ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פריימרק

פורום אירופה
    15
    35
    39861
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוקטור דו ליטל
      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אחרי שאתה מגלה כמה גונבים אותך בארץ

קשה לך מאוד לעשות את הקניות כאן.

אני בחו"ל קונה אפילו משחת שיניים שלא לדבר על הלבשה והנעלה.

שום שוק בארץ לא ירפא את החוויה של קניית נעלי ספורט ב 250 שקלים בחנויות כמו מייסיס בארה"ב לעומת אותן נעליים במבצע ב 800 שקלים בארץ.

לפני חודשיים באילת לא התביישו לבקש ממני באילת (אין מע"מ) 260 שקלים על חולצת T ממותגת לילד. אז ברמלוד יבקשו ממני 200 שקלים? ביג דיל. זה צריך להעלות הרבה פחות מ 100 שקלים.

אני עצמי לא נוסע לחו"ל כדי לעשות קניות אבל חלק לא קטן מעלות הטיולים המשפחתיים שלנו מוחזרת בהפרשי העלויות בין ישראל לחו"ל בסחורה שממילא היינו חייבים לרכוש.

אם הייתי יכול הייתי קונה בחו"ל או מזמין ב EBAY גם לחם חלב וביצים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • jaffe1
        jaffe1 נערך לאחרונה על ידי

תחשב כמה עולה לך יום טיול לעומת "סמרטוט"  שאפשר גם כאן לקנות בדוכנים ובשווקים. סחורה טובה עולה  יקרה גם בניו יורק ובלונדון ועוד. במקרה הייתי לפני שבועיים בני יורק. נעלי ספורט טובות עולות לנשים 400 שח ויותר.

אין מציאות.

• jaffe1

פריימרק

הייתי בלונדון בחנות . חווית הקניה מזעזעת. הבגדים זרוקים על הרצפה. האיכות שלהם נמוכה מאד.

• jaffe1

פריימרק

לא ,מאד אופייני   . לפני חודש היה טיול מאורגן לניו אינגלנד שכאשר מתוך  8 ימים של טיול ששנים מהם זה הטיסה 3 ימים הוקדשו לקניות.

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

דרקון - בכלל לא ברורה לי ההשואה בין מייסיס לבין פרימרק. במייסיס יש חוויה של קניה, שירות איכותי, סחורה איכותית ואפילו מבצעים מטורפים (בעיקר בחגים כמו לייבור דיי, ממוריאל דיי וכו. הנחות אמיתיות של 50%). ואם כבר ארה"ב, אז הכי נוח זה להזמין מראש הכל למלון. לא מתאים במידה? מחזירים לחנות ומקבלים החזר כספי מלא.

ואגב משחת שיניים - תתפלא אבל המחיר של משחת שיניים (קולגייט, תוצרת ארה"ב) עולה בישראל בדיוק כמו בוול מארט.

ואילו פרימרק? הייתי רק פעם אחת בחנות בלונדון. לא החזקתי שם מעמד יותר מרבע שעה. יצאתי עם תחושת גועל. בדיוק כמו שכתבו כאן - בגדים זרוקים על הרצפה, מקום עמוס לעייפה, אין שירות.

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

פריימרק וחיות אחרות

אחד נוסע לפי מופע מוסיקלי שחושק בו

שני מחפש משחק כדורגל וסביבו בונה מסלול טיול

ואילו סימה מחפשת חנות מרשת פרימק במרחק טיסה קצר יחסית.

כל אחד והעדפותיו, בקשותיו ורצונו.

לסימה- הכי "קרוב" בפאתי וינה בקניון בקרבת שדה התעופה (מחוץ למרכז העיר אבל יש תחבורה ציבורית אליו).

• דוקטור דו ליטל

בחו"ל הסחורה סמרטוטים ובישראל פאר היצירה?

הייתי לפני כמה שבועות בבוסטון, במרכז העיר גם במייסיס וגם בחנויות מול מייסיס הרף העליון לנעלי ספורט לנשים מהדגמים האחרונים בלי מבצע היה שישים ומשהו דולר.

אבל קשה מאוד למצוא בלי מבצע, תמיד יש משהו. נניח נעלי ילדים בחצי מחיר אם קונים נעליים כאלה.

שלא לדבר על אאוטלט, חנויות זולות כמו טארגט וכו'.

אף אחד לא מבזבז יום על קניית נעליים, אלא אם הוא נהנה מהשוטטות הזו. גם בארץ אני לא משקיע יום בקניות.

