פריימרק
-
האם יש סניף קרוב של פריימרק באירופה שהטיסה תהיה רק מקסימום שעתיים? אני לא מצאתי באיתור סניפים של פריימרק תודה
-
פריימרק -
פריימרקתודה
-
פריימרקרק מתוך סקרנות - את באמת תטוסי ליעד מסויים רק בגלל שיש שם סניף של פרימרק?
-
פריימרקחדש לך שאנשים נוסעים בשביל לעשות קניות ?
-
פריימרקלא פרימרק,
אבל בהחלט אפשר לטוס לסופש וגם קניות לרומניה.
למשל לצפון רומניה לקלוג'.
יש בפורום ב1001 טיפים המלצות על מרכזי קניות בעיר ומחוצה לה.
חברות שלי היו בסוף ינואר,לסופש של שלג ושאריות קישוטי העיר...חזרו גם עם קניות שוות.יש את כל החברות הידועות והמקומיות..
כנ"ל בבוקרשט. וויז אייר טסה לשתיהן.
וורשה,אין פרימרק-אבל מאוד נעימה לקניות וגם סופש.העיר העתיקה מתוקה,אפשר לשלב עם כריסמטס.היינו במאי.יש כמה מרכזי קניות טובים,חנות דקטלון הצרפתית,קניון מוטגים פקטורי...
קרקוב,למרות שאליה צריך הסעה משדה תעופה קטוביץ.אחרת יוצאת יקרה(הטיסה)
אם את מדרום הארץ,נצלי טיסות מאילת לקרקוב,בודפשט...
-
אמה צודקתויש סיכוי שתמצאי איכות יותר גבוהה ממה שיש בפריימרק, במחירים זולים עד סבירים.
נעה
-
אמה צודקתאולי סיכוי, כי האיכות בפרימארק ממש טובה. "הבעיה" שהמחירים זולים וזה משליך על ההתרשמות.
-
אמה צודקתבפרימרק,
רכשתי בברלין חולצות לסטודנט שלי,פשוט הרמתי אחת מכל ארימה בשורה..עד היום הן בסדר.
בלונדון פיג'מות,סריגים היו גם בסדר גמור.מעילים רכשה החברה,אני לא אהבתי כלום..אולי בגלל לחץ האנשים,היינו בסוף דצמבר.
בוורשה פשוט הכל היה כל כך זול,בכל חנות רשת, שהיה ממש לא כלכלי לא להתחדש
קראתי לוורשה "עיר הפארקים וקניונים"
-
פריימרקלשאלתך עמיחי, אני לא אסע במיוחד רק ליעד מסויים בגלל שיש סניף של פריימרק, אלא אנצל לראות עוד מדינה וגם אעשה לי קניות בפריימרק.
-
פריימרקהאמת שבפרימרק אין בגדים משהו
בברצלונה מדריד וברלין לא התלהבתי בכלל.
אם רוצים קניות עדיף ספרד בסוף עונה, הרשתות הספרדיות ממש זולות בינואר וביולי.
ברשקה זארה ופול אנד בר כלום כסף ! יותר זול מפרימרק יותר איכותי יפה וללא מהגרים מציקים כמו שיש בפרימרק!
-
פריימרקפרימרק רשת נהדרת לבגדי ילדים. איכות מצוינת. מאחר והבגדים לרוב מתאימים לעונה אחת הקניה מאד כדאית. רוב החנויות (הייתי בדרזדן, מדריד ואמסטרדם) מסודרות ונעימות. נהנתי מאד מחווית הקניה
-
פריימרקאם בפריימק עסקיננו,יש סניף ענק בדרך לבאדן כ-20 דקות מוינה בקניון scs.שווה בהחלט,ווינה מהממת.באוקטובר היו המון מהגרים אבל רק בתחנות הרכבת הגדולות
ווסטבהנהוף והופטבהנהוף
בשאר התחנות לא ראינו או לא הרגשנו אותם,וייתכן שכבר המשיכו לגרמניה.
-
פריימרקאני רוצה להעיד על עצמי שאני נוסעת בערך 3 פעמים בשנה לחו״ל,ומעולם לא עשיתי קניתי לעצמי דבר,אך הפעם לא עמדתי בפיתוי.העמסתי מעילים,ג׳קטים,נעליים,חולצות,סריג ים ומה לא למשפחה 4נפשות,והכל ב 360 אירו פלוס קיבלתי החזר מס של כמדומני 56 אירו.
אומרים שהסיילים הכי טובים באירופה בכל הרשתות של המותגים הם ביולי וינואר.
אז סעי תהני ופרגני לעצמך.
-
פריימרקהייתי בסניפים בדרזדן וברלין (הישן) שהם מצויינים
בפרנקפורט פחות נחמד.
אהבתי בדרזדן ובברלין שבצמוד לסניף יש חנויות גדולות לאלקטרוניקה ומחשבים ותמיד מצאתי שם משהו בשבילי.
-
פריימרקבכלל לא רע לדעת,תודה על הגילוי..
עדיין לא סגורים לגבי המשך נסיעה מבודפשט..האם לסלובקיה או וינה והאזור..
שומרת לי לתיקיית הקייץ

אנחנו נסעים לא מעט,,השנה הייתה קצת שונה..
משתדלת לחלום קרוב לכיס
לנצל טיסות זולות,מקומות חדשים,מלונות שונים,לגלות כמה דברים לבד..גם טיולים מאורגנים,לא מילת גנאי עבורי.עד לאחרונה לא רכשתי לעצמי כלום בחו"ל..לא מסוגלת לקנות במהירות,תמיד הייתה הרגשה של "הפסד זמן" ו "יש לנו הכל בארץ" כל זה נכון כמובן...אבל..המחירים הכריעו ועכשיו מתשדלת לשלב.גם וגם..במיוחד הנעלה וביגוד חורף.
לילדים שלי בעייתי כבר לקנות.כל אחד והטעם האישי..
צריך לצלם,להעביר,להמתין להחלטה..להמתין לתשובה של החברה,ההחלטה הסופית ו...בבית..:זה לא בדיוק איך שנראה בתמונה"

גילינו את רשת DECATHLON והבנו על מה כולם דיברו. לא רק ספורט.
עכשיו,ברגע שיש החלטה על יעד,בודקת היכן יש חנות של הרשת

-
פריימרקבמקום לטוס ולבזבז כסף על מלון וטיסה. לא עדיף לקנות בשווקי רמלה לוד.
גם תחסכו את הוצאות הטיסה והמלון וגם תתחדשו .
-
פריימרקרואים שלא היית שם
-
פריימרקשאלה לSOS האם בוינה פריימרק בעיר או מחוץ לעיר?
-
פריימרקמחוץ לעיר.