם במקומות רבים נוספים.
המצעד הגדול עובר ברחובות הראשיים, ממשיך לאורך הנהר ומגיע עד לצ'ינה טאון.
המצעד הקטן מתנהל החל מהעיר העתיקה ומסיים ב-Chang Khlan, שהוא הרחוב של שוק הלילה.
-
לוי קרטונג 2015 בצ'אנג מאיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובהזו, על הקורא להתייחס לכל בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת החלטות
אני ממליצה לך למהר ולהזמין טיסות ומלונות, בימים אלו המלונות בצ׳יאנג מאי בתפוסה מלאה וכמו גם הטיסות.