בארץ זמן הקניות ארוך יותר משום שאם קניתי נעליים או חולצה ואני לא מרוצה הסיכוי לראות כסף בחזרה קטן יותר מהסיכוי להוציא מים מאבן ולכן צריך להיות בטוח ב 100% בקניה.

בארה"ב נכנסים בתחילח היום לחנות, אוספים צ'יק צ'ק מה שבא, מכסימום אם בסוף היום או למחרת מחליטים שבעצם לא רוצים מחזירים לחנות. אין בעיה לבטל עיסקה, בחנויות רבות נתנו לי מזומן בחזרה אפילו אם שילמתי באשראי והכל עם חיוך תודה בבקשה ושמחנו לשרת אותך ותחזור עוד פעם.

ואתה מציע לי במקום זה סחורה (לפעמים מזוייפת) במחיר כפול בשוק של לוד. מצטער לא קניתי.

• דוקטור דו ליטל

השוותי בין קניה בחו"ל לקניה בארץ

לא אשמתי שלא רק חנות סמרטוטים בחו"ל יוצאת זולה יותר מדוכן סמרטוטים בארץ אלא שגם חנות כמו מייסיס בד"כ תצא כדאית יותר מדוכן סמרטוטים בארץ.

אגב בבריטניה ערכתי את קניות הסופרמרקט שלי בטסקו שנחשבת רשת נברמה נחותה לעניים שקשה למצוא בה מוצרים בריאים. הלואי והיתה בסופר (לא רמי לוי) בארץ מחלקת ירקות כמו שם ואני לא מדבר על תקופת ה"אין עגבניות" שחווינו עכשיו.

הסטנדרטים שלנו מאוד מאוד נמוכים ואני לא אתחיל לדבר על התקנים לשאריות חומרי הדברה בארץ לעומת מדינות מערביות.

לגבי משחת שיניים אני באמת אתפלא. בשביל הקטע בדקתי עכשיו משחה של קולגייט. עולה בארץ בין בערך 12 שקלים (רמי לוי) ל 23 שקלים (אותה משחה, רשת טבע מסויימת) ובוואל מארט עולה טיפה פחות מ 2$. בארץ 50% יותר יקר או בוולמארט 33% יותר זול, תלוי מאיזה צד מחשבים.

יש לי הרגשה שיש סיכוי שאפילו אם אם נבדוק כמה עולים שקדי מרק או פסק זמן יהיה יותר זול בחו"ל Wink.

• ronitzaw
                      ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

השוותי בין קניה בחו"ל לקניה בארץ

רק להעיר שטסקו ממש לא נחשבת רשת נחותה לעניים, זו הרשת הכי גדולה בבריטניה והכי מיין סטרים, כמו שופרסל אצלינו. נכון , זה לא waitrose או m&s שהם יותר איכותיות ויקרות, אבל רשתות לעניים בבריטניה זה אם כבר אסדה או לידל. 

• דוקטור דו ליטל

קיבלתי
                        • סקר סביונית
                          סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

פריימרק

יש 2 סניפים בוינה,שניהם מחוץ לוינה.אני הייתי בקניון scs ומאוד קל להגיע אליו.המטרו הכחול מגיע לבאדן,ולפני באדן יש תחנה ממש מול הקניון.

הסניף ענק מסודר ולא עמוס בכלל .גם לא ראיתי בגדים זרוקים להבדיל מפריימק בברצלונה שברחתי ממנו תוך כמה דקות,בוינה היינו שעות(טיול בנות אין ברירה)ולא הספיק לנו.

• Soft Cell
                            Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

פריימרק

הייתי בסניף בדרזדן שהוא מסודר למופת

IMAG0168.jpgIMAG0167.jpgIMAG0170.jpgIMAG0161.jpgIMAG0169.jpg
                            • Simon27
                              Simon27 נערך לאחרונה על ידי

פריימרק

אתם רציניים? כל כך הרבה תגובות על פרימרק?smiley

• Soft Cell
                                Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

פריימרק

אי אפשר להשאר אדיש למחירים

IMAG0163.jpgIMAG0164.jpg
                                • שקד
                                  שקד נערך לאחרונה על ידי

פריימרק

בעיקר כשאתה אסיר תודה לבנגלדשית שעבדה בשביל גרושים כדי שימכרו גופייה ביורו.

• 1
                                  • 2
                                  • 2 / 2
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